no jo to sou ty webový diskuze. Pošleš do toho trochu nadsazky, která nebude pochopena, a je vymalováno Kdyby si mně znal, tak ten jemnej humor chytíš. Vesnice může být v tomto pojetí klidně Václavák. Můžeš od tamtud koukat přes sklenici piva stejně jako z Brna
Neberte to jako emotivni vyraz, proste jen konstatovani. V hospode bych se na toto tema rad pobavil, v klidu si pokecal a vyvratil tu jejich/Vasi pravdu.
Lide z obci, spatne voli, nemaji prehled a ja nevim co... tisic veci.Slysim z tolika smeru, samozrejme nejen z Prahy a skutecne mi to prijde jako omezenost.
Upravil Tomas1200GSA dne 29.11.2010 15:58
to Tomas1200: potrefená husa? Jak píše Jarax, jinak Praha je taky vesnice, jen o něco větší...
Mě třeba fascinuje u nás na prajske, že když se s místníma pustím do debaty, co je za nejbližším kopcem, tak většina místních to vůbec netuší...a já jako lufťák to tam po okolí pomalu znám víc než oni. Ale zase co víkend neřvu u píva na hřišti na fotbale
to Jarax: zvládne to terén nebo je to jen kolo s motorkem?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Fanos: Dá to až tři hodiny, ale to musíš jezdit po placce. Pokud tomu dáváš kouř, tak hoďku a půl až dvě. Pokud na tom jezdí jedno děcko, tak ho to utahá, pokud dvě, tak utahaj motorku