Palovr napsal:
Pokud dám Y svod a laďák tak na lamda sondu to nemá asi vliv.
Příjde mi to taková prasárna nechat si vedomě odpálit katalizátor.Tak uvažuji o Y svodu s laďákem.
U laďáku se tady ve foru řeší krom výkon a krouťák, ten ale já zase neřeším. Rozum mě ale nebere že pokud se zvýší výkon tak že se nic nestane se spotřebů??? zadarmo přece není nic.
Tady ve fóru čtu jaké máte spotřeby 6-8l. mám 2010 a ani naložený ve dvou jsem se nedostal přes 5.8l
Nechcu si to nějak rozdrbat tak se radši ptám.
Enomže ty tam máš už přívěru tak ta má možná kromě výkonu vliv aj na spotřebu Takže tam musíš dat výfuk kam ju zase vrátíš a jesli má na spotřebu vliv tak by podlevá mě neměla jit navrch...Jinak výkon a krouťák řešit nemusíš ten si ohlídá právě ta přívěra takže pokazit to nemožeš.
Upravil Bohumil dne 01.11.2010 12:42
Kupredu spatki ni krok...
Palovr napsal:
Příjde mi to taková prasárna nechat si vedomě odpálit katalizátor.Tak uvažuji o Y svodu s laďákem.
U laďáku se tady ve foru řeší krom výkon a krouťák, ten ale já zase neřeším. Rozum mě ale nebere že pokud se zvýší výkon tak že se nic nestane se spotřebů??? zadarmo přece není nic.
Tady ve fóru čtu jaké máte spotřeby 6-8l. mám 2010 a ani naložený ve dvou jsem se nedostal přes 5.8l
Enomže ty tam máš už přívěru tak ta má možná kromě výkonu vliv aj na spotřebu Takže tam musíš dat výfuk kam ju zase vrátíš a jesli má na spotřebu vliv tak by podlevá mě neměla jit navrch...Jinak výkon a krouťák řešit nemusíš ten si ohlídá právě ta přívěra takže pokazit to nemožeš.
Přívěru dám zpátky mezi svod a koncovku. Výrobci výfuků už stím počítají a je na ňu vynechané místo.
Upravil palovr dne 01.11.2010 19:08
Palovr napsal:
On se ten výkon zvýší jen o trochu a to tím,že motor přestane protlačovat spaliny přes katalizátor a přes přepážky v origo koncovce,takže ty mu v podstatě ulevíš v práci.Jen je to na úkor emisí samozřejmě.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA