morabo napsal:
Já hlasuju pro nějakou fotku od Jardy Dinga A s 800 jak sem někdo dával ty krásný z Íránu a Kavkazu. A pak by to ještě chtělo nějakou výroční 1150 , třeba modrobílou
Tak ať sedne někdo ke zdejšímu fotoalbu a projde to. Pak může oslovit vybrané lidi se žádostí o lepší (větší rozlišení) fotky a uvidí se jak to dopadne. Třeba Hicks nemá co na práci a je nestranný co se týká výběru motorek. Co vy na to?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
to Bigr: souhlasím s tím, že Hicks nemá co na práci....nesouhlasím s jeho nestranností, protože o tom by se dalo s úspěchem pochybovat
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
A nebude lepší, když si každej udělá kalendář jakej chce, aby se pak lidi nehádali, že tam nemaj svoji motorku nebo, že tam je vosmikilo, atd? http://www.fotola...orama.html
morabo napsal:
Já hlasuju pro nějakou fotku od Jardy Dinga A s 800 jak sem někdo dával ty krásný z Íránu a Kavkazu. A pak by to ještě chtělo nějakou výroční 1150 , třeba modrobílou
Tak ať sedne někdo ke zdejšímu fotoalbu a projde to. Pak může oslovit vybrané lidi se žádostí o lepší (větší rozlišení) fotky a uvidí se jak to dopadne. Třeba Hicks nemá co na práci a je nestranný co se týká výběru motorek. Co vy na to?
oo dekuji.. uz to organizujeme... od nedele.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
stepan napsal:
A nebude lepší, když si každej udělá kalendář jakej chce, aby se pak lidi nehádali, že tam nemaj svoji motorku nebo, že tam je vosmikilo, atd? http://www.fotola...orama.html
mne by teda vlastni kalendar nebavil.
To co chci/chceme vytvorit ma byt ultimatni kvalita
17 cm
Vjetrnik napsal:
to Bigr: souhlasím s tím, že Hicks nemá co na práci....nesouhlasím s jeho nestranností, protože o tom by se dalo s úspěchem pochybovat
asi mam dalsi vyuziti pro nas momentak
17 cm
Za "rozumnou" cenu beru dva. Dvouletý 11-12 a různorodý by se mi líbil víc. Fotoalba projedu večer a zkusím dát návrhy. A mimochodem, považuji to za dobrý nápad.
Woodman napsal:
Za "rozumnou" cenu beru dva. Dvouletý 11-12 a různorodý by se mi líbil víc. Fotoalba projedu večer a zkusím dát návrhy. A mimochodem, považuji to za dobrý nápad.
ja jsem take spise pro dvouletej...
myslim, ze kazdy rok by nas to omrzelo... jak delat, tak kupovat.
17 cm
PeterKeke napsal:
Takéto fotky by nemali chýbať....
toto jsem uz nominoval jako moznou fotku na titulku.
17 cm
takitak napsal:
Já bych si s dovolením také vzal
A jestli bude roční nebo dvouroční mi je egal. Hlavně, že bude na co koukat.
super.. zacnu to psat.
17 cm
Janek napsal:
myslím, že to je dobrej nápad a určitě jeden beru a hlasuju pro dvouletej
uvidime jak by financne vyslo 24 stran... kdyztak to bude 12 a vzdy na 2 mesice.
To rekne mako az mu zmerim original BMW kalendar co mame v kanclu.
17 cm
PeterKeke napsal:
Jeste upresneni.Ten kalendar ma byt predevsim o pekne prirode,nebo v neposledni rade i o bmw motorkach?To se ptam uplne vazne.Pokud tam ma jit hodne i o bmw,tak bych se na titulni strane primlouval,kdyz ne uz za nejakou klasiku,tak alespon neco vzduchem chlazeneho,nejlepe boxer.Prece jenom je to pro spoustu lidi synonymum pro bmw!A neprehanejte to s kycovite krasnyma fotkama.To si muzu rovnou koupit kalendar prirody.To tam radsi uvidim fotky ve stylu oprava motorky mimo civilizaci,motorka uprostred kurdskeho trziste nebo tak neco.Pouze muj nazor!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
hicks napsal:
[quote]PeterKeke napsal:
Jeste upresneni.Ten kalendar ma byt predevsim o pekne prirode,nebo v neposledni rade i o bmw motorkach?To se ptam uplne vazne.Pokud tam ma jit hodne i o bmw,tak bych se na titulni strane primlouval,kdyz ne uz za nejakou klasiku,tak alespon neco vzduchem chlazeneho,nejlepe boxer.Prece jenom je to pro spoustu lidi synonymum pro bmw!A neprehanejte to s kycovite krasnyma fotkama.To si muzu rovnou koupit kalendar prirody.To tam radsi uvidim fotky ve stylu oprava motorky mimo civilizaci,motorka uprostred kurdskeho trziste nebo tak neco.Pouze muj nazor!
Já bych byl docela pro, aby tam byla třeba i nějaká fotka ze srazů bmwgs ( např. u Vevise )
Upravil stepan dne 02.11.2010 15:47