Zdravím Vás chlapi! Mohu-li takto dopředu a zatím bez konkrétního počtu, rád bych jich, až budou, také několik vzal. Díky Vám a hlavně za super nápad, už jsem o tom přemýšlel několikrát, helma, kufry atp.
Ahoj,mám rád moto a ježdění.Mám ale také dvě děti a proto čím víc budu zářit,tím spís se k nim v pořádku budu vracet.Váš nápad vítám a podporuju ať to stojí co stojí,bezpečí na prvním místě.V této oblasti se nepohybuju,takže s výrobou nepomůžu,ale jestli to někdo zorganizuje,tak já to koupím určitě a jistě ne jeden kus.Díky za to předem.
Je to pro mou bezpečnost,tudíž pro dobrou věc
Znamená to tedy,že se reflexsamolepky objeví na shopu? Rád obdařím své kufry a blembák logem fóra
Jedu? Tedy žiju!
ty jo, to jo ! Ale alespoň se něco děje, ne? Teď mám o víkendu sraz ze školy kdesi na Slovensku a příští týden jsem v Germánsku, tak to musím dotáhnout do konce co nejdřív....
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
ahojte, tak jsem se poptal kamaradky, ktera hned ochotne prekreslila logo do krivek a necha zadat do vyroby. Nechal jsem udelat 30ks, uvidime, jak vyjdou a pripadne se urcite podelim
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
parizek napsal:
ahojte, tak jsem se poptal kamaradky, ktera hned ochotne prekreslila logo do krivek a necha zadat do vyroby. Nechal jsem udelat 30ks, uvidime, jak vyjdou a pripadne se urcite podelim
Taky bych si dvě koupil...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
jasne kluci, proto jsem jich nechal udelat vic. Az budou, pokusim se hodit fotky, jak to bude vypadat :-)
I cesta je cíl!
doobjednat neni problem. Hlavne chci videt, jak to vyleze. Nebojim se o kvalitu, ale chci, aby to bylo dobre videt a splnovalo to ucel. Pokud se bude vseobecne libit, neni problem vzit jich treba 500ks I cesta je cíl!