Přidávám se se spokojeností, zrovna v pondělí jsem objednával díly na repasi olejového a vodního čerpadla na K100 z roku 1984... V úterý byly díly na prodejně a včera jsem to posládal, takže teď uz je letící cihla zase v v cajku Asi vezmu kámoše s R65 a dorazíme do Číhošte na pořádnýk klasikách
Tak ma zkusenost tento tyden Vzdycky bez problemu maximalni spokojenost. Skoro cely den sem se nemohl dovolatcislo dobre,tak nakonec to vzala paní,spojkové lanko na 1100gs pochopila asi za 4 minuty,potom nastal problem příruba mezi vstřikem a válcem,proste by to pochopilo asi i třílete dítěNo a paní mi po petiminutovem mlčení řekla: Ale já tady mám jenom vstřikovací ventilto uz sem nevydrzel a poprosil jestli tam nema nejakeho kolegu.Nemela ale prej az dojde ze mi zavola,protoze to jeji mlceni by bylo drahe.Nakonec nezavolal,tak sem zavolal pozdej ja,vzal to pán asi za 2minuty sem objednal co sem potreboval bez problemu. Nicmene objednal sem v utery a jeste nic nedoslo,dneska je krasne a ja musim sedet doma jak ****
Nejlepší je vždy objednat náhradní díl hned podle čísla, které člověk najde třeba zde: http://www.realoe...amp;arch=0 a obracet se mailem nebo telefonicky přímo na pana Mariánka:
Ahoj, náhradní díly jsou opravdu O.K., taky mám jen ty nejlepší zkušenosti. U servisu bych se ale asi přecejen trochu bál.
Dokud nezaměstnají Tondu, tak moji důvěru nemají.
Tom
Tom_Brno napsal:
Ahoj, náhradní díly jsou opravdu O.K., taky mám jen ty nejlepší zkušenosti. U servisu bych se ale asi přecejen trochu bál.
Dokud nezaměstnají Tondu, tak moji důvěru nemají.
To by ale pak museli dát Tondovi plat , aby ho docenili , jako má šéf ( v Praze) Rozhodně by si ho pak zasloužil.
Upravil bluesbery dne 28.03.2011 19:00
Ty vo.le kalvéro Emile, díky za reklamu, ale nedělej tady ze mě boha. Je fůra šikovnejch a ochotnejch lidí, kteří když můžou (mají chuť a čas), tak pomůžou - sám jich znám v okruhu motorek BMW dost. Jo, a jinak srovnávat značkový servis a "domácí dílnu" je trochu mimo. V RENOCARU dělá velice zkušený mechanik, který má s motorkama dlouholetou praxi - tak nevidím jediný důvod tam nejezdit. Asi tak.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Ty vo.le kalvéro Emile, díky za reklamu, ale nedělej tady ze mě boha. Je fůra šikovnejch a ochotnejch lidí, kteří když můžou (mají chuť a čas), tak pomůžou - sám jich znám v okruhu motorek BMW dost. Jo, a jinak srovnávat značkový servis a "domácí dílnu" je trochu mimo. V RENOCARU dělá velice zkušený mechanik, který má s motorkama dlouholetou praxi - tak nevidím jediný důvod tam nejezdit. Asi tak.
A ještě tak úžasně skromnej! I já jsem mu za ledacos vděčnej - prima chlap, co i když má práce nad hlavu, vždy poradí , i na konzultaci osobně do Prahy dorazí , já su pro to, aby to radši vzal tady, co v tem Brnisku...
Upravil Jarda dne 28.03.2011 21:49
Scofield napsal:
Pokud by si vedení Renocaru spočítalo pár věcí např:zaměstnat Tondu na nějaký dobrý post,nabídnout mu finanční ohodnocení cca 70tis s tím,že nebude dělat doma,tak hóóódně lidí bude jezdit tam
Jistý je,kdyby Tonda přacoval v autorizovaném servisu,tak ve spoustě konkurenčních značkových servisech zmizej zákazníci......Do prahy by jezdil jen Hix
PS:Na myšlenku - Tonda do Renocaru si dávám ochranou známku,pokud tam někdy pujde makat,tak za nápad Renocaru naučtuju něco na svačinu(200tis)
PPS:Snad si to tu někdo z Renocaru přečte,číslo na Tondu má Ondra
Poslouchej Scofielde - kradení nápadů to není moc prima
Tom
Za me taky jen to nejlepsi na Renocar... Minuly rok sem tam dokonce dojel z Prahy a pak stopoval zpatky radsi, nez to resit v praze. Osobniho casu me to stalo vic, nervu mene a at je to jak chce, tak to bylo celkove mnohem rychleji vyresene.
