Jsem slysel od kluku co jezdej motokros,ze KTM prej posledni dobou za konkurenci dost zaostava!?Se v techto kubaturach neorientuju,tak nevim jestli je to pravda.Berte to jako otazku,neni to zadna provokace.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Fanos Rusicka napsal:
Kde končí KTM začíná co.To bude vykládat někdo na malochrchlovi pro holky???Člověče prober se kde končí KTM už bohudík nic není jen konec světa.Ale jo však vy se z toho snu jednou proberete takl jako já nebo Viktor
na toho malochrchla pro holky pozor ne každej si kupuje motku aby si připadal jako velkej kluk.
TO: LAKO -to je taky kravina to kde končí KTM nebo BMW je otazka jezdce a jeho umu. mě osobně se tadle KTM líbý víc než 1200 od BMW. spíš mě zajímá proč má jedna zobák a ta druhá blatníček
Upravil poloSqueal dne 29.11.2010 16:08
Tančící Havran
Zimááááááááá už to zae začne.
poloSqueal-jenže já velkej jsem takže jiná volba nebyla.A 650 je prostě pro holky nebo pro kluky co moc nevyrostly.Vím o čem mluvím protože je jedno v mojí garáži,viš.Ale né každá má svoje kouzlo a BMW ho má vo tym žádná.
Tohle vlákno neni vůbec špatný
Pardal: pěkná mašina jen kdyby měla vrtuli ve znaku, to by se tady na ni pohlíželo úplně jinak.
To Fanos: až začnou škrtit KTM na 25 kw dej vědět, zatim takovejm jako Lako nebo já nic jinýho nezbejvá
jardajerman@seznam.cz
hoši já vám dám maloch pro holky, no a co? na něčem se začít musí! a tak jak říká jarda 25kw... ale jediny co si koupím po malém GS (abych si neklesl) bude 1200GSA! bud budu chodit pěšky nebo budu jezdit na MOTORCE, tzn na BMW!
2kubrt: ty seš můj člověk!
Upravil lako dne 29.11.2010 21:58
Over than 250k km on BMW GS bikes
lako napsal:
hoši já vám dám maloch pro holky, no a co? na něčem se začít musí! a tak jak říká jarda 25kw... ale jediny co si koupím po malém GS (abych si neklesl) bude 1200GSA! bud budu chodit pěšky nebo budu jezdit na MOTORCE, tzn na BMW!
lako napsal:
2kubrt: ty seš můj člověk!
jojo
zatím kolem ní jen chodím v garáži.. jo a občas tu 12ctku tatovi i umeju
Upravil lako dne 29.11.2010 22:39
Over than 250k km on BMW GS bikes
lako: nic si z toho nedělej ... většina lidí tady nevyužije potenciál svých motorek ani z třetiny a nezbejvá jim nic než malou motorku označit jako pro holky .... ani nevědí na co je taková motorka dobrá.... žijou v jiným světě
Dakar 650, HusaberG