zapsano do diare.. k precteni
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Chocho napsal:
...Dostal jsem od nekolika lidi tady z fora par ohlasu, ze jsem uplny pitomec a BMW jen pomlouvam. Taky jsem obdrzel poznamku, ze delam ostatnim majitelum BMW ostudu a ze bych se na jezdeni mel vykaslat...
Jo, to já je plně chápu. Představ si, že si koupíš za čtyřista tisíc masážní přístroj na své ego. Za dalších sto tisíc vypleníš Touratech a Wunderlich. Ne dosti na tom všem ještě nakoupíš za dalších sto kolíků slušivé oblečky poslední módy a kosmického výzkumu na teplo v zimě a chládek v létě s nezbytnými chrániči a membránami, značkové botky, Šubrtovu přilbu, klokaní rukavičky... a nepropustné slipy Kelvin Klejn. Takto vybaven potom sedíš u svého notebooku a co se nedočteš...: Nějaký neznaboh Chocho si dělá pr*del z něčeho tak posvátného, jako je Tvoje BéeMWé...
No to by mě taky dopálilo...
A tohle mě fakt pobavilo jako kdybych některý ty bramboraře viděl.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Chocho napsal:
...Dostal jsem od nekolika lidi tady z fora par ohlasu, ze jsem uplny pitomec a BMW jen pomlouvam. Taky jsem obdrzel poznamku, ze delam ostatnim majitelum BMW ostudu a ze bych se na jezdeni mel vykaslat...
Jo, to já je plně chápu. Představ si, že si koupíš za čtyřista tisíc masážní přístroj na své ego. Za dalších sto tisíc vypleníš Touratech a Wunderlich. Ne dosti na tom všem ještě nakoupíš za dalších sto kolíků slušivé oblečky poslední módy a kosmického výzkumu na teplo v zimě a chládek v létě s nezbytnými chrániči a membránami, značkové botky, Šubrtovu přilbu, klokaní rukavičky... a nepropustné slipy Kelvin Klejn. Takto vybaven potom sedíš u svého notebooku a co se nedočteš...: Nějaký neznaboh Chocho si dělá pr*del z něčeho tak posvátného, jako je Tvoje BéeMWé...
Chocho napsal:
je to velmi dobre ctive, paradne napsane, ale potkat bych te nikde nechtel
ten kus s BMW je pekne vystizen
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
Líbí se mi lidi co si sami ze sebe dokážou dělat pr-del.A Chocho určitě neni tak levej, jak píše,když 4x do roka udělá jednodení jízdu skoro 1200 km.To vychází na slušnej rychlostní průměr.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Líbí se mi lidi co si sami ze sebe dokážou dělat pr-del.A Chocho určitě neni tak levej, jak píše,když 4x do roka udělá jednodení jízdu skoro 1200 km.To vychází na slušnej rychlostní průměr.
Mno při vší úctě 1200km za den ? to vychází když odečtu pouze 4hod na spánek 20hodin jízdy nepřetržitou rychlostí 60km/h( vím někdy se jede střelba ale někdy taky 20km/h) bez jídla , wc zastávek, tankování ,rovnání vlastní kostry; kde zbývá čas na ty zastávky a dobrodružství-nevím nevím.
Ale jinak pěkný článek jen houšť
Upravil kim dne 21.12.2010 17:29
Kasak napsal:
Mno při vší úctě 1200km za den ? to vychází když odečtu pouze 4hod na spánek 20hodin jízdy nepřetržitou rychlostí 60km za hod bez jídla , wc zastávek, tankování ,rovnání vlastní kostry; kde zbývá čas na ty zastávky a dobrodružství-nevím nevím.
Ale jinak pěkný článek jen houšť
Na Bigách jsme kdysi ujeli 800km na jeden zátah... Dalo by se i daleko víc,kdybychom nevyjeli až v 10 ráno a nezastavovali na dlouhý pauzy...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.