Řekni mi prosím, jaký je rozdíl mezi Devold a tím co píšeš???? Název????
lakiluk napsal:
pani este lepsie ako devold je icebreker je to 100 percentna merino vlna lepsie od toho nie je hreje to ked to je aj mokre a je to super mam s toho komplet vsetko a pouzivam to stale na sebe dalsia vyhoda je ze ho clovek moze nosit aj tyzden a nesmrdi kuknite a uvidite je to 100 percentne lepsie ako dewold
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
to lakiluk: vypadá to že jsi si v tomhle vlákně asi moc nepočet co? Zrovna tak jako o značce Devold. To co píšeš o Icebreaku jsou v podstatě největší přednosti Devoldu.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Aldo, mám v Devold oblečenou celou rodinu a ještě chci něco dokoupit, ale měl jsem smůlu. Každý prodejce brečel, že dostali sotva půlku toho, co měli objednané, tak tě rád využiju a ještě GSákovi udělám kšeft. Sepíšu a písnu. Ten mail na tebe je funkční?
Už mi chystej konvičku a hrnky Fram..... bude toho totiž asi víc. Máš i něco z řady Expedition? Kluk se mi zbláznil a chtějí s kamošem spát zase venku někde mezi Praděděm a Červenohorským sedlem, tak jej musím dozbrojit. Asi mu to nevymluvím.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Aldo: mrskni sem potom odkaz na ty svoje webovky, u mě to asi není takový hořák jako u IvaM, ale určitě do toho jdu, jen abych potom věděl kam a kde se na koho obrátit ...moc se mi to zamlouvá a co jsem si tu přečetl od kluků, tak mě v tom rozhodnutí jen utvrdilo
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
to Lakiluk: než začneš dělat reklamu, tak trochu nastuduj, ať nejsi za pitomce.
Já mám obé (plus dneska jsme na běžkách zkoušel RedRam) a dobrý - materiál oboje vlna, zpracování dobrý. Co si musíte rozmyslet před nákupem, je gramáž (podle předpokládané teploty a fyzické aktivity).
Jinak přeju dobrý nákup, já už bych do umělý hmoty nešel....
to Jezura:
je to tak, vlna je vlna a merino zvlášť. Kdybych dostal od Devoldu za každého mnou dohozeného a pak spokojeného majitele těchto hader stovku, tak mám na nové TKC....
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Ahoj, jsem byl chvilku mimo. Je to tak jak píše Jezura, je to o gramáži. Každé tělo je jiné a každý si musí najít to svoje. Já se dnes vrátil ze skal, spali jsme na sněhu -8 přes den a v noci -13. Skladba pro chůzi Moira scampolo+ Multisport, windstoper. Pro noční bivak Expedition a péřovka, spaní Multisport+spacák.
Jinak s Devold je opravdu potíž. Já objednávám v lednu na celý rok. V každé doobjednávce půlka chybí a to ani nemluvím o barvách.
Mám do Devoldu oblečenou celou rodinu. Multisport trika i kalhoty supr, Active je také výborný, ale púo cca 1/2 roce se začal žmolkovat. Ponožky bych nedoporučoval nic moc nevydrží jsou velmi jemné . Co mohu doporučit tak jsou ponožky Matex konkrétně tento typ http://www.moda-pradlo.cz/ponozky-matex-aktiv-toe-358-eucalyptus_z2804/ po 1,5 florbalu jsem měl nohy suché.
MARTIN1
To vida, docela se to o devoldu rozjelo kupuju to u pána, který je zařazen mezi ofiko prodejny a musím říct, že objednávat to je asi fakt pro duševně silný prodejce. Zboží na obchod mu chodí dost zvláštním způsobem
všude dobře.....doma GSA
Aldo: tož to teda jste mi trošinka s tím objednáváním postrašili, jsi nějak schopen říct třebas jak si to u tebe dlouho předem objednat?
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Tak jsem si chtěl objednat nějaké to triko od Devoldu a koukám, že s tím výběrem je to fakt mizérie
Nejsem drobné postavy a trika s dlouhým rukávem ve velikosti XXL prakticky nejsou
To Aldo: Jak velký je problém něco takového objednat ?
AlesK napsal:
Tak jsem si chtěl objednat nějaké to triko od Devoldu a koukám, že s tím výběrem je to fakt mizérie
Nejsem drobné postavy a trika s dlouhým rukávem ve velikosti XXL prakticky nejsou
mencas napsal:
nestraš...stejné je to s se mnou...
AlesK napsal:
Taky nejsem trpajzlík a přes pupek mám co baba přes prsa Taky pokukuju a zjišťuju, že severskobavorské typy jsou diskriminováni
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak jsem dneska testoval prádlo, které mi Aldo poslal. Byl jsem na běžkách a přes prádlo jsem si vzal jen lehkou mikinu a běžecké kalhoty. Bylo -8 st. C a tepelný komfort byl úplně luxusní i když jsem se do kopců potil (v tomhle věku normální...). Takže celkový dojem: vynikající, můžu všem doporučit! Ty Norci asi vědí co dělaj
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
FunTomas napsal:
Tak jsem dneska testoval prádlo, které mi Aldo poslal. Byl jsem na běžkách a přes prádlo jsem si vzal jen lehkou mikinu a běžecké kalhoty. Bylo -8 st. C a tepelný komfort byl úplně luxusní i když jsem se do kopců potil (v tomhle věku normální...). Takže celkový dojem: vynikající, můžu všem doporučit! Ty Norci asi vědí co dělaj
mencas napsal:
Aldo: tož to teda jste mi trošinka s tím objednáváním postrašili, jsi nějak schopen říct třebas jak si to u tebe dlouho předem objednat?
Mencas, každý den je to jinak. Něco mám na skladě. Co by jsi chtěl?
AlesK napsal:
AlešK: něco v XXL mám skladem, jinak cca do 14 dnů
FunTomas napsal:
Cos měl za tip?
Expedition
Kluci, pro zajímavost. S Devoldem je to asi tak. Vše se předobjednává, na léto v únoru, dodaj ti to v dubnu. Na zimu už můžeš objednat teď dodaj ti to na podzim. Pokud chceš doobjednat, je zázrak když máš barvu a máš kliku když seženeš velikost a typ. Spousta obchodníků s Devoldem končí, protože není záruka plného sortimentu. Mě ten adrenalin celkem baví