servisak napsal:
[quote]Kubrt napsal:
já si nadělil nový brejle [/quote
Tchoře jo? A doufám , že s cirým plexy??
Jsem věrnej značce... Ty Hustlery co jsem chtěl mi nešly přes brýle a byly jen s čirým plégem... K těmle bylo v ceně i zrcadlový plexi.Čirý jsem hned šoupnul do těch starej a zabil jsem tak dvě mouchy jednou ranou
Upravil Kubrt dne 26.12.2010 13:35
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Bohumile ja myslim,ze te tve 1100gs uz k dokonalosti chybi jen desierto 1.Sice je to drahy,ale ze vsech desiert nejhezci!Docela by me zajimalo,jak by jsi to barevne doladil k tem vyrocnim barvam.Tak treba to dopadne pristi vanoce!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
servisak napsal:
[quote]Kubrt napsal:
Jsem věrnej značce... Ty Hustlery co jsem chtěl mi nešly přes brýle a byly jen s čirým plégem... K těmle bylo v ceně i zrcadlový plexi.Čirý jsem hned šoupnul do těch starej a zabil jsem tak dvě mouchy jednou ranou
to jsou bryle Thor Steinar??
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj,já jsem byl taky moooc hodnej,protože máme se ženou oba nové hadry rockway adventure pro,já novou přilbu(vyklápěčku),hl.top case,triko,mikinu a šiltovku BMW R 1150 GS což mi žena udělala velkou radost.
To Bohumil: Si ten salám přikusuješ rovnou při práci ne
Já jsem dostal takový ty klasický věci jako třeba zelenou, sprcháče, autokosmetiku, ale na motorku nic Taky jsem dostal prašule, takže nějaký ty doplňky si naježim sám dodatečně
To Hicks: Jsem nevěděl, že Thor Steinar už dělá i doplňky pro motorkáře
Upravil MALI dne 26.12.2010 18:57
nové Goretex rukavice na lyže
Oakley brýle s vynikajicím iridiovým filtrem
(příští týden v Ischglu oboje vyzkouším, už se těším...)
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Tak za mně Rockway Adventure 2011,Kazeta s Tuzemákem a Tuzemáckým šampónem,nějaký ty trenky a pyžamo.....ale v brzký době si koupim advenčra....takže to si dam asi nejlepší dárek...!!
bystricke napsal:
taky sem byl hodnej,dostal sem silniční motorku a úplně novou
Já víc , takže jsem dostala krosku! A říkal HraběX, že kdyby to byl býval věděl, že Ježíšek nosí takový dárky, tak by byl prý ještě hodnější
mony přiložený následující obrázek:
Já dostal myslivecký jéégrovky abych nezmrzl na elefantech, pak kryty rukojetí od oxfordu taktéž na elefanty,nějakej ten smrad kvůli ženskejm(benzín a kolomaz jim prej nevoní pche!!!) knížku ,nějakej ten měkoň a jako každoročně kolekci piva veselé vánoce všem.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
servisak napsal:
[quote]Kubrt napsal:
no jasně ,jsou ... a jako bonus k nim dostaneš cínovýho vojáčka SS
Ba né,to je značka THOR. Jenom Thor a nic dál
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
servisak napsal:
[quote]Kubrt napsal:
no jasně ,jsou ... a jako bonus k nim dostaneš cínovýho vojáčka SS
Ba né,to je značka THOR. Jenom Thor a nic dál
no vzhledem k tvemu pracovnimu zarazeni bych nebyl uplne prekvapen D
...jinak Thor Steinar udajne koupili arabove... jak nearijske.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2