Radosek napsal:
Po dlouhý době mám chuť se k něčemu na tomto webu vyjádřit...
Jestli je někdo prima chlap nebo není, jestli je ochotnej, nebo sympatickej, to je jedna věc. Ale jestli někdo chlastá za volantem, tak i kdyby to byl třeba blízký kamarád, řeknu mu, že je de*bil. A jestli u toho i bourá, pak nevím, co na tom hledat za hrdinství, to je na přesdržku...
Hanibal by si z toho měl vzít setsakra rychle ponaučení, příště by takovou kliku mít nemusel...
Nicméně přeju samozřejmě brzký uzdravení, to je věc jiná...
Asi tak...
Raději nekomentovat....
Chtěl bych vidět Vevise,kdyby nedej bože Hanibal sejmul zrovna jeho a ve špitále mu vzali nohu a vyvedli mu to bokem.....
Co to tady kecas!Ja tohle vlakno neotevrel,ani jsem tady nikde neobhajoval rizeni pod vlivem alkoholu.Jarda chtel vedet co se stalo,tak jsem vlozil oficielni zpravu od hasicu.Nic vic.Navic jsem nikde nenapsal,ze Hanibal byl pod vlivem.To byla pouze dedukce ostatnich a ja ji nevyvracel.A zrovna u tebe vim,ze se zbytkacem klidne na motorku sednes.Samozrejme nejen ty.Tak nechte toho moralizovani.
Mozna pro nekoho,kdo dodrzuje zasadu v obci 50,mimo 90 jsi hazarder a potencionalni vrah ty.
Upravil vevis dne 22.11.2010 18:09
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
"Ja myslim,ze ten udajny obdiv tady patri spis tomu,jak z toho nepripoutanej vyvazl,pripadne tomu,jak dlouho byl schopnej potlucenej a polamanej chodit po vejletech."
Myslel jsem to samosebou přesně tak, jak to Vevis napsal. Ještě víc mě ale pobavil FunTomasův scénář - kdo Hanibala někdy viděl a má trochu představivosti, tak se prostě musel zasmát, i když se jedná o vážnou věc. Může být rád, že vyváznul takhle. Chlast za volant a řídítka nepatří - to je jasný
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Téma jsem našťouch,a už mě to taky pořádně mrzí... Jsem tu už dost dlouho (na světě i stránkách), že mne mohlo napadnout, co se tady z nevinnýho dotazu dá stvořit, když je pár členů v ráži a už dávno světu nepřipomenuli, jaký potenciál moudrosti a ryzího charakteru neprávem a ke svý škodě zapomíná náležitě ocenit...
Když se ke mně prapodivnýma cestama dostala ta neověřená informace o nehodě se zraněním člověka, kterýho dost zdejších účastníků zná i osobně, při svý omezenosti jsem se soustředil na to, jak vážná má zranění, nejsou-li další postižení a podobně. Vůbec mě nenapadlo, že je nutno pohlížet na celou věc v širších souvislostech. Třeba, že se sice tváří jako dobrák, co vždycky ochotně poskytne svoji střechu k našemu občasnému sejití, pivo přiveze z jinýho okresu, když to budem chtít, navaří podle přání, zahrady si nechá zválet a kdoví, co ještě..., muzicíruje hnedle do rána, ale pro ty, co chtějí, či potřebují, je se svým servisem už v sedm zas k dispozici a přitom si nemyslí, že je potřeba z těch bohatejch motorkářů za to sedřít kůži, jak to bejvá zvykem... to všechno je sice v pořádku, ale zapomněl jsem, že je nutno ,,myslet politicky"*pissed* Děkuju tedy některým z vás, co mi otevřeli oči a zdarma poskytli poučení, že takhle ne, vždyť kdoví, jestli nebyl nalitej a ve skutečnosti je to ha,jzl... Blil bych, soudruzi, fakt lituju, že jsem se na Vevise neobrátil přes PM
Jarda napsal:
Téma jsem našťouch,a už mě to taky pořádně mrzí... Jsem tu už dost dlouho (na světě i stránkách), že mne mohlo napadnout, co se tady z nevinnýho dotazu dá stvořit, když je pár členů v ráži a už dávno světu nepřipomenuli, jaký potenciál moudrosti a ryzího charakteru neprávem a ke svý škodě zapomíná náležitě ocenit...
