bystricke napsal:
Itchy,všechno je to o stylu,mám pořád na motorce ty gumy co jsem sněma byl v itálii,zadek tkc,předek E 10 začínáš asi tahat mohutně za plyn
Bystřo ty musis mit asi jeste echt deutsch TKC 80 ta ma je vyrobena nekde u tamanu nebo co
BMW GS 1200 adventure
itchy napsal:
Jsem zvedav jestli tu je nekdo s 12ctkou co pouziva E 09,u 1150,1100 vim ze neni problem ,ale nevim jestli u te 12ctky se to tam vleze ,jen prece ta 140 ma vetsi profil 80
...itchy, klidně ji tam dej a kup si bezdušovku v provedení Dakar ...na dvanáctce ji jezdil třeba Miky než si tam dal Cédvojku či co
(Mikyho 12-tka s E-09 je to ta třetí vzadu)
Břeto dik za dukaz ze to tam jde
BMW GS 1200 adventure
adventure73-pardal napsal:
Rozmeru se neboj, rafek netrpi, do terenu v ramci moznosti dobra, na dalnici huci a obcas se muze stat ze urves nejaky spunt, takze pokud nechces nejakou opravdu cross gumu tak tohle je vlastne jedina volba ktera zvlada i asfalt
Pardale ty jsi ji take zkousel?
BMW GS 1200 adventure
adventure73-pardal napsal:
Rozmeru se neboj, rafek netrpi, do terenu v ramci moznosti dobra, na dalnici huci a obcas se muze stat ze urves nejaky spunt, takze pokud nechces nejakou opravdu cross gumu tak tohle je vlastne jedina volba ktera zvlada i asfalt
Pardale ty jsi ji take zkousel?
Jasne, myslim ze jsem na nich odjel Rumunsko, predek ani neuvazuj, ten je uplne nepouzitelny ale zadek OK, jedina chyba je že huči. Jezdil jsem ho než jsem přešel dozadu na MEFO Masterstone. Ja nikdy nemel z Mitaskama problemy, jak E07 tak E10 posle me taky dobre gumy, za dobre peníze, jen musis vedet co od nich očekávat a to pak splní.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
A v Touratechu jsme měřili MEFO Stonemaster 140/80 R17 a MITAS C02 130/80 R17 65N.
Obě gumy jsou naprosto stejně široké, jde jen o jiné značení.
Upravil stepan dne 15.11.2010 08:41
presne tohle jsem pouzival. Ten Stonemaster vydrzi vic jak C2, je o neco hustci, a myslim ze i tvrdsi smes i z názvu asi vhodna i na sutry. Ve predu jsem daval tu Michelinku, je to asi jedna ze dvou moznosti, druhou myslim zminoval vladaGSA . Jde s tim prezit i na silnici, na kratke presuny. Jen pri necitlivem brzdeni ( coz me GSA ani jinak diky posilovaci neumelo :-) ) tak se mohou spunty trochu zvejknout. Kdyby ten Stonemaster delali i v 18" tak ho budu pouzivat dal, super guma
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Tak to teda čumim co se tam da vsechno narvat,ted uz jen začit testovatA hlavne ty gumy jsou cenove uplne nekde jinde nez treba TKC 80,tak aspon kdyz na tech krosovejch najedes treba 3000-5000tkm a pak je vyhodis tak te to nebude mrzet a koupis treba nove.Jo a clovek si musi holt vybrat co chce prevazne jezdit .kdyz bude dobra v terenu tak zas bude spatna na ceste v tom to smeru univerzalnost asi neexistuje
BMW GS 1200 adventure
Itchy mám ted nazuto E10 předek a E09 zadek. Přede 09 jsem ani nezkoušel, prý vydrží polovinu toho co zadní, proto 10. Uplně se otevřely obzory kam se s moto dá zajet. To hučení bych neviděl jako problém. S 10 vepředu je to uplně v pohodě. Hučí jen zadek a to jde za tebe. Bál jsem se toho, ale jak hučí 07 na transalpu je tohle uplná pohodička. Je teda pravda, že jsem si na gumy chvilku musel zvykat. Trochu to plavalo na zadku, ale přikládam to špuntům a tomu než si sednou, Mám pocit, že se to zlepšuje s čím dál větším nájezdem, jak se guma zajíždí. Mám na nich teprve cca 1000 km.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubicek napsal:
Trochu to plavalo na zadku, ale přikládam to špuntům a tomu než si sednou, Mám pocit, že se to zlepšuje s čím dál větším nájezdem, jak se guma zajíždí. Mám na nich teprve cca 1000 km.
Přesně tak jsem se cítil já po přezutí na E09 ( já měl teda i předek, hučelo to od 80km/h dost ), ale taky se dalo zvyknout.
Otázka je, jestli se sjedou špunty nebo si člověk zvykne, podle mne obojí.
sorry,že se vtírám do vlákna,ale taky mám na zadku od dneška nazutou E09 a dobrý ! Nebyla teda uplně nová,ale cca 80ti procentní ale jsem spokojenej,byť jsem dneska namotal jen 170km.
Teď mám kombinaci předek E10 a zadek E09 fajně to šlape!
A udělám to tak asi i na jaře,krom toho předku,tam dám TKC,ta vydrží daleko víc než E10.
A to hučení je opravdu zanedbatelné!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To jo woe.Jsem tě slyšel už 20metrů za sebou i při 100km/h
ale má to i výhody...aspoň o tobě všichni vědí.Je to lepší(horší než laďák)
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
To jo woe.Jsem tě slyšel už 20metrů za sebou i při 100km/h
ale má to i výhody...aspoň o tobě všichni vědí.Je to lepší(horší než laďák)
a to buď rád,že jsi za mnou nejel,když jsem měl od Starosty nazutý na dojetí domu,uplně smetený zadní Karoo...to byl teprve hučák
Upravil Kubrt dne 20.11.2010 20:37
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
sorry,že se vtírám do vlákna,ale taky mám na zadku od dneška nazutou E09 a dobrý ! Nebyla teda uplně nová,ale cca 80ti procentní ale jsem spokojenej,byť jsem dneska namotal jen 170km.
Teď mám kombinaci předek E10 a zadek E09 fajně to šlape!
A udělám to tak asi i na jaře,krom toho předku,tam dám TKC,ta vydrží daleko víc než E10.
A to hučení je opravdu zanedbatelné!
Uz ji mam taky objednanou tak sem zvedav
BMW GS 1200 adventure