jirk123 napsal:
V německu jeden chlápek předělává origo vyfuku.. hodim odkaz až budu na pc.. nemá s tím někdo zkušenost ? Za tu úpravu chce 3000 ,-
To je nějakej Hans Kranich, najdeš to když dáš hledat výraz Boxersound, je někde pod Mnichovem, 130 EUR, má to odbržděné a charakter se nemá zhoršit, TÜV to projde, ale je to o jediné věci.... že to udělá zvuk. Výfuk zůstane stejně těžký, stejně nehezký, a nejde to ničím ztlumit. Jářku pak co z toho za 130 EUR + poštovné? To je cena, za kterou ti klidně prodám mého lehce obouchaného LEO Vincka se svodem a dB Killerem.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
jirk123 napsal:
Melizoy - jj to mas pravdu to je fakt a pokud jde o toho vincka tak mi posli votku a domluvime se,
Jirko, předběhl tě jiný kolega už včera přes PM. Slíbil jsem, že mu to nafotím a pošlu fotky. Až když se mu třeba nebude líbit stav (jsou tam nějaké drápance od objímky), tak nabídnu znovu. Díky za pochopení.
jirk123 napsal:
Htak dneska jsem nainstaloval remuse. Co mi prisel, tak mel sroub na lambde, jezdite nekdo bez lambdy?
Pokud máš lambdu, tak ji tam musíš dát. Pokud nemáš lambdu, necháš tam ten šroub.
ok díky.. nevěděl jsem jestli se nedá nějak vichcat.. jinak motor lepší a zvuk je skvelej.. krasnej kultivovanej.. jsem zvědav na toho vincka.
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
Lambda se dá samozřejmě odpojit a nahradit CO2 potenciometrem, k tomu je třeba přepojit kódovací štekr v reléboxu, z verze KAT na verzi bezKATu ale je to fakt zbytečné, nastavovat u motorky potenciometrem emise, když má od výroby lambdu...
Chlapi, čím utěsnit přechod ze svodu do koncovky (mám Laser DuoTech).
Sedí, pěkně, zní ještě líp, ale okolo toho místa jak je vražený svod do výfuku mi to lehce fouká.
Zatím co jsem našel, tak nějaké nějaké tmely a bandáže na opravy výfuku.
Nemáte někdo tip na nějakou vychytávku?
Upravil geofre dne 05.01.2014 23:35
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Ja jsem zalepil jen ty prorizle kousky, co se ti stahují. Mam doma modrej gasket myslim do 800. Stupňů, přesně nevim. Tesni se s tim i kartery. Je jedno co, jen max teplota at se ti to nespali... A Jestli se vyplatí kupovat celá tuba jen kvuli výfuku..
Jo a jeste jsou také teflonove pásky jestli tam mas takovou fuku.
Upravil lupen dne 07.01.2014 00:03
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.