karcici> bacha na čtení hodnot z diagnostiky, ŘJ motorky nemá zpětnou vazbu o poloze motorků zobrazenou hodnotu počítá podle odeslaných +- pulzů proto někdy řeší problém reset, který v podstatě pošle motorky na doraz.
Proto je potřeba motorky vydundat aby bylo přímo vidět jestli chodí tak jak mají.
Upravil vlada-adv dne 15.11.2010 18:46
......no to ma ani netrklo,ja si to vždy pri synchre aj resetnem ,takže som tento problem ešte neriešil,ale na jar sa zacvičim na Petronelkovej určite ma bude obhanat
S těmi aktuátory volnoběhu (krokovými motorky) mám stejnou zkušenost, jak píše vlada-gsa. Stejnej problém mají občas i "jednobuchy" F650GS. ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
raptor napsal:
karcici potom nezabudni dat vsetkym vediet kde bol pes zakopany
hehe pre teba je kazda motorka co ma viac ako dva roky a 40tkm vhodna do stareho zeleza ty neznaboh
.......no to by ta moja raroha tam bola odnesena min 2x,zrejme tu niektory vyskušame kolko km fakt ta motorka znesie
...keby vydržala jak moje stare bawo tds to by bola pecka ma už 370tis km nekazi sa nežerie olej emisie ma jak nove a ešte ho doraža moja baba do roboty
Upravil karcici dne 16.11.2010 17:15
nic ve zlym proti diagnostice tady u nas. Ale byl jsem s R1200S na diagnostice asi 3x a pokazde, ze to pry nic nenaslo a ze nevi, co by to mohlo delat. Tak jsem zajel do Drazdan a hle, diagnostika ukazala vse a za 2hodinky bylo opraveno,vyreseno... Tady v inveltu mi pak rekli, ze to je mozna i tim, ze oni nemaji uplne nove masinky na mereni a tedy se to muze stat...