ochutnávka z loňskýho roku... Video není moje ,ale ten Kettenkrad na konci by můj mohl být
http://www.gaskra...-11315.htm
Upravil Kubrt dne 11.12.2010 08:36
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Téhle megatvrďárny se asi nikdy nezúčastním, protože by to byla pro mé zhýčkané tělo poslední akce v životě.
Dost se mi líbí, co v tom videu umí to NSU Kleines Kettenkraftrad Typ HK 101
Ale klobou dolů před všemi, co do toho jdou.
Jestli oni tak trochu neskoušejí, jaké že to kdysi na východě vlastně bylo???
To Kubrt: teprve teď jsem spětně zjistil, co tě to vlastně tak na videu nadchlo. Kettenkrad mě taky dostal a musel jsem si ho najít. Stará strojovna je tam jako ryba ve vodě.... a nejde přehlídnout....
Upravil paja1 dne 11.12.2010 12:15
Pája
apropo,tohle je fotka z 1.ročníku Elefantů ještě z východní fronty,ne?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jestli jedeš sám nebo třeba ve 2, ve 3, je lepší se k někomu přidat a mít společnej oheň. Kkyž každej přiveze nebo koupí balík dřeva, tak to stačí na celej sraz.Ja sem se ze začátku taky přidával a pak když nás jezdilo víc, tak se začli přidávat k nám. Jinak já žádný termo hadry nikdy neměl, dokonce sem tam spoustu let jezdil s letním spacákem a když pak v noci uhodilo -25, to sem radši ani nešel spát stačí vaťák, hodně suchych ponožek, s dobrýma botama a dobrej spacák. zaleží kolik maš místa na motorce.
hlavně, že je pivo ftlamě
a odkud jedeš? to máš kus cesty...měl bys lepší to dát na 2x a někde přenocovat. jsem z horažďovic. Můžeš u mě přenocovat, odstranit případný závady a ráno dojet do cíle
kdyžtak dej vědět
xljanek napsal:
Pojedu asi sam kolem me tech spravnych dobrodruhu moc neni a pojedu na skutru podle vseho.Jeste to musim ale trochu vytunit"zimni paket"
hod sem pak fotky té "zimní palby"
Over than 250k km on BMW GS bikes
Nevíte někdo jak to doopravdy je s tou zimní výbavou v Německu? Něco jsem zaslechl, že od 1.12.2010 v Německu uzákonili zimní výbavu a měla by platit i pro motorky. Myslím tím, že by na motorce měly být zimáky. Ještě jsem to neřešil, ale ani netuším kde bych na Jawku sháněl zimáky.
Šinťa
policajti byli během elefantu většinou v pohodě. a to to tam kluci jezdí i na různě upravených jawách bet tp.hlavně bacha na alkohol
sinta77 napsal:
Nevíte někdo jak to doopravdy je s tou zimní výbavou v Německu? Něco jsem zaslechl, že od 1.12.2010 v Německu uzákonili zimní výbavu a měla by platit i pro motorky. Myslím tím, že by na motorce měly být zimáky. Ještě jsem to neřešil, ale ani netuším kde bych na Jawku sháněl zimáky.
becka napsal:
a odkud jedeš? to máš kus cesty...měl bys lepší to dát na 2x a někde přenocovat. jsem z horažďovic. Můžeš u mě přenocovat, odstranit případný závady a ráno dojet do cíle
kdyžtak dej vědět
Asi z Uh Brodu ale urcite to zvladnu od noveho roku jdu chystat skutr.Beru i doprovod auto s vozikem kdyby neco,ale dik