mam to za sebou
najviac ma pobavili otazky: aky mas vztah k motorke a co ta s motorkou bavi
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Kluci díky všem. Pomalu to uzavírám. Ještě bych potřeboval 27 respondentů, ať je Vás plná stovka. To se lépe pak procentuje :-)
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
www.scrc-ostrava.estranky.cz
608 822 033
Mně to tady stále hlásí, že test už byl ukončen a né a né se do něj dostat??? Že by zas byla někde chybka??? No, zkusím to z domova... díky za upozornění...
Varana napsal:
Mně to tady stále hlásí, že test už byl ukončen a né a né se do něj dostat??? Že by zas byla někde chybka??? No, zkusím to z domova... díky za upozornění...
No jo, vopravdu to hlásí, že byl ukončen, tak nevím...
Hotovo, ukončeno. Díky všem. Brzy to zpracuji a sdělím odpovědi všem na mail i na svůj web s odkazem na výsledky zde. Bude to jen tak na hrubo, ale s podstatnou statistikou.
Finální dokončení bude na jaře v časopise Motoroute.
Ještě jednou všem díky.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
Dneska je vosumnactyho!!! Predcastne ukoncena anketa je jako predcastne ukoncena schuze komancu, copa, dyby se reklo neco, co by se soudruhum nelibylo...
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Vodnik napsal:
Dneska je vosumnactyho!!! Predcastne ukoncena anketa je jako predcastne ukoncena schuze komancu, copa, dyby se reklo neco, co by se soudruhum nelibylo...
Myslel jsem že napíšeš že předčasně ukončená anketa je jako předčasně ukončená soulož...
Omlouvám se, pokud jste někdo nestihl, ale i zde platí že kdo pozdě chodí, sám sobě... :-)
Protože jste kluci šikovní, uvedli jste dostatek informací a já je zpracovávám. Je toho na 44 stran. Tedy informací dostatečně dost. Termín byl samozřejmě dlouhý, ale i za Komančů jste si museli přivstat a vystát si frontu na Jawu. Taky většinou přišla jedna a ve větších městech dvě. Jak dlouho by stálo na BMW ??? :-) Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033