Nebejt to okatá reklama, tak mlčím. Ale že je, tak si rejpnu - za cenu ne o mnoho vyšší je k mání tričko z merino vlny od Devoldu. Vlastnosti takové, že se k nim tahle umělá hmota ani neblíží. Pravda, nebude tam logo BMW:-)
což ale pod několika dalšíma vrstvama oblečení stejně není vidět
Upravil Jezura dne 24.11.2010 18:58
to Jezura: za cenu ne o mnoho vyšší? Pokud se nepletu, merino trika stojí kolem 1300,- a výš (číli +500,-)...to by jsi mohl říct, že jen o pár korun víc stojí trika Rukka...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
lako napsal:
vždyť jim ještě dělá reklamu a zadarmo!
Takhle to bohudik nefunguje.... Asi by se Pardalovi taky nelibilo, pokud bych si vzal jeho logo a zacal to cpat treba na trika z Ciny a zacal to tu prodavat na foru...
Pokud je ochotny riskovat tahanice kvuli logu BMW na prodavanem zbozi, je to jen a jen jeho vec. Ale staci trochu "konkurencniho boje" a nekdo ho pekne za tepla "naprasi" a ma hned o starost na vic.
Me se taky nelibi, kdyz nekdo bez dovoleni pouziva moje fotky. A byly i taci jedinci, kteri je dokonce prodavali....
lako napsal:
vždyť jim ještě dělá reklamu a zadarmo!
Takhle to bohudik nefunguje.... Asi by se Pardalovi taky nelibilo, pokud bych si vzal jeho logo a zacal to cpat treba na trika z Ciny a zacal to tu prodavat na foru...
Pokud je ochotny riskovat tahanice kvuli logu BMW na prodavanem zbozi, je to jen a jen jeho vec. Ale staci trochu "konkurencniho boje" a nekdo ho pekne za tepla "naprasi" a ma hned o starost na vic.
Me se taky nelibi, kdyz nekdo bez dovoleni pouziva moje fotky. A byly i taci jedinci, kteri je dokonce prodavali....
já to beru, myslel jsem to s nadsázkou...
Over than 250k km on BMW GS bikes
Jasně že budou, jen co budou hotovy první kusy, co se ted vyrabí, Jinak zipy jsou vodotěsný, ušity je to moc fajn, šije se to v čechach v dílně která se žíví práve šitím sportovní konfekce, použité materiály jsou supr. Velikosti odpovídaji běžným, ja 190cm a 95kg - XL.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
https://www.moira...i-ponozky/ merino ponožky které jsem dostala ještě od bývalého přítele. To on mě vlastně držel nad vodou a ještě mě do toho moto světa dostal. Jsem moc ráda že jsem ho poznala, dal mi totiž to, co jsem skutečně potřebovala, odvahu!
Upravil janickazrudicka dne 24.05.2024 13:09