parizek napsal:
Kluci diky moc za komenty. Tech reci uz jsem si vsimnul drive, kdyz jsem jako nereg. clen tu brouzdal
Baworaci maji prej svetlo rovne, pokud by byl problem, necham STK na prodejci :-)
Avatara si zmenim, ani nevim, odkud ho mam, ale odsud ne
zatim se jen mazlim v garazi, neni cas a znacky )
No vidis,tak avatar menit nemusis!Jsem swatuv novej obrazek nejak prehlidnul.Ale stanou se i horsi veci.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
konecne jsem se dostal k nafoceni par lepsich fotecek
http://parizek-ltm.rajce.idnes.cz/Bramburka/
Upravil parizek dne 24.10.2010 19:06
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
tak ať slouží
Upravil Kubrt dne 24.10.2010 19:20
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
parizek napsal:
konecne jsem se dostal k nafoceni par lepsich fotecek
http://parizek-ltm.rajce.idnes.cz/Bramburka/
pekna pekna
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
haus : ajoooo
hicks : diky, je to paradicka se na necem takovem vozit
I cesta je cíl!
Hezkej kousek, podle mého nejlepší barevné provedení (ještě bílá je super). A krásně zachovalá.
Tak jsem zvědavej, jak jí budeš postupně tunit
Závidim ty padáky, jsou mnohem bytelnější než TT a přijde mi, že lépe chrání horní část.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
parizek napsal:
kolik vazis? utahnul bych si zadni pruzinu dost... pak to lip zataci
ad tuneni...ja ani nemci moc netunime..zalezi, co budes jezdit...
17 cm
Ne, vážně, na silnici ok, ale předek je příliš měkej, i na silnici je to dost znát v kombinaci s 21" kolem. A zadek je v terénu velmi nestabilní, pomůže obeč progresivní pružina za tuším asi 3tis. A předek stačí zaměnit za Bituba, i s prací to je okolo 13tis a pružiny jsou přesně na tvou váhu udělané a můžeš si štelovat až do zblbnutí. Pro mě to byla nejlepší investice. (Teda mimo toho KTM )
jacob napsal:
Ať bude jezdit cokoli, potřebuje KTM
Ne, vážně, na silnici ok, ale předek je příliš měkej, i na silnici je to dost znát v kombinaci s 21" kolem. A zadek je v terénu velmi nestabilní, pomůže obeč progresivní pružina za tuším asi 3tis. A předek stačí zaměnit za Bituba, i s prací to je okolo 13tis a pružiny jsou přesně na tvou váhu udělané a můžeš si štelovat až do zblbnutí. Pro mě to byla nejlepší investice. (Teda mimo toho KTM )
hele Jacobe s Vjetrnikem souhlasim v jedne veci.. ze slusna cast osmistovkaru jsou divny pawouci
17 cm
Jinak vosmikilí podvozek je mizérie, ale to vědí všichni. No vlastně nejen podvozek...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Hicks: zas tolik jsem toho teď neřekl...
Jinak vosmikilí podvozek je mizérie, ale to vědí všichni. No vlastně nejen podvozek...
hlavne, ze ten tvuj NE-esovej je takovej zazrak
17 cm
parizek napsal:
mam nejakych 75kg. Tohle jsem zatim prilis neresil, nemam znacky, takze jsem jel jen vylozene na kochani. Objevovat vsechny vychytavky urcite jeste chvili potrva... a to je dobre
Co se tyce doplnku, urco budu chtit vyssi plexi. To origo, co na tom je, sice navzdory sve malickosti slouzi dobre, ale na dalnici to hodne fouka.
Tech vidli jsem si vsiml taky, az me to docela zarazilo. Predni vidle kdyz padnou do nejakych nerovnosti (klidne i velmi malych), davaji to riditka znat hroznymi pazvuky. To je normal ?
