kdyby někdo potřeboval tak mám doma navíc tento stan http://www.bike-s...o-3-osoby/
perfektní řešení jako lehký stan bez předsíňky i s předsíňkou na věci používaný 2.sezony ted už jen leží ve skříni, cena dohodou.
Upravil easyrider dne 27.12.2010 22:23
Snažil som sa nájsť posledné obdobie dobrý stan a pozdáva sa mi veľmi Coleman Phad X2,
má dosť výhod, ale za tie prachy som si to rozmyslel a zostávam pri staršom noname stane... ale ak by ma osvietilo kúpim tento.
Dôležitejší ako stan je aj tak poriadny spacák...
Upravil PeterKeke dne 28.12.2010 10:09
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
PeterKeke napsal:
Snažil som sa nájsť posledné obdobie dobrý stan a pozdáva sa mi veľmi Coleman Phad X2,
má dosť výhod, ale za tie prachy som si to rozmyslel a zostávam pri staršom noname stane... ale ak by ma osvietilo kúpim tento.
Dôležitejší ako stan je aj tak poriadny spacák...
neblazni.. X2 je absurdne mala.
Rozhodne X3...
...nas X3 v Andorre..
Upravil hicks dne 28.12.2010 10:33
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
- pro dvoučlennou posádku zásadně stan pro 3-4 osoby...ať je přilby a motohadry kam dát
- levné stany nebrat, nevydrží třeba v silném větru a celou noc pak nespat za to fakt nestojí
- hmotnost má smysl řešit, čím je náklad na moto lehčí, tím je moto ovladatelnější "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Také vybírám stan a chtěl bych zeptat zkušenějších, jestli je lepší když de stan postavit najednou s ložnicí. Tyčky jsou provlečeny ve svrchni vrstvě.
Díky za odpověď
Splněný sen moje 1100GS
Ja chcem stan pre jednu osobu, preto X2, ale rozumiem čo si chcel povedať....
hele.
Mam X3.
jsem skromny, tichy mladik
a je to tak na mne + bunda a helmy.
puvodne jsem si ho koupil na kombati zavody PRO SEBE...
jednou jsem tam spal s kamaradem a musel jsem k nemu bejt trochu pritulenej, protoze tam proste nebylo dost mista.
toz tak...
17 cm
jencekgs napsal:
Hiksi právě o té X3 přemýšlím. Má to nějaké vady nebo něco co ti na něm vadí??
Dík
koupil jsem ji nahodou, jak jsem psal -- na zavody.
Dost se mi od te doby osvedcila... mam v ni cca mesic a pul prospanej pod stanem.
a) vetsinou je s rezervou nejhezci v celem kempu
nejlepsi rozhled ze vsec, co jsem videl
c) reflexni paskou omotane snury (dobre pro noc)
d) plno kapes
e) lehky
f) samozhasivy material
h) pokud nefouka vitr, vicemene nepotrebujes koliky
---
vadi mi:
a) delka.. mam 175cm a s nafukovaci dvoumatraci (mimochodem -- campingaz vyrabi takovou, co k tomu ladi barevne )
...je to tak na hrane. Zadni plachta se za deste dotyka Boris (morabo) se do toho rovnou nevesel.
nema limec okolo.. neni to chyba, v lete vyhoda.. ale okolo nuly je to tak na hrane
c) relativne tenka podlazka -- pouzivame tuhou plachtu podtim (z hornbachu -- oranzova)
Upravil hicks dne 28.12.2010 18:37
17 cm
Hiksi díky za vyčerpávající info. No já mám 180cm, tak nevím nevím. No pokusím se to někde vyzkoušet. Moje si ho vybrala právě kvůli tomu jak vypadá
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Hiksi díky za vyčerpávající info. No já mám 180cm, tak nevím nevím. No pokusím se to někde vyzkoušet. Moje si ho vybrala právě kvůli tomu jak vypadá
180cm je s nafukovackou mozna blby nebo tesne na hranici...
muzu ti ho pujcit na vyzkouseni.. ale musel bys ho vyzvednou f praglu...
17 cm
Hiksi díky za nabídku, Píšou že má 210 na délku, tak uvidíme. Pokusím se si ho nechat rozdělat někde na krámě a prohlídnout. Mě se na něm líbí ten vchod a ta předsíň s podlahou. Tak uvidíme.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Hiksi díky za nabídku, Píšou že má 210 na délku, tak uvidíme. Pokusím se si ho nechat rozdělat někde na krámě a prohlídnout. Mě se na něm líbí ten vchod a ta předsíň s podlahou. Tak uvidíme.
zkus to... kazdopadne je to zkosene, takze jak tam das nafouknutou matraci, uber mozna 30cm.
210 je tak pro rozpazenou lupenitku na zadech.
ja musim mit pri spani trochu pokrceny nohy jinak je spacak mokrej.
17 cm
pred sesti rokama sem koupil tenhle od hannahu.. http://www.hannah...3wodfmVUmw
rozmerove pro dva lidi mista habakuk, vesli by se myslim i ctyri + prostorna predsin na kramy..geeso do nej teda sice nedam,ale dve kola se do predsine vejdou..
nikdy neprotek, ani po celonocnim lijaku v rumunsku,kde tenkrat fakt brutalne chcalo...
stavim kazdej rok tak 15krat a bez ztraty kvetinky maka dal...
h.