Hlavně dodržuj rychlost a plnou čáru,Ušetříš tak nepříjemnosti.Měřej tam snad všude a všechno,radar maj v každym autě.Dohoda s většinou není možná,jsou horší než rakušáci a to jsou ultrakokoti.
Když je hlad,je i husa dobrá.
to Dave: musím dát za pravdu Tolimu...řešíš nesmysly...
to Kasak: když člověk nejede jak magor, nemá smysl řešit...přeci člověk nebude jezdit maximálně 90...z mé zkušenosti měří často v obcích, mimo ne
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
kasak
- meraju vsade asi tak ako hocikde inde za hranicami, radar v kazdom aute je uplna blbost
- dohadovat sa mozes na ryngu zo starou blazkovou... moznost dohody vzdy existuje len to netreba brat automaticky ak to u vas v cechach tak funguje a musis ist na to psychologicky
- a su medzi nimi rovnaki ultrakokoti ako hocikde inde, napriklad aj v cesku
- zakladny predpoklad ak chcete obist bez pokuty je dodrziavat predpisy a to plati viacmenej vsade nielen na slovensku
p.s. nie som policajt ani nemam v rodine policajtov len mi lezie na nervy tento typ krcmovych reci a hadzania vsetkych policajtov do jedneho vreca... takisto ako vsetci motorkari nie su vypatlani darcovia organov takisto ani vsetci policajti nie su "ultrakokoti"
p.s.2 doprial by som ti dohadovat sa s policajtom v takom svajciarsku
Povinná výbava podľa mňa:
Motolekárnička
Správa o nehode
Dobrovoľne ale nosím aj zelenú reflexnú vestu (na sebe), takisto niečo na opravu defektov, poistky a žiarovky (odkedy som prešiel pár km s vypálenou zadnou smerovkou).
Myslím, že ak nebudeš zbytočne provokovať, tak to bude OK. Mna doteraz stopli len 2x (klop klop), 1x to bolo za 300skk, to bolo oprávnené a zaslúžil som si to, druhý krát ma stopli o 1h v noci - to som im bol už asi podozrivý, dali mi hned fúkať, potom ma pustili, povinnú výbavu nekontrolovali ani raz. A hliadky stretávam relatívne často, ale som im asi ukradnutý
Zober si lekárničku a to, čo by si mohol reálne potrebovať. Prajem ti štastnú cestu a pekné zážitky
Dle vídeňské dohody(nevím jestli EU ale je to celoevropský), má mít vozidlo takouvou povinnou výbavu v jaká je povinná v zemi jeho registrace.
S policii na slovensku mám bohužel špatné zkušenosti. Jeli jsme na 40, 52 a zrovna tam měřili. Jelikož jsem vedl kolonu 9 motorek už jsem měl zavřenej plyn a zpomaloval, bylo to hned na příjezdu do vesnice. Tak mne jako prvního vyfotili a řekli, že první dva jeli rychle, že to máme každý po 2000,- chtěl jsem vidět fotku a nechtěli mi ji ukázat, protože bylo jasný, že vyfotili pouze mne jako prvního. Asi by nebyl problém, kdyby tam nebyl jeden magor dopravák (zřejmě šéf), tak jsme všechno domluvili a v klidu odjeli. Bohužel jsme padli na nacionalistyckýho kreténa zakomplexovanýho kterej to zkusil aby měl výsledek (vubec nic kvuli slovákum a vůbec nic proti policii nemám, ale sere mě když se mnou někdo vyjebává). Kluci se nechteli hádat tak to zaplatili. Docela jsem měl zkaženej den, protože jsme zaplatili druhou pokutu uplně neprávem. Sice to bylo cca 500 na každýho ale spíš mi šlo o princip.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS