zkrátím to... mám begry a neměnil bych... poctivý kufry, pořádný sváry (narozdíl od Zeg - někdo by mohl vyprávět ) celkem mám asi 103-104cm což je asi o 3-4 cm na každou stranu víc než jsou řídítka... a i tak mám kufry (hranu plechu) asi 2cm od blinkru, takže kdybych měl s vykousnutím, tak by byli více vepředu což nechci
Takže já bych neměnil to co mám ani za nic... Bystřa rulez :-D
Kdyz uz je tu nakousnuty vlakno o kufrech pridam svoje posrehy....
Nedavno jsem koupil Zegy Pro. Musim rict, ze jsem z nich docela dost sklamanej. Nikdy jsem nemel puvodni Zegy ani jine hlinikace, takze bohuzel nemohu porovnavat. Ale Zegy Pro bych si uz podruhe nekoupil. Cekal jsem, za ty penize, fakt neco super.... Zacalo to tim, ze mi Touratech poslal jine kufry, nez jsem si objednal (den pred odjezdem na RideAbout). Kufry jsou size kraaaasne zavarene a jako nove na pohled velmi pekne a motorce slusi. Ale to je tak vse. Uvnitr je vse "opatlane" od tesniciho silikonu. Viko na jednom z kufru moc nesedi. Dotahovaci nerezove spony se sekaji pri zavirani. Na otevirani, aby si clovek pomalu bral kombinacky. Predrazene zamky reznou. No a co je nejhorsi; DO KUFRU TECE!!!! Netece do nich, pokud moc neprsi. Jakmile vic leje, uvnitr je mokro....
Navic by takova firma jako Touratech mohla prijit s lepsim uchytem kufru k ramu nosice. Normale to size funguje dobre, ale narazil jsem, kdyz jsem potreboval kufry sundat pod vodou.... Pri mosleni, ze jsem v nich mohl mit notebook me jeste ted poliva horko. No jako spodleni vytku mam, ze puzity elox na hliniku je ten nejlevnejsi smejd, co lze na hlinik dat, protoze se na to staci jen spatne podivat a jde to dolu.
Jednu pochavlu ale mam. A to je ram na kufry.... Cekal jsem problemy s presnosti, ale sedly naprosto dokonale a i pevnost se mi zamlouva. Uz na ne parkrat "odlozil" motorku a zatim drzi, potvory....
petrs: to s těma zegama je divný. Sice je nemám, ale prohlížel jsem často a důkladně u Hickse, kterej s nima nalítal opravdu hodně a zpracování je naprosto precizní.... A to i zevnitř. Tohle spíš vypadá, jako když Ti prodali nějakej opravenej zmetek....
Jinak co se týče sundavání, existuje taky systém Rapid Trap. Jen to nějak nemůžu najít na netu u bočáků (v tištěným katalogu to je), ale je to v principu stejný jako na tomhle Topcasu: http://www.tourat...ts_id=6617Maiali nel Fango!