Když se ke mně prapodivnýma cestama dostala ta neověřená informace o nehodě se zraněním člověka, kterýho dost zdejších účastníků zná i osobně, při svý omezenosti jsem se soustředil na to, jak vážná má zranění, nejsou-li další postižení a podobně. Vůbec mě nenapadlo, že je nutno pohlížet na celou věc v širších souvislostech. Třeba, že se sice tváří jako dobrák, co vždycky ochotně poskytne svoji střechu k našemu občasnému sejití, pivo přiveze z jinýho okresu, když to budem chtít, navaří podle přání, zahrady si nechá zválet a kdoví, co ještě..., muzicíruje hnedle do rána, ale pro ty, co chtějí, či potřebují, je se svým servisem už v sedm zas k dispozici a přitom si nemyslí, že je potřeba z těch bohatejch motorkářů za to sedřít kůži, jak to bejvá zvykem... to všechno je sice v pořádku, ale zapomněl jsem, že je nutno ,,myslet politicky"*pissed* Děkuju tedy některým z vás, co mi otevřeli oči a zdarma poskytli poučení, že takhle ne, vždyť kdoví, jestli nebyl nalitej a ve skutečnosti je to ha,jzl... Blil bych, soudruzi, fakt lituju, že jsem se na Vevise neobrátil přes PM
Rozhodne neschvaluji alkohol za volantem, už kvůli tomu že moje povolání je na tohle háklivý řekněme... Ale každej dělá chyby a Jardo Tobě dávám palec nahoru... definitivně souhlasim....
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Jarda napsal:
Co to tady meles?To o cem mluvis ti udela kazdej druhej hospodskej kterej na to ma prostory a spocita si 1+1.A to ze me nekdo hosti figuru a treba se i o me dobre stara v jeho hospode neznamena ze kdyz ridil nalitej tak nereknu ze je to d.e.b.i.l. Jeho heroickej vykon ze chodil 5km.po poli nebo v lese asi udelalo to ze se bal sestricky a pana doktora co mu budou delat s tou zlomenou rukou asi.To je totiz uplne normalni vec flaknout auto do stromu a jit se prochazet po lese.Hele nic spatnyho ti nepreju ale kdyby nedej boze nahodou jsi mel nekdy takovou nehodu a budes strizlivej napis me prosim PM jestli jsi se byl prochazet po lese nebo jsi si volal o nejakou pomoc.Takhle to totiz malinko vypada podle tveho clanku ze ty ktery se ozvali ze hanibal asi nasaval jsou divny protoze preci pan hanibal se o nas krasne staral,dal nam najist,mohli jsme mu na jeho zahrade zvalet travu,hral nam na kytaru,byl prijemnej no a co tak jel nacpanej dyt se nic nestalo byl to jen strom.Mozna sem to i spatne pochopil ale podle vevisove odpovedi sem mel pocit ze to nebylo poprve co delal pesi turistiku.Podivej nejaky kecy v tomhle pripade ze chyby delame vsichni je blbost navic v jeho veku,je to spis jak psal vevis na vesnici je to jiny nez v Praze.Jenze uprimne,tohle me moc nezajima.
prkvapeni pro vsechny:Hanibal to udelal pro forum bmwgs nekde se doslechl ze se tady resijou totalni picoviny a domluvil s Jardou tuhle akci bylo asi takhle:halooo jardo tady hanibal prej je to tam u vas na foru vo nicem tak ja nabouram auto zlomim si ruku a utecu a ty to tam u vas nakousnes Ok domluveno
jinak vidim to tak ze at se radsi kazdej stara o sebe at se mu nic podobnyho nestane dnesni doba si to zvlaste vyzaduje A s chuti do prace
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
zmijon napsal:
prkvapeni pro vsechny:Hanibal to udelal pro forum bmwgs nekde se doslechl ze se tady resijou totalni picoviny a domluvil s Jardou tuhle akci bylo asi takhle:halooo jardo tady hanibal prej je to tam u vas na foru vo nicem tak ja nabouram auto zlomim si ruku a utecu a ty to tam u vas nakousnes Ok domluveno
jinak vidim to tak ze at se radsi kazdej stara o sebe at se mu nic podobnyho nestane dnesni doba si to zvlaste vyzaduje A s chuti do prace
tak nějak
Jinak pana Hanibala jsem viděl jen jednou a zdál se jako příjemnej týpek Tak ať mu to srůstá a myslím,že zaplatil dost!!!
