Na vědomost se dává: nový servis BMW na sever od Práglu
Přidané 03.11.2010 15:04
Vjetrník :
Upravil Kubrt dne 03.11.2010 15:04
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 03.11.2010 16:15
Kubrt napsal:
Dokud tam budou dělat stejně omezený kokoti,jako do teď,tak jim tam maximálně hodim dlažku do okna a né svoji motorku!!!
Kubrt napsal:
PetrG450X : buď tak laskav a vychladni,jo?! VÍŠ KULOVÝ a budeš někoho osočovat!!!!
Vjetrník : lepší VOJÁK,než VJETRNÍK !!!!
Koukám Kubrte, že osočovat jiný Ti jde bez problémů (viz. "omezený kokoti" výše), kolem Tebe je ale lepší chodit po špičkách, že? Nebo si zrovna stoupnout do haptáku?
No v noci, když jsem zakládal tohle vlákno, jsem měl fajn náladu. Pozitivních zpráv není nikdy dost, jsem si říkal. A nestačím zírat, jak se to během pár hodin dokázalo vyvinout.
Čest (a) buch, Old K.
Přidané 03.11.2010 16:22
Old Kojak napsal:
Kubrt napsal:
Dokud tam budou dělat stejně omezený kokoti,jako do teď,tak jim tam maximálně hodim dlažku do okna a né svoji motorku!!!
Kubrt napsal:
PetrG450X : buď tak laskav a vychladni,jo?! VÍŠ KULOVÝ a budeš někoho osočovat!!!!
Vjetrník : lepší VOJÁK,než VJETRNÍK !!!!
Koukám Kubrte, že osočovat jiný Ti jde bez problémů (viz. "omezený kokoti" výše), kolem Tebe je ale lepší chodit po špičkách, že? Nebo si zrovna stoupnout do haptáku?
No v noci, když jsem zakládal tohle vlákno, jsem měl fajn náladu. Pozitivních zpráv není nikdy dost, jsem si říkal. A nestačím zírat, jak se to během pár hodin dokázalo vyvinout.
Já jsem pouze reagoval na to o Hradci Králové a pouze jsem napsal svuj svobodnej názor... nevytahuj části z kontextu.Ohledně servisu p.Ulricha napadlo ani slovo,jestli narážíš na dobrou náladu...
A kolem mě se po špičkách chodit nemusí,jen mě dokaže naštvat,když začne někdo řešit věc,o který ví prd!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 03.11.2010 17:13
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
Vjetrnik napsal:
to Kubrt: ani jedno, ani druhé...jinak podle toho co píšeš, je to s Tebou ještě horší...
ani jedno,ani druhý,protože jsi šel raději vytírat prdele nemohoucím,co?
A navíc,tě asi sere,když někdo dělá svoji práci rád a nestidí se za to,protože ty musíš chodit někam,kde tě to denně tak sere,že se musíš odreagovávat na fóru a blejt tady hovna
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 03.11.2010 17:22
Panové, jestli tohle všechno čte pan Ulrych ve vlákně, kde nam nabízí své služby po kterych všichni pořád voláme, tak možna pro BMW servis dělat přestane.... a nebo tohle není representativní vzorek uživatelů BMW?.....
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Přidané 03.11.2010 17:29
adventure73-pardal napsal:
Panové, jestli tohle všechno čte pan Ulrych ve vlákně, kde nam nabízí své služby po kterych všichni pořád voláme, tak možna pro BMW servis dělat přestane.... a nebo tohle není representativní vzorek uživatelů BMW?.....
napriek tomu ze k p. Ulrichovi zrejme "nikdy" na servis nepojdem neda mi pardalovi - pekne si to napisal
osocujete sa a chytate za slovicka ako male deti a zasirate vlakno mimo temu
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Přidané 03.11.2010 18:36
Kubrtovi: Sorry, možná jsem se blbě vyjádřil, možná to jenom blbě čteš Ty. Zkusím to napsat jinak: Tak jako Peet, Xavier a Alda ocenili informaci o nové možnosti servisovat báwo ve Staré Boleslavi, cením si i já připomínek jiných (nakonec proto tu asi tohle fórum je, nebo že by nebylo???) - pokud jsou k věci. Do podvědomí jsem si zapsal, že v HK nemusí být všechno ťip ťop. Až sem všechno OK.
Co mi ale vadí je skutečnost, jak vyjíždíš, když Ti někdo jen trochu oponuje. V příspěvku PetraG450X vidím mnohem míň osočování, než v Tvém výpadu proti HK (dlažka, kokoti). U Petra je to problém, u Tebe se to zdá být všechno v pořádku... (co jsem vytrhnul z kontextu?).
Takže p.Ulrichovi: je mi trochu líto, že jsem Vám poslal odkaz na toto fórum a vlákno. Sice už jsem tu mockrát viděl udělat "z prdu kuličku", ale nečekal jsem, že i v tomto vlákně to bude jiskřit. Holt jsem ještě zelenáč a mám se co učit. Ale na druhou stranu: jste motorkář a už jste v životě a za řidítky zažil ledacos, tak se snad neleknete. Lidé jsou různé.
A ještě k Pardálovi: jasné, stručné
Čest (a) buch, Old K.
Přidané 03.11.2010 18:57
Tak já tuhle zprávičku vítám. Ke klukům do Bolky jsem jezdíval s japonama a vždy jsem byl spokojen. Nejsou to žádní "prodavači" ale lidi co svojí práci rozumí a v neposlední řadě s bezva přístupem k zákazníkovi. Myslím že ze začátku třeba nebudou umět na báwu všechno ale věřím že se to poddá. Záleží samo na tom, jak silná bude klientela modrobílých. Takže za mě bravo a držím palce.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Přidané 03.11.2010 21:07
TÍMTO SE P.ULRICHOVI OMLOUVÁM ZA ZASEKÁNÍ VLÁKNA ! ... za zbytkem si však stojim!