Koukám, že na Renocar samá chvála. Ale jo. Lidi jsou tam fajn a ani přijímací technik švandu nezkazí. Malinko horší je to s cenou servisu. Motorka mi blbě startovala za studena (furt to na volnoběh chcípalo), tak jsem to tam v létě vezl, aby mi na to mrkli. No mrkli, to jo, ale nic nezjistili a odjel jsem o 1000 Kč lehčí. Prý to mám dovézt, až ukončím sezónu a mám to tam nechat na pozorování třeba na měsíc. Tak povídám technikovi: "No super, a když mě stálo 1000 Kč omrknutí motorky, tak když to tu nechám na měsíc, tak si pak mám vzít hypotéku?". Zasmála se tam selá lavička a byl jsem ujištěn, že tak drastický to nebude. Nicméně jsem ji tedy po ukončení sezóny do Renocaru dovezl. Když jsem přijel 29.12. po vlastní ose, tak na mě všichni včetně recepční hleděli, jakobych utekl z blázince. Trochu jsme zašpásovali a motorku jsem tam teda nechal. Za 14 dní mi volali, že je hotovo. No závada veliká. Vyčistili vzduchovou klapku (na faktuře teda byla ještě kontrola kabeláže a další důležité úkony) a vzali si za to 7500 Kč. Což mi jen za práci bez výměny jakéhokoli dílu nepřijde zrovna jako láce. No jo... vím. Mám BMW, že... ale přece.
Jo a měl jsem uvnitř kapotáže přimontovanou zásuvku 12V s nerez držákem vlastní výroby a tu mi demontovali, takě mi zůstala viset na drátech v kapotáži. Pak se takhle motám po městě a málem jsem spadl, protože nešel dát plnej rejd doleva. Tak s tím mlátím a cukám, až na konci dne do toho svítím v garáži baterkou a vytáhnu tu zásuvku na drátech s dokrouceným plechem. To mě docela překvapilo teda. Aspoň mi to mohli říct. Ale každé špatné, je k něčemu dobé. Zásuvku už tam nechávám na volno, jen teda musím kontrolovat, jestli mi neleze do řízení a nabíječka navigace v ní konečně drží. Když tam byla napevno, tak se mi po pár kilácích vždycky vytřepala nahoru a přestalo to nabíjet. Párkrát jsem si toho všiml pozdě a pak mě opětovné zapínání navigace připravilo o čas.
Upravil Loss dne 29.03.2011 10:11
Já jsem tam svoje F800GS kupoval a musím říct, že parádní domluva, rychlé vyřízení a příjemný lidi. A po prvních 1000km jsem to dopoledne dovezl vyřídil něco po Brně a odpoledne jel domů opět na motorce. U mě zatím všechno bez problémů a ještě to mám blíž než do Prahy.
I já se připojuji ke chvále Renocaru. Ctibor je velice skušený mechanik a celá fy. od příjmu až po servis má moji plnou důvěru. Hodně se tady na adresu Renocar napsalo, ale každá mince má dvě strany. Za mě doporučuji.
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
Já se stal dalším spokojeným zákazníkem Renocaru Brno. Bez problémů mi udělali přeprogramování motorky.
Vše jsem vyřizoval přes Přemka Švandu.
Chválím absolutně vstřícnou telefonickou domluvu, protože mi slíbil, že zůstanou kvůli mě přes zavíračku servisu, abych stihl po práci přijet až z Nového Jičína. Všechno co slíbil na počkání splnili a čas jsem mohl strávit za barem, nebo mezi krásnými motorkami a auty..
Pro mě je BMW Renocar Brno jednička, přestože to mám do Brna pořádně daleko.
Pája
Dnes jsem řešil nějaké věci na spojku. Protože jsem kousek od Brna, zavolal jsem do Renocaru. Bohužel od 10ti hod dopoledne do 16ti hod. jsme se po nekonečném množství telefonátů, k ničemu nedobrali Nekonečné přehazováníz jednoho človíčka na druhého atd. A nakonec když jsem čekal na poněkolikáté slíbení zavolání zpět, zavolal jsem opět já...osoba už to zabalila a šla domůJo a ještě před tím jsem dotyčného volal a asi po třetím zazvonění se ozvalo..volaný účastník je momentálně odpojen z provozu..Opět jsem zavolal na jiné číslo,zdělil o co šlo..bylo mi odpovězeno, bohužel..s tím už dnes nic neuděláme.Tak jsem jim popřál hodně štěstí a zavolal do Inveltu. Naprosto 100% jednání, přístup, konzultace problému, doporučení atd.V Renocaru, jsem před pár lety kupoval nové GS. Tehdy tam pracoval pan Cihlář, Dvořák a Válka a vždy to vše fungovalo a jezdil jsem tam pravidelně do servisu. Je mi líto že tohle tady tak píšu.Teď mi připadá, že je to v Renocaru jen navoňané ale jinak bohužel.Neposuzuji pouze podle dnešku. Měsís pozadu jsem tam volal několikrát a několikrát tam i byl.Prostál jsem tam pár desítek minut, několikrát pozdravil ty samé lidi dokola a pak odjel. Když třeba zavolám do Inveltu-Paní Ulrichové a zrovna není na drátu, volá pak ona mě. Tomu říkám přístup. Tož tak. A je mi z toho Renocaru smutnoJezdil jsem tam rád.