secret* jinak vidim to tak ze at se radsi kazdej stara o sebe at se mu nic podobnyho nestane dnesni doba si to zvlaste vyzaduje A s chuti do prace[/quote]
Ano mas pravdu,dal uz to nebudu komentovat a omlouvam se vsem co jim alkohol pri rizeni neprekazi
Já myslím, že každej, kdo obdivoval Hanibala to nemyslel tak, že by jako schvaloval alkohol za volantem. Akorát jim ( mne taky ) nepřišlo potřeba tu psát, že alkohol za řidítka nepatří, protože si to myslej ( já taky ), že to je samosebou a je zbytečné aby si to jednotliví telefonisté během telefonování do telefonu telefonovali, že .
Že v tom obdivu k Hanibalovi někteří hned vidí, to, že někdo schvaluje alkohol za volantem nevím, mne to při psaní obdivu k Hanibalovi ani nenapadlo, že by to někdo takto mohl pochopit.
Michal ,bych řekl,trošku přestřelil s jistejma výrazama... Uplně zbytečně... Měli by jste si asi někteří z Vás třeba zaběhat,aby jste vymlátily přebytečný hormony....
Upravil Kubrt dne 23.11.2010 16:20
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak se teda Vevis moc omlouvám, že jsem Ti rejpnul do příspěvku. Chtěl jsem tu Hanibalovu šlamastyku obrátit do legrace, ale dopadl jsem na hubu a ještě mimo mísu. Netušil jsem, jakej masakr tady rozpoutám. Navrhuji proto uspořádat v Machově mimořádný sraz uličního výboru spojený s kamenováním Hanibala a všech jeho sympatizantů. Osobně přivezu Tatru štěrku.
Hoši hoši, pěkně Vám už hrabe, a to je teprve začátek zimy...
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Koukam,ze tady pribylo par prispevku.
Za prve si myslim,ze kdyz nekdo naboura,ublizi sam sobe a nikomu jinemu,tak to,ze zaplati pokutu,asi vyjezd hasicu,policie a mozna i operaci tak to je pro nej temer likvidacni.Ale ano,ma co chtel.Ze pokud prijde o ridicak na delsi dobu a mel by opakovat zkousky,tak uz ten ridicak(jako duchodce) nikdy mit nebude.A ze je to na vesnici,kdyz ridicak nema ani manzelka problem,tak to je.Ale taky v poradku.Ze si nekdo mysli,ze ho to nemrzi,nema z toho zamotanou hlavu a musi se tady ohanet ****ama,tak je u me **** on.
Ze tady Emil pise,ze kvuli nemu nekdo mohl prijit o nohu a vklada sem dojemne fotky,tak k tomu jen jedno.Emile me bude uplne jedno, jestli me nekdo zchromi nohu kvuli alkoholu,nebo neprimerene rychlosti,nenechani si dostatecneho rozestupu atd.
Mozna to tak nevypada,ale alkohol za volantem odsuzuju.Nemohu tady ale delat kazani,jako Michal,Emil,nebo Radosek,protoze taky nejsem uplne svatej.Parkrat jsem dojel od hospody domu(sice jen asi 1km)taky pod parou.Jednou jsem to risknul z vedlejsiho mesta(8km) a dodnes si to vycitam.A ze bych sem tam nadejchal zbytkac,tak to asi taky jo.Nic k chlubeni a doufam,ze uz to neudelam.
Tady u nas se vi o vic lidech co obcas jedou pod vlivem.Treba uz i o ridicak prisli.Ale asi je to nahoda,zatim nikoho nesejmuli a skoncilo to max.autem v prikopu.Jedinej kdo tady sejmul dite u autobusove zastavky byl strizlivej policajt,ktere jel s policejni sleziny.A jak to asi dopadlo.Vina ditete,pro nizky vek odlozeno.Svedectvi ridice auta jedouciho za policajtem pro podjatost odmitnuto.
Jeste jedna vec.Uz jsem videl nekolik lidi,do kterych bych to nerekl,jak po vypjate hadce treba s manzelkou sedli za volant a jeli nekam,ani nevedeli kam.
Jsem rad,ze vetsina chape,ze chybu muze udelat kazdej.Tem kteri to nechapou,preji aby ji nikdy neudelali.A verte,ze kdyz vam treba v zatacce ujede motorka,tak pokud nekoho trefi a zmrzaci,tak mu bude jedno jestli jste byl opilej,moc rychlej,nebo jste tu diru v asfaltu treba jenom nepredvidal.