Old Kojak : možná si fakt nerozumíme,ale to jev tomhle případě už stejně pasé! Já pouze reagoval na ten dodatek o HK a reagoval jsem na to jako svobodný uživatel tohoto webu a pokud budu mít tu čest Tebe nebo Petra G450x osobně poznat,MILE rád Vám objasním oč šlo! Dál bych to neřešil,né v tomto vlákně.
K tématu : jsem taky rád,že se u nás objevil další,doufám dobrej NEATORIZOVANEJ servis motorek BMW !
Přidané 03.11.2010 21:17
Osobnímu setkání s kýmkoliv se nebráním a tuplem ne, pokud jezdí BMW, klidně se rád potkám i u BMW HK,navíc si rád přečtu či vyslechnu negativní zkušenosti, ale konkrétní, ne tím stylem, kterým byly popsány zde......... Stačí napsat na : petr.koenig@seznam.cz
Upravil PetrG450X dne 03.11.2010 21:19
Přidané 03.11.2010 22:20
to Selver: je to ve Staré Boleslavi...v Mladé Boleslavi je sice také Yamaha (mám od nich dvě motorky), ale né pan Ulrich
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Přidané 01.04.2012 11:45
Tak jsem vcera navstivil servis ve Stare Boleslavi. Jelikoz jsem kupoval 12-ku tak jsem ji chtel proklepnout, zjistit kolik ma skutecne najeto atd. Byl jsem sice po tel.objednany na ctvrtek,ale nejak to nevyslo,tak jsem bez omluvy dorazil v patek dopoledne. (omluvil jsem se az na miste) I kdyz meli hodne prace, bez problemu mne prijali, moto napichli na diagnostiku, vse zkontrolovali, smazali chyby a po projeti moto znovu napojili,jestli se chyby o ABS neopakuji. Vse OK, km souhlasili,nacetli i historii servisu a jelikoz maji NOVOU DIAGNOSTIKU od stredy, tak mi to udelali pry v ramci testovani ZDARMA Odjel jsem spokojenej jak se sluzbama, cena bezkonkurencni, ktera se asi opakovat uz nebude, tak s pocitem,ze moto je v cajku a muzu bez obav koupit. Timto bych chtel podekovat a servis doporucit vsem, kteri to maji v dosahu a nechce se jim, stejne jako me do Prahy.
Upravil xavier dne 01.04.2012 11:48
Přidané 01.04.2012 13:13
ááááááá 12ctička ...že jsem se nezeptal nebo to tady spíš to tady přehlédl, když se Ulrichovci pustili do BMW ..no snad přístě motorku mám po velkým servisu od Žábka, včetně výměny spojky. Je fakt, že jsem byl spokojenej moc, neboť mi byla udělena slušná sleva a to jsem tam byl to třetí v životě a vlastně mě Žlábkovci moc neznají. Jezdil jsem původně do Ovčár..sice kluk šikovnej, ale poslední dobou měl ceny jak Invelt ( jich se nechci dotknout vůbec..je to jinde než za Autecu ). K Ulrichům to mám 5 min a hlavně se kolem nich denně pohybuji. Tak to asi
zkusím, až bude potřeba.
Xaviér : pokud bude vše fugovat dobře, tak tady budeme mít vše co GShrdlo ráčí . Pneu beru od Hamleta na druhém konci města a servis
ve Staré Boleslavi...to je paráda...jo a tu 1150 po tobě si nechám do důchodu
všude dobře.....doma GSA
Přidané 01.04.2012 13:43
Jojo, to je prave super. Hamlet je ted muj skoro soused, stavim asi 200metru od nej Tu 1150 ti ted i docela zavidim, videl jsem ji nekde u benzinky s Desietrem. Parada. Desierto mam ted ale taky ale 12.ka mi do duchodu urcite nevydrzi,proti 1150 je to fakt osuleny na vsem :/ jediny,co se mi libi je vaha. Koukal jsem i po 1150ADV ale moc jich neni natoz v nejaky vybave a za rozumnou cenu, tak jsem koupil 12GS, ale buh vi, jestli mi vydrzi do konce sezony, mit drateny kola tak jo, ale nema, tak nevim,nevim
Přidané 01.04.2012 14:11
Tak jsi ji poznal . jo D3 a předělaná mřížka před světlem. Teď jdu ladit přešití sedla a pak snad už jen jezdit ...já myslel, že už máš komplet hototo, postaveno ? U hamleta mám schovaný Heidenau K60. Až odjedeme takovej malej výlet na 4 dny po ČR, tak šup K60 na stroj...nějaký GS je lepší než žádné GS
všude dobře.....doma GSA
Přidané 01.04.2012 20:43
Komplet hotovo nebude asi nikdy, proto jsem koupil GS ted dokovad to jde, kdybych cekal az bude komplet hotovo,tak bych se uz nemusel vubec dockat...dum stoji,to je hlavni, 2 koupelny nepotrebuju tak mam zatim jen jednu v prizemi atd. Letos udelam venek, hodne veci je drazsi nez jsem pocital..ale me to uz ani netrapi, hlavne ze je GS doma tak mam zas trochu radost
Pak poreferuj o K60,nekdo je chvali do nebe,nekdo moc nechvali,me se taky libej.