aktualni informace z tunisu kde prave jsem
rozhodne zatim nedoporucuju sem jezdit, z okna hotelu vidim kour z nekolika ohnu, je slyset strelba, vojaci a policajti na kazdym rohu, tanky a obrneny transportery atd. rabuje se v pristavu. zasobovani dost vazne
cekame na letadlo domu
ty budeš asi v hlavní městě, co? a jak to vypadalo níž směrem k poušti? psal jsem známému, co tam zrovna je a psal ze všechno oukej.. ale ten bude někde jižněji..máme tam jet za 3 týdny, tak se snad situace zlepší
Tak to jsi mě Milane nepotěšil a ty tam seš s motorkama nebo jak, že chceš letět domů letadlem.My to zatím rušit nechceme, uvidíme co se bude dít za ty dva týdny.
je nas tu 8 motorek, vazne zasobovani, neni benzin, strili se za bileho dne, nemyslim, ze se to tu jen tak uklidni, vsechny kramy zabedneny, ohne atd
a podle informaci je to tu jeste dobry, jelikoz je zakaz vychzeni od 5 hodin, a vsude je vojsko a policie, nejhorsi je to kolem mesta a ve vetsich mestech kde to v noci nikdo nehlida a dost se rabuje, dneska v noci vypalili pristav a vyrabovali celni sklad a autama, dost se tam strilelo, auta na kasi, lode nejezdi.
...taky máme pět kluků v Tunisu ...jsou teda jižněji a zatím se jich (zdá se) situace dotýká jen okrajově - každý den jsme ve spojení, píšou SMS viz: http://www.cendur...owstart=40
milan enduroskola napsal:
je nas tu 8 motorek, vazne zasobovani, neni benzin, strili se za bileho dne, nemyslim, ze se to tu jen tak uklidni, vsechny kramy zabedneny, ohne atd
a podle informaci je to tu jeste dobry, jelikoz je zakaz vychzeni od 5 hodin, a vsude je vojsko a policie, nejhorsi je to kolem mesta a ve vetsich mestech kde to v noci nikdo nehlida a dost se rabuje, dneska v noci vypalili pristav a vyrabovali celni sklad a autama, dost se tam strilelo, auta na kasi, lode nejezdi.
milan enduroskola napsal:
neposlal bys mi na toho kamose kontakt?
..nevím to jistě, ale velmi pravděpodobně ta "skupinka jižněji" bude ta samá, jako má na mysli Navrc
...poslal jsem Milanovi kontakt na jejich (Daliborův) mobil - třeba jim to bude užitečné
...moje SMS-ka šla na +420 602 100 677 - víte někdo jestli je to Milanův mobil? tady v profilu ho nemá a na enduroškole má dva, tak jestli jsem trefil ten správný
Upravil prezi dne 15.01.2011 20:03
včera mi volal Starosta co se Vám v tom Tunisu děje... Kluci vraťte se v pořádku domů...všichni co tam jste !!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Asi to tam je dost husty, cesta at skonci jak chce, hlavne abyste se vsichni vratili OK
Drzime place at jste zaprve v poradku a pokud mozno i zadruhe at se vam to moc nedobrovolne neprodlouzi Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
máš hodně staré info od Dalibora, aktuální máš tady - přístav v Tunisu je vyrabovaný, první trajekt jede možná ve čtvrtek,...
jinak nové volby budou nejdříve za 2 měsíce a pokud to klapne, tak se asi začne situace uklidňovat, do té doby je to podle mě hodně rizikové. Na jihu Tunisu je možná relativně klid, ale nějak tam musíš dojet. Taky jsem to pro letošek odpískal.
jo, to vím. Ale na webu ambasády atd, uz píšou, že přístav funguje, lodě jezdí. Volal jsem do společnisti Orbis Link, přes kterou máme jet a tyk rikali, ze trajekty jezdit budou. a když už prezident podal demisi, tak si myslim, ze se to zlepsovat mozna bude..
Kolega Radek právě psal že jedou směrem na jih. Nejbližší trajekt jede až koncem týdne, dneska spali v offroadu (překvapila je tma) pod dohledem vojáků se samopaly, kteří hlídali nějaký vysílač ale prý všechno v pohodě.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...