Aldo tak jak budeš mít kufry, ozvi se, jo a zapomněl jsem ti přibalit návod, tak pokud si je necháš, tak pošlu poštou. JInak fakt díky Vorlovi za super organizaci celé přepravní akce. Doufám, že se někdy někde potkáme i osobně.
Tak burcak je asi to jediny, co fakt nepozru.
Joo na dobry vinko se ukecat necham, ikdyz ho vubec nepiju, ale obcas bych se tomu nebranil.
Vlastne jednu dobu jsem sam sebe presvedcil ze vino zboznuju, dokonce jsem udelal i peknou sbirku. Bylo to po navsteve moravskyho sklipku
Takze.
Kufry jsou doma, presne splnuji moje ocekavani. Sem tam skrabanec (ty vyrovnava super cena), ale technicky 100%.
Takze jen tak na rychlo nahazeno na motorku.
Uz zase chapu, proc si necha BMW zaplatit fakt vsechno. Tyhle kufry jsou uplne o necem jinym, nez na co jsem byl zvyklej napr. od Givi. Vybornej system uchyceni, otevirani, manipulace a totalne me rozsekalo co jsem nevedel - nastavitelnej objem vsech trech. To je fakt parada.
Taska TT drzakum plotny trochu prekazi, ale vejde se, jen ji trochu zmacknou. Takze i tuhle kombinaci muzu urcite doporucit.
Fakt moooc diky Vorlovi za prevoz, rad se zavdecim jakmile to bude mozny.
A fakt mooc diky Vitovi za projevenou duveru. Az Vito dorazis z plesu a vystrizlivis, posli cislo uctu a penize hned odchazi.