moc všem děkuji:-) určitě z toho něco dáme do kupy :-) teď už jen sehnat vhodnej spínač.. nechce mse mi používat z důvodu neskladnosti hlavní vypínač co jsme někdo dal jako fotku :-)
servisak napsal:
Tady ten mužeš použít a máš to i s držákem! Cena je teda trošku dražší ale zase!http://www.tourat...p?pID=3534
copak takovej stojí?
já jsem si dal vypínač do otvoru pro origo zásuvku v zobáku...zásuvka tam nebyla, tak jsem otvor využil pro kulatý vypínač ve kterém je i LEDka...a vypadá to jako originál...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
No nejjednodušší a nejmenší je koupit chcípák z repliky na hondu TA, cena do 500, provedení uzavřené montáž na řídítka, čířka ani ne 2cm. Nehrozí ulomení äni ohnutí. Nevadí tomu voda ani prach (je to ovladač na motorku). Jediný mínus jsou obrácené popisy (ON rozpojí OFF spojí) které je potřeba v pořadí dle mého přístupu:
a ) ignorovat
b ) smazat
c ) předělat
Upravil vlada-adv dne 27.11.2010 09:23
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
ted v poloze sepnuto menší popis On zmáčklý, OFF je venku, takže to s tím ignorováním není zas až tak mimo.
na ten jsem koukal právě taky ale našel jsem ho zatím jen jako příslušenství ke světlům.samostatně jsem ho ještě nanašel nikde:-(
kdyby jsi věděl o nějakým link byl bych moc rád a nebo kdyby byl k sehnání tam někde u vás
když jsem se ptal v u nás v jedné motoprodejně koukal na mě jak cip a řekl že to se sehnat nedá... a nikam jinám jsme se zatím nedostal:-(
není zač
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl