Oprava je fakt na 10min. Předělat na ty hliníkáče to jde taky ale zase ty oxfordy maj plynulou regulaci.Mě to nějakym nedopatřenim u dakara vyhořelo až do svazku takže mám po vyhřívání
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ta plynulá regulace mě právě láká, ale když je oprava fakt tak raýchlá, tak to zatím jenom správím, jelikož jsem se na to ale ještě nedíval, tak nevím, kde je vlastně chyba, je tam ještě něco co by mohlo vypovědět službu?
Měnily jste někdo origo vyhřívání za jiný? Co všechno musím sundat? A co říkáte na tyhlehttp://www.motoga...f693-p1099 kvalita/cena, zatím jsem na tuhle značku četl jen chválu, a půjdou dát vůbec na řidítka, aby to fungovalo?
Zdravím, taky mám problém s vyhříváním, mám přetrhaný odporový drát, myslím, že mi i kousek chybí. Nemáte někdo tip, kde sehnat ten drát? Zkoušel jsem prodejny s vytátěpím podlah atd, ale prej je to moc slabý.
Dneska ráno jsem si chtěl zatopit, a funguje mi na obou rukojetích jen první poloha origo vyhřívání. Druhá, ta silnější, je nefunkční. Bude to chybka v samotném spínači?
koukám, že jsem vlezl na jednoválce, mám 1100 GS
Upravil barokar dne 21.08.2014 18:48
červenej Elf
Zdravím, můžete mi poradit, jak bez poškození rozebrat pravý vyhřívaný heft? Měnil jsem lanko a zaroveň cely vnitřek vyčistil a promazal, chtěl jsem i sendat heft, ale nejde, tak jsem ho na řidítku pootačel a nejde vyhřívání. Je to opravitelné, jak se heft dá sundat?
Zdar chlapi!
Zrovna jsem opravoval svoje nefunkcni hefty, tak sem dam navod jak jsem na to sel. Jeden odporovej drat jsem mel pretrzeny a druhej se mi zkroutil a lezel na sobe, takze ani jeden netopil.
Koupil jsem novej odporovej drat here: http://www.gme.cz...m-p653-002. Ma to odpor zhruba 10 Ohm na metr a na ten jeden heft se taky namota tak zhruba 1m delka, takze akorat. Stoji to 30 kacek -kus dratu, nechapu tu cenu! Pak jsem to pripajel cinem, coz je docela drina a stahl jsem to smrstovaci buzirkou.
No a to je cely, a oba dva topi jak za mlada.
Jestli budete rozdelavat ten vypinac na riditkach, tak bacha. Je tam takove male perko a na nem hridelek. Tak pozor az to otevrete, at vam to nevystreli a neztratite to jako ja!