no ja ma goračky tiež na turistiku. mne ide hlavne o to že ked sa ide v daždi tak nech to možem niečim poriadne namazout a som v suchu. ale tie goračky ked sa polamu alebo tak tak su už na nič ako je spominane vyššie
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
to Tazy: není předchůdce...jen změna obchodní značky poté, co na americkém trhu měli problém s Alpinestarem...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
milan enduroskola napsal:
jak boty nemají goretex tak raději nebrat, buď do nich poteče, nebo se v nich budou pařit nohy
doporučuji
oxtar infinity, nebo bmw -santiago
mimochodem infinity nosím celou zimu do sněhu a super
3 roky Oxtar Inf. a mnoho dešťů projeto, nikdy nic neproteklo a jsou dodnes jako nové, přestože jsem lajdák a nejenom je nijak neošetřuju, dokonce je ani nemyju....
příští volba ta samá, tu samou botu a je to fuk, jestli se z marketingových důvodů zrovna jmenuje Oxtar, TKC nebo Santiago Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
mám (snad) to nejlepší co mezi turistickýma kozačkama existuje - SIDI Adv., jsou opravdu pohodlné, nejspíš i bezpečné, maj membránu a neteče do nich....
membrána bude časem v řiti (viz výše), s tím jsem smířenej, musím je několikrát za rok (nemusím ale brzo by mi to vrátily) krémovat impregnací, ale jsou to festovní kožené boty (což jsou TCX Inf.taky) s dobrou podrážkou
Jezura napsal:
mám (snad) to nejlepší co mezi turistickýma kozačkama existuje - SIDI Adv., jsou opravdu pohodlné, nejspíš i bezpečné, maj membránu a neteče do nich.
a na chození po městě vozím v kufru normální boty
Zdar,zvažuju koupi Sidi Adventure,jaké jsou tyto boty na chuzi??
Mněl jsem je na sobě a zdáli se mi v porovnání s Infinity,nepohyblivé jak přeskáče,nebo to časem povolí??
miler napsal:
Mám pár dní titohttp://www.motoes...25645.html vyšli mě na4990kč. I z výměnouvelikosti, dodány do 2 týdnů velice solidní jednání.
To jo,cena super,ja zaváhal v Polu měli Infinity ve výprodeji,za 149,-Eur.
Letos už je v nabídce nemaji,daji se ještě asi na par pobočkách Pola koupit,ale jsou to zbytky.Zajimali by mne ty Sidi Adventure jake jsou???
Mate nekdo zkusenost s botami Daytona?Kamarad je s nima spokojenej a hlavne mu do nich nezatece ani ve velkem desti.Tak nich uvazuji.Ale koukal jsem,ze tech s gore-texem je vic druhu a nevim kde je nejlepe koupit.
Jestli nekde u nas,nebo treba polo,luis atd.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Mate nekdo zkusenost s botami Daytona?Kamarad je s nima spokojenej a hlavne mu do nich nezatece ani ve velkem desti.Tak nich uvazuji.Ale koukal jsem,ze tech s gore-texem je vic druhu a nevim kde je nejlepe koupit.
vevis napsal:
Kde nejlepe koupit nevim, ale na prodejnach PSI Hubik jsou bezne k dispozici ... takze se da vyzkouset velikost treba pro objednani za vyhodnejsi cenu na netu
to Vevis: Daytona je Rolls mezi botami, umí i atypické na míru ...jinak zde: http://www.psihub...ytona-e142"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
miler napsal:
Mám pár dní titohttp://www.motoes...25645.html vyšli mě na4990kč. I z výměnouvelikosti, dodány do 2 týdnů velice solidní jednání.
To jo,cena super,ja zaváhal v Polu měli Infinity ve výprodeji,za 149,-Eur.
Letos už je v nabídce nemaji,daji se ještě asi na par pobočkách Pola koupit,ale jsou to zbytky.Zajimali by mne ty Sidi Adventure jake jsou???
mám je od podzima a jel jsem v nich asi 5x
- jsou pevnější než infinity
- lepší ochrana nohy
- dražší než infinity
- néně pohodlné než infinity
říkám si hurikán
Já mám Daytona TRANS OPEN GTX a max. spokojenost,několik pořádných dešťů a maximální sucho.Při chození jak v bačkůrce, jen s tou okovanou špičkou škrábu kufry.
lafi přiložený následující obrázek:
Diky vsem za info.Koukam,ze ty daytony vychazej v cesku i v luisu +- na stejno.Mel jsem predstavu tak kolem 6000kc.A taky nechci okovanou spicku.Ze svejch krosovejch jsem ji oddelal,protoze jsem tou spickou kdysi potrhal sedlo.Mate nekdo dobrou zkusenost i s jinym levnejsim,ale goratexovym modelem,nez je ten nejvyssi
Daytona TRANS OPEN GTX?Ale aby byl trochu pouzitelnej i v lehkym offroadu.
Snad by mohli jit i ty ROAD STAR GTX a kolem 6000kc mozna i SPIRIT nebo VOYAGER?
Upravil vevis dne 20.01.2011 18:30
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!