K me narocnosti jezdeni. Do ted jsem jezdil na pjetistofce, takze skok obrovskej. Kazdy stroj ma sve nedostatky. KTM nechci, nejsem zadny terenodrazdic. Osmikilo jsem si vybral proto, ze se na nem da projet v podstate vsechno, proste jako velmi dobry univerzal. Drtivou vetsinu najezdim po silnici a kdyz z ni odbocim, osmikilo to i tak zvladne. Takze pro me supr, at si kazdy rika co chce
I cesta je cíl!
parizek napsal:
mam nejakych 75kg. Tohle jsem zatim prilis neresil, nemam znacky, takze jsem jel jen vylozene na kochani. Objevovat vsechny vychytavky urcite jeste chvili potrva... a to je dobre
Co se tyce doplnku, urco budu chtit vyssi plexi. To origo, co na tom je, sice navzdory sve malickosti slouzi dobre, ale na dalnici to hodne fouka.
Tech vidli jsem si vsiml taky, az me to docela zarazilo. Predni vidle kdyz padnou do nejakych nerovnosti (klidne i velmi malych), davaji to riditka znat hroznymi pazvuky. To je normal ?
K me narocnosti jezdeni. Do ted jsem jezdil na pjetistofce, takze skok obrovskej. Kazdy stroj ma sve nedostatky. KTM nechci, nejsem zadny terenodrazdic. Osmikilo jsem si vybral proto, ze se na nem da projet v podstate vsechno, proste jako velmi dobry univerzal. Drtivou vetsinu najezdim po silnici a kdyz z ni odbocim, osmikilo to i tak zvladne. Takze pro me supr, at si kazdy rika co chce
rozumne argumenty, hlavne se je neboj casto pouzit...
myslis jako ranu kdyz vjedes do diry? no zalezi do jake.. muzou to delat plovouci kotouce imho...
17 cm
Ta rána do řidítek byla u mě taky....ale vím jistě, že ze začátku to nědělalo, přišlo to později....postupně jsem prošel:
1, tlak v pneu
2, výměna pružin za HyperPro progresy - zjistil jsem, že v jednom tubusu byl uplně v háji olej, ale k pružinám byl jiný
Pak to přestalo
3, instalace Bituba - opět v jednom tubusu v háji olej, ale Bitubo má vlastní
Pak už rána nikdy nebyla, ale zase zlobilo na TKC i Desertu ABS....přitvrdil jsem o něco vidli a ABS se uklidnilo, rány nejsou a vidle se nenoří při brždění, ale přitom vyrovnává cokoli včetně děr po zimě uplně v pohodě. Až to v podstatě snese srovnání s 990 Adv.
Kotouče poznáš snadno, kdyby měly házet. Ale to považuji za nepravděpodobné, má to najeto minimum a podle toho, jaká je to leštěnka bouchlé asi nebudou.
Mrkni taky, jestli nehází ráfek, ale to bude asi ok a pak jestli je vyvážené kolo, ale všechno tohle bys poznal i ve větších rychlostech.
Ještě pro jistotu mrkni na vůli v krku řízení, rádo se to povoluje, aspoň mě a té ráně to určitě pomáhalo.
Upravil jacob dne 25.10.2010 11:45
checknu dnes vuli v krku rizeni...
17 cm
To Hicks: sorry za ty KTM, ale prostě jsem z ní tak nadšenej, je to uplně jiný zážitek, asi jako když vypiješ Redbull.....dááááváááá ti křííídla
jacob napsal:
To Hicks: sorry za ty KTM, ale prostě jsem z ní tak nadšenej, je to uplně jiný zážitek, asi jako když vypiješ Redbull.....dááááváááá ti křííídla
mne se omlouvat nemusis, ja motorku pouzivam uuplne jinak nez ty
17 cm
No, asi to sem napatří, ale na vysvětlenou:
Mé užití motorky poslední rok spočívá především v tom, že stojí na hlavním stojanu v garáži, patřičně od bahna a můj 2 letý syn jí tam v pravidelných intervalech chodí objevovat a sedat si na ní. motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout