Taky mám Oxtar Infinity a do horka jsem to řešil tak.že jsem sebral manželce tenké punčocháče a ustřihnul jsem je u kolen.Luxus to není,ale pomohlo to.
Dneska by mely dorazit, premiéra prodeje začne na Krocanu a pak se dostanou do shopu. Je to letni varianta, prodloužená, coolmaxová botička a samozřejmě ze stříbrem. Běžná cena 249,- Prodej začne akcí za 149,-
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
TOLI napsal:
Na barvu s.e.r.e bílej tesák až budou tak hnedka vemu tři páry.
Máš s barvou recht já u Pardála většinou beru ponošky po pěti párech, tak to nebudu měnit ani teď
Upravil pepanek1150 dne 13.05.2011 15:04
všude dobře.....doma GSA
adventure73-pardal napsal:
a co třeba tohle. CoolMax se stříbrem.
to je letní varianta ? už jsou k prodeji ? nenašel jsem je na webu ani v e-shopu...
tak jsem je tedy nosil týden v Dolomitech, ještě že jsem vzal 5párů ..., haksny mi normálně nesmrdí a v zimní variantě jsem měl ponošky klidně 3 dny stejný. Z modrých krasavic jsem měl radost jen do prvního večera...takovej smrad jsem ještě nezažil, kamarád se stejnýma botama a obyč. ponoškama za pade z toho měl fakt prču. Tak jsem zkusil jeden den ponošky s nápisem ,,sport,, a byl klid...zklámaní a to bylo na severu Itálie kolem 23st.
všude dobře.....doma GSA
tak jsem je tedy nosil týden v Dolomitech, ještě že jsem vzal 5párů ..., haksny mi normálně nesmrdí a v zimní variantě jsem měl ponošky klidně 3 dny stejný. Z modrých krasavic jsem měl radost jen do prvního večera...takovej smrad jsem ještě nezažil, kamarád se stejnýma botama a obyč. ponoškama za pade z toho měl fakt prču. Tak jsem zkusil jeden den ponošky s nápisem ,,sport,, a byl klid...zklámaní a to bylo na severu Itálie kolem 23st.
Takže ty modrý jsou na pytel? Mám ty oranžový a začaly smrdět až po 3 dnech a to je stačilo přemáchnout. Popiš to pořádně. Fakt nevydržely den? V jaké teplotě? Jakou dobu?........
U Pardála jsem zatím neměl moc připomínek, až na šev na kukle.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Takže ty modrý jsou na pytel? Mám ty oranžový a začaly smrdět až po 3 dnech a to je stačilo přemáchnout. Popiš to pořádně. Fakt nevydržely den? V jaké teplotě? Jakou dobu?........
U Pardála jsem zatím neměl moc připomínek, až na šev na kukle.
Čau sousede
špatně jsi mě pochopil, den vydrží, ale musíš se zouvat na průvanu a hned nohy pod vodu. Ráno v 9 jsem je navlíkl, hup do TXC Infitity ( dvakrát déšť a nepromoknou..jen že odbočuji ) a kolem 18.30 až 19.00 jsem to sundával. Průměr cca 23 st, to jsem psal, ráno např. 18, odpo někde i 27 a za půl hoďky v nějakým passu 15. Stelvio např. 7, déšť sníh, mlha jak p..a.
Myslím na motorku ideál počásko, fakt se povedlo, jen ty ponožky , jeden kámoš to moc nevnímal..má chronickou rýmu. Možná na vojně byla vůně podobná z celýho dne v kanadách a echt ponožkách. Nechci nic pomlouvat, jsou pohodlný, vyžší než ty zimní, to je vše fajn, ale v 16 hod už jsem cítíl, že to nebude žádná diskotéka...takové to..neprší a přezto trošku čvachtáš. Takže jsem zkusil starý sporty, obyč ..hraju v tom nohejbal, noha suchá smrad normál. Očekával jsem trochu víc. Jeden **** nandal ponožky made in vietnam, jel v nich dva dny a pak je zahodil a povídá..vidíš a smrdíme stejně a já to ani prát nemusím. Jel v gora Daytona
Upravil pepanek1150 dne 08.06.2011 21:03
všude dobře.....doma GSA
Ja mel ted ty oranzovy v Albanii a super!Na 10dnu mi stacili 2 pary!Po 3 dnech nesmrdeli vubec.Prvni par jsem sundal po 4 dnech kdyz jsme dali behem 1 dne Gusinje-Hani Hoti a jeste ten samej den jsme stihli Koplik-Thet-Skhoder.A to uz meli narok.Druhy par pak byl bez off-roadu v pohode az domu!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!