A můžu se optat Melizoyi jak sis nechal to sedlo přešít?
Jestli je moje teorie uprostřed ubrat a okolo trochu přidat správná ?
A za 3800kč to sis nechal přešít jen sedlo řidiče, nebo i spolujezdce?
Upravil otajs dne 07.11.2010 09:28
otajs napsal:
Za tuto cenu běžně dělají i ostatní čalouníci obě sedla. Záleží ale, jestli je to jen změna tvaru, nebo i nový jiný vnitřek.
Ja som si kupil vzduchovy vankus od Airhawk ci ako sa to pise a uplna spokojnost. Dobre sa to uchytava, na noc pri hotely odoberiem za 5 sekund a dam do prazdneho kufra, rano opacne a ked si najdes tu spravnu polohu ( to spravne nafuknutie ) tak si krasne plavas tesne nad sedadlom a vaha je krasne rozlozena na celom zadku a nie na nejakej malej casti co potom trpy. Mne sa to osvedcilo. A ked zmokne rychlo to uschne. ked prsi a zasadnem z moto jednoducho to otocim hore nohamy a nieje to take mokre ked nasadam.
Koukám na to
A nesmýká se to co při prudkým brždění, nebo když do tebe zatlačí spolujezdec? Jak je to uchycený na těch čtyrech popruhách? http://www.sensor...p/podusky/
Upravil otajs dne 07.11.2010 15:37
otajs napsal:
Přesně jak říkáš, sedlo je pod zadkem placatější. Zároveň jsem nechal zkrátit a ztenčit lem kolem nádrže, takže sedlo působí při sezení štíhlejším dojmem. Materiál předního sedla je kompletně nový, u zadního jsem nechal původní, bo se mi zdál v pohodě. Nově potažená jsou obě sedla. V ceně jsou ještě stříbrné krycí plechy. Jdou vidět na fotkách na uvedených stránkách. Předpokládám, že se dá cena snížit vynecháním plechů.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Mám sedlo přečalouněný od DDtuning z Mohelna. Řidičovo zvýšený o 2cm, malinko rozšířený a plošší. Spolujezdcovo je i po výměně polstrování. Výplň není obyčejnej molitan, ale bohužel co přesně čalouník použil už nevím. Na vršku je protiskluzná "koženka". Komplet obě sedla vč úprav 3500,- a dodací lhůta v zimě cca 6 týdnů. Po 15000km můžu říct, že se investice vyplatila, je to nebe a dudy.
milosch přiložený následující obrázek:
pre OTAJS : nesmykasa sa to, ma to taky specialny protismykovy matros z coho je cely spodny diel. Ani ty sa na tom nebudes smykat, ide o to, ze v podstate si to iba trosku nafuknes ( resp. viac a potom vypustas ) aby si bol iba malinko nad povodnym sedlom, su tam take komory ktore sa rozne nafuknu a vyfuknu ( vyfuknu a pretlacia vzduch do menej namajanych komor ) a okolo zadku urobia taku akoze dieru - miesto kde sedis, ten matros z coho su tie komory, je taka guma je velmi kvalitna a prijemna uz aj na omak !!! JA mam asi 135kg a zatial po nejakych 10tisicoch to neprasklo ani nefuci. Je to fakt kvalitne a za tie prachy sa to oplati. ODPORUCAM. ( P.S.: mam rozmer MEDIUM )
Upravil horac dne 08.11.2010 18:45
Milosch napsal:
Mám sedlo přečalouněný od DDtuning z Mohelna. Řidičovo zvýšený o 2cm, malinko rozšířený a plošší. Spolujezdcovo je i po výměně polstrování. Výplň není obyčejnej molitan, ale bohužel co přesně čalouník použil už nevím. Na vršku je protiskluzná "koženka". Komplet obě sedla vč úprav 3500,- a dodací lhůta v zimě cca 6 týdnů. Po 15000km můžu říct, že se investice vyplatila, je to nebe a dudy.
Jo ten kluk z Mohelna je fakt šikovnej,kamošovi dělal snižovaný sedlo na R 1100 S plus spolujezdcovu polovinu upravil aby při brždění nesjížděl na řidiče a je to moc pěkná práce. Kámoš si to jen chválí a povrch neklouže
Jedu? Tedy žiju!
Já jsem si ho také nechal přešít v DD Tuningu před dvěma lety.Odvedli stoprocentní práci,po dvou letech ježdění žádný šev nepovolil,nic se neprosedělo prostě super a mají velmi dobré jednání.
Das ist BMW