itchy napsal:
Ta cena 12 tis v TT je komplet vcetne montaze?Sakra asi do toho pujdu ta motorka to potrebuje jak sul,a ta jizda v terenu bude urcite o dost lepsi
itchy napsal:
Ta cena 12 tis v TT je komplet vcetne montaze?Sakra asi do toho pujdu ta motorka to potrebuje jak sul,a ta jizda v terenu bude urcite o dost lepsi
to ale neni ze budes mit dve plnohodnotna kola, co je jedina rozumna volba, ale jedno 21" coz ale asi víš. Prostě nové kompletní kolo je ranec....
přesně tak, necháš si přeplést své kolo, koupíš jen ráfek a špice. Já šel ale cestou komplet kola a to je už pro mnohé dosti.
Upravil easyrider dne 12.11.2010 21:58
itchy napsal:
to ale neni ze budes mit dve plnohodnotna kola, co je jedina rozumna volba, ale jedno 21" coz ale asi víš. Prostě nové kompletní kolo je ranec....
přesně tak, necháš si přeplést své kolo, koupíš jen ráfek a špice. Já šel ale cestou komplet kola a to je už pro mnohé dosti.
Jasne tak z toho mojeho by se pouzil stred a ja bych musel dokoupit spice.A kdybych mel treba i 19 a i 21 tak se to pak da jenom prehazovat?
BMW GS 1200 adventure
no jasne, mit dve sady kol je to nejlepsi reseni, zvlaste kdyz na Bawu to je prehozeny diky zadku hned. Ja se chtel dopracovat k tomu ze na silnici mi staci sada Alu kol a do terenu prepletu predek,
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Ahoj, nechci zakládat nové vlákno , tak to oživím zde.Koupil jsem druhou sadu kol s 21" předkem. Kola byli na 12GS 2006. Já mám 2007 a je tam jiný abs kroužek. Nemáte ho někdo doma na prodej? Diky.
Ještě jeden dotaz na zde znalé. Když dam na netu hledat abs kroužek, tak mi vyběhne kroužek na rok 2004-2007. To je ale kroužek s malými mezerami. Na mé 2007 je ale kroužek s velkými mezerami , jako je na dvouvačce. Dotaz zní jestli to je normal nebo to někdo přede mnou nějak předělal. Jestli tedy mám shánět třeba na rok 2008. Děkuji.
Ja teda nevim ja mel konverzi od wunderlichu i s tema brejlema a jezdil jsem na seriovej abs krouzek a bikdy jsem nemel problem
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jo to jo, ja jsem koupil kola z 2006. Na nich je neorig kroužek (přihodim foto) a šrouby škrtají o vidle. A kroužek má malé mezery. Na orig kolech mám kroužek s velkými mezerami , ale ten chci na nich nechat pro případ prehazováni celých kol (chci si je nechat)
No a při hledání kroužku na rok 2007 mi to vyhodilo kroužek s hustotou děr jako je na první fotce. Ne stejný !!( ten co tam je nejspíš není orig) jen hustota těch děr je jiná než na mé Moto.
Ten na tech dirach je na prvni model s posilovacem a ma vic der to vyrameli v touratech jako super mega special asi za litr.
... servis a diagnostika BMW Motorrad