PS pro Michala.Jestli si i u vas muzete nosit svuj tvrdej alkohol do hospody a nikdo to neresi,stanovani mate zadarmo,hospodskej ti nareze drevo a prestoze plzen netoci,tak ji na prani prazaku koupi a prodava tusim za 26kc,tak bud rad,ne vsude je to samozrejmost.
Upravil vevis dne 23.11.2010 20:53
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nikdo neni svatej a ty co to o sobě tvrděj,tak kecaj.Do 4 do rána kalit,v 10 sednout na mašinu a myslet že je všechno ok,to je naivní omyl.Všichni kazatelé by se měli zamyslet, jestli se jim to nekdy nestalo.Jinak s Vevisem naprosto souhlasím,ve všem.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Tak jsem to právě dočet.Každej ví vo co tu jde.Nemá smysl moralizovat.Hlavně aby se mu dobře zhojila ta ruka.Jinak souhlas s Jardou,Vevisem a Kasakem.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Tak se taky přidám.
Nikdy jsem nepil tzn že jsem nikdy nejel pod parou. Odsuzuju to, ale myslím si že by mi bylo jedno z jakého důvodu mě někdo zmrzačí.
Podle mě le Hanibal člověk, kterých moc neznám. Opravdu pohodovej člověk a věřím že mu je to upřímně líto, a že jak píše Vevis může to být pro něj likvidační. Viděl jsem na vlastní oči ****a který zavinil havárku dvou dalších aut a první co udělal, bylo že vyběhl z auta a šel se podívat na přední nárazník své Audi A5 jestli ta´m není škrábanec a že se ty další dvě auta srazila v dost vysoké rychlosti mu bylo jedno. Měl jsem 100 chutí mu tam rozbít čumák.
Hanibalovi přeji brzké uzdravení a ať to ustojí i finančně a zůstane mu řidičák.
Splněný sen moje 1100GS
Sleduju to tady 2 dny a už musím reagovat:
Pánové, četl jsem prvních pár reakcí a upřímě jsem se bavil.
Hanibal se vyboural, ublížil jen sobě, zlikvidoval si auto, na které honem nenašetří a zrušil si pracku, na kterou bude předpovídat počasí až do smrti. Možná se stal chodcem už na věky věků,protože noty z čistírny už nedostane.
Myslím, že se poučil dostatečně a nětreba moralizovat.
Když si vezmu, kolikrát jsem jel z nějakého srazu nebo akce se zbytkáčem pod kožichem, protože jsem potřeboval být v neděli doma a ne až v pondělí večer, dalo by to slušnejch pár tisíc kilometrů. Rozhodně nejsem vyjímka - sáhněte si do svědomí. A když bych něco udělal - odseru to, s tím se počítá.
Není to tolik roků, co u Fífy na sraze po pití do ranních hodin jsem dal po ránu pár bazénů, abych dokázal jít rovně, sedl na motorku a jel zrychlenej přesun v dešti do metropole kámošce na svatbu. Nic k chlubení, znovu bych to neudělal a divím se, že jsem se nerozštípal,když jsem jel místy 150km/h na vodě.... Proč mě moralisti nesvázali do kozelce a nenechali vystřízlivět v kempu? Kolik lidí jelo na vyjížďku pod parou??? Teď co tady čtu - hanba vystřízlivět. Každý svého štěstí strůjcem - tak to bylo, je a bude!
Lidská blbost ale nezná mezí (i ta moje) a pokud si nabije tlamu jen ten, kdo si koleduje, je to moooc dobře a to se právě Hanibalovi stalo.
Co chcete víc? Upozorňovat, že se to nedělá? To každej ví, tak si netahejte trika a zameťte si před vlastnním prahem.
Editace:
Tak a teď jsem se k něčemu přiznal a kdo se mnou ještě kamarádí, měl by honem přestat. )
Upravil Hrabe_X dne 24.11.2010 08:04
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Na tuto diskuzi jsem se dostal až teď a nestačím se divit. Pro koho Hanibal sháněl pivo a lil kořku, když, podle reakcí tu nikdo nepije.Krom těch, co se přiznali. Já tam vždycky piju a Hanibalovi přeju, ať všechno ustojí.
Jo, a Jardovi dík, že jsem se to vůbec dověděl.
Upravil PeDR dne 25.11.2010 11:30