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Já tam nedávno sháněl origo padáky na F800GS s tím, že jsem je chtěl nejdřív vidět, jak vypadají na motorce. Nečekal jsem, že je tam budou mít namontovaný přímo na vystaveném kusu. Vystačil bych si i s fotkou v katalogu, nebo u nich na motinoru. Chtěl jsem mít představu v porovnání s tvarem konkurenčních padáků. Pan prodejce u sebe nic nenašel a pak mi vyrazil dech, když zkoušel strejdu gůgla (stejně je nenašel). Nic proti prodavači, ten za to nemůže. To je spíš vizitka dealera.
Loss napsal:
Já tam nedávno sháněl origo padáky na F800GS s tím, že jsem je chtěl nejdřív vidět, jak vypadají na motorce. Nečekal jsem, že je tam budou mít namontovaný přímo na vystaveném kusu. Vystačil bych si i s fotkou v katalogu, nebo u nich na motinoru. Chtěl jsem mít představu v porovnání s tvarem konkurenčních padáků. Pan prodejce u sebe nic nenašel a pak mi vyrazil dech, když zkoušel strejdu gůgla (stejně je nenašel). Nic proti prodavači, ten za to nemůže. To je spíš vizitka dealera.
Když jsem tam chctěl asi před měsícem koupit moto rifle, coural jsem mezi těma hadrama dobrých 15 minut než tam někdo přišel, pak dalších 15 minut tam seděl pán...ptám se na ty rifle..odpověď zněla..hmmm asi už nejsou ani ve skladu. Tak jsem čekal, že se tam zajde podívat a on nic. No tak tě pic. Pak tam volám slečně do ND. ohledně tlumičů a ona na mě nějakou cenu..no už si to nepamatuju..Říkám jí, to je blbost, podívejte se prosím znovu a já si zavolám za 10 minut. Volám tam a ona na mě opravdu stojí tolik kolik jsem říkala..Já na ni..no když se mi zaručíte tou cenou, tak beru 10kusů.Pak že teda zavolá nějakému pánovi..nejmenuju schválně...No a najednou..hups..máte pravdu pane..cena je a už ty desítky lítali. Je to smutné
Upravil Milan V dne 18.05.2011 22:47
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
ja myslím že je to prostě servis především na auta a přístup je jakej v autosalonech tohoto typu bývá at je to BMW či jiná luxusní značka máš peníze si náš člověk , ale jelikoš je poptávka shli i po motorkách trochu s tím bojovali jak ted nevím ja tam jel jen protože jsem musel kuli te v česku radoby záruce a na svolavačku trochu sem byl překvapenej když po výměně oleje byl po přejetí přes jejich areal černej jak bota - moto sem pak hodil do auta a odvezl dom tam vypustil a nalil novej (běžně je krasně červenej ještě po 2 tis km ted byl fakt nepruhlednej ) ale neřešil jsem to ja tam jezdil pro razítka ne na servis sice drahý razítko ale co už , jinak su rád že do servisu jezdit nemusím a stačí mi jen seběhnout po schodech
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Tak mi přijde jak kdyby jsme každej jezdili do jinýho Renocaru. Já tam svoje GS koupil a nemůžu říct křivý slovo ani proti servisu. Nebyl problém tam přijet o víkendu po domluvě. Je pravda, že se vždycky obracím na pana Švandu, který mi vždy na nějaký dotaz přes email nejpozději do druhého dne napsal a i poradil. A podobný názor jako já mají i lidi tady http://www.bmwgs....ad_id=9986
Těžko říct já tam budu jezdit určitě dál .
Loss napsal:
Když jsem tam chctěl asi před měsícem koupit moto rifle, coural jsem mezi těma hadrama dobrých 15 minut než tam někdo přišel, pak dalších 15 minut tam seděl pán...ptám se na ty rifle..odpověď zněla..hmmm asi už nejsou ani ve skladu. Tak jsem čekal, že se tam zajde podívat a on nic. No tak tě pic. Pak tam volám slečně do ND. ohledně tlumičů a ona na mě nějakou cenu..no už si to nepamatuju..Říkám jí, to je blbost, podívejte se prosím znovu a já si zavolám za 10 minut. Volám tam a ona na mě opravdu stojí tolik kolik jsem říkala..Já na ni..no když se mi zaručíte tou cenou, tak beru 10kusů.Pak že teda zavolá nějakému pánovi..nejmenuju schválně...No a najednou..hups..máte pravdu pane..cena je a už ty desítky lítali. Je to smutné*realsad*
U ND se tam sřídaj jen dva chlapi. Tos asi trefil na snaživou recepční (taková kyprá selka) a ta si prostě neporadila. To bych toleroval. Ale v jednom kanclu tam mají teď tak luxusní kočičku, že fakt stojí se tam jet na cokoli podívat i vícekrát do měsíce. ;)
Upravil Loss dne 18.05.2011 23:22
Tak jsem byl na jejich "NEDĚLNÍM PRODEJI" otevřeno mají ale prodávají jen v týdnu.
No je fajt, že jsem chtěl jen blbou mikinu za asi 3000.- a ne BMW X5...
Tato situace se opakovala cca o tři týdny později.