Vjetrnik napsal:
to Lamark: Adventure škrtá nejdřív centrálním stojanem, obyč GS na tom bude podobně...
Potom přijdou na řadu padáky a kryty hlav...a když přijdou na řadu stupačky, je to současně s řídítky
Jinak se dá škrtat i kufry...ale opět dříve centrál.
Já teda na obyč GS škrtám nejdřív špičkou boty. Obvykle se mi u těch rozložitých třináctek nechce kvůli zatáčce přešlapávat špičku boty víc dozadu na stupačku.
Miták
Jó, to byly časy...
Každopádně - na vlastní oči jsem viděl jezdce na R1150RT šrtat kufry. Bláhově jsem si myslel, že ho dojedu na Rocksteru. Ani náhodou..
R1150GS škrtá taky nejdřív stojanem...
Vjetrnik napsal:
to Lamark: Adventure škrtá nejdřív centrálním stojanem, obyč GS na tom bude podobně...
Potom přijdou na řadu padáky a kryty hlav...a když přijdou na řadu stupačky, je to současně s řídítky
Jinak se dá škrtat i kufry...ale opět dříve centrál.
Já teda na obyč GS škrtám nejdřív špičkou boty. Obvykle se mi u těch rozložitých třináctek nechce kvůli zatáčce přešlapávat špičku boty víc dozadu na stupačku.
GS12, centrální stojan mám sundaný a když přeložím nohu, nejdříve škrtají stupačky. Níž jsem se nedostal a ani nechci. Osobní zkušenost, Nockalm loni, ve dvou, na silničních gumách...
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]