petrs napsal:
Hiks bude mit nalitano kolem 80k.... A pokud jezdi hodne mesto, sjetym kotoucum se nejde divit.... Ja ohobluju v podtstate jakekoliv desticky na zadku za 5-6000km a predek o trochu dyl....
hodne mesto + okoli.
Jak jsem vymenil desticky za AP RACING, brzdi to (konecne poradne, ale taky je to videt na destickach.
Taky mam ted 2 prsty trvale na brzdove pacce a pouzivam ji celkove vic...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
njn, dan za pohyb po meste.... Tydne po meste nalitam pres 1000km a desticky mizi pred ocima. Ale kotouce (mam najeto jen 25k) zatim v poho. Ted zkousim nejake noname desticky a svete div se, zatim jsou nejlepsi, co jsem mel na F8ce.
petrs napsal:
njn, dan za pohyb po meste.... Tydne po meste nalitam pres 1000km a desticky mizi pred ocima. Ale kotouce (mam najeto jen 25k) zatim v poho. Ted zkousim nejake noname desticky a svete div se, zatim jsou nejlepsi, co jsem mel na F8ce.
hele.. synteticke AP RACING.
Doporucil Morabo.. jsem z nich totalne nadseny...
ad. 1000 tydne -- koukam, ze mi tu roste konkurence
tenhle rok ale asi budes mit navrch... vidim to casove dost bidne. Takze asi nebudou moc delsi cesty. Ale tech cca 800-1000 tydne dam za bezny tranzit do prace.
17 cm
hicks napsal:
hele.. synteticke AP RACING.
Doporucil Morabo.. jsem z nich totalne nadseny...
ad. 1000 tydne -- koukam, ze mi tu roste konkurence
tenhle rok ale asi budes mit navrch... vidim to casove dost bidne. Takze asi nebudou moc delsi cesty. Ale tech cca 800-1000 tydne dam za bezny tranzit do prace.
Zkusim je pri dalsi vymene. Ted jsem menil o vikendu (opet za noname ale taky synt.) menil jsem i brzdovku a to udelalo divy....
Ja mam velke diry, takze sice najedu 1000 tydne, ale pak jedu na sluzebku, takze zase treba 14 dni na moto nesednu... Myslim, ze te jen tak nedozenu. No, moto mam cca pul roku? Zatim 25k.... Ted sice opet planuju On A RideAbout 11', ale jen kratkou verzi, takze km moc nenaskoci....
petrs napsal:
Ja mam velke diry, takze sice najedu 1000 tydne, ale pak jedu na sluzebku, takze zase treba 14 dni na moto nesednu...
TO RAD SLYSIM!
Myslim, ze te jen tak nedozenu. No, moto mam cca pul roku? Zatim 25k....
tohle uz o dost min
--
jdu se presunout 66km do kanclu. Budu na vas vsechny, co sedite u PC apod myslet
Upravil hicks dne 06.04.2011 11:13
17 cm
Hop na horu... Komaiz,dokázal by jsi ještě sehnat přední kotouče na 1150? Líbily by se mi zubatý.
Apropos,jak je to u zubatých kotoučů se "žraním" destiček??
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
komaiz napsal:
Zdar Kubrte
Jo kotouče platí stále cenu zjistím a dám ti vědět. Co se týče žraní desek nemám ponětí ale ty zubatý bral Hrabě tak snad napíše poznatky.
Paráda,moc díky! Cenu napiš klidně sem do vlákna.
Servisák : díky!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
servisak napsal:
To je jen fáma. je to spíš efekt a čistící schopnost
+ lepsi roztahovani pri zahrati.
17 cm
Zadní nechám asi až na příští rok... "Letos" pořešim jen přední...
komaiz napsal:
Jo platí to stále podložky u toho nejsou ty jen origo ale ty pruchodky jdou objednat taky.
To zní zajímavě. Zadní kotouč mám po smrti a jeden přední hází. Jaký jsou aktuální ceny za 1100GS r.v.95? Přední kotouče jsou oboustranný a nebo je to jedno? A ty podložky by byly za kolik? Pěkně mě to cvaká, už jsou vamačkané.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
komaiz napsal:
Jo platí to stále podložky u toho nejsou ty jen origo ale ty pruchodky jdou objednat taky.
To zní zajímavě. Zadní kotouč mám po smrti a jeden přední hází. Jaký jsou aktuální ceny za 1100GS r.v.95? Přední kotouče jsou oboustranný a nebo je to jedno? A ty podložky by byly za kolik? Pěkně mě to cvaká, už jsou vamačkané.
Aktualní cena je 2200kč za kotouč přední i zadní cena je stejná a pruchodky 400kč na kotouč.