bohumil napsal:
značku máš na škatuli a cena je 100 evropskích korun.Budu ju brat aji pro sebe ale čekám na zmijonka až se vimačkne co má vzadu vlastně za tlumič...
100 éček předpokládam...za kus?
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Jasne, ze za kus....mel jsem je taky. Na zadku zmena velka,puvodni pruzina nebyla progresivni a asi uz unavena,casto jsem skrtal krytem motoru na muldach a pod.,po vymene parada a uz jsem neskrtal a i o dost lip fungovala. Predek jsem ale nijak prakticky nepoznal. Nejdriv jsem menil zadek a byl jsem spokojenej tak jsem dal i predek a to uz bylo asi zbytecny. Na predku je uz orig.pruzina progresivni. Jsou o neco tvrdsi nez orig(mozna ale delaj tech tvrdosti vic).
Aktualne 1250 GSA HP
bohumil napsal:
značku máš na škatuli a cena je 100 evropskích korun.Budu ju brat aji pro sebe ale čekám na zmijonka až se vimačkne co má vzadu vlastně za tlumič...
uz sem sem se vemacknul vobedve sou gsa a urcite pri takovy vetsi obednavce vysomrujem nakou slevu
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
bohumil napsal:
Upravil zmijon dne 02.01.2011 13:41
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
bohumil napsal:
Podle čísla je předek 1150 Adventůre,Zadní je 1150 obyč r.v.2000. Takže si píšu a obědnám ti ty péra s mojím pérem u Raptora.
Už jsi to Bohumile objednal? A u Raptora?Taky o něčem podobným uvažuju,ale ještě jsem to nějak nestudoval.Jako myslím značku,provedení,kde koupit a tak.Navíc bych si nechal poradit.Bych se taky přidal kdyby to šlo
Upravil L dne 02.01.2011 14:20
Nee,ešče sem neobědnával.Klidně bych to nekemu ešče přiobědnal ale je asi zbitečný to zas přeposílat.Já si to u Raptora vizvednu osobňe mám to kůsek.Zmijon si proto ke mňe přijede,dáme klobásek a popovídáme. Takže jesi negdo sce péro a vizvedne si ho u mňe tak no problemo.Jinak pružina je jedna tvrdost protože je progresívní,třeba wilbers dělá pružin 3 tvrdosti jelikož sů običejný.Proto mám ve předu tlumič wilbers extra tvrdej jelikož mám 115 kg a jezdim semtam dost naloženej...
Kupredu spatki ni krok...
Takže jsi vydedukoval že právě tahle pružina je ta správná?Protože to nekupuju na jednu sezónu,tak bych rád něco vyzkoušenýho,nebo aspoň něco o čem si myslíš že bude dobrý.Na ten Wilbers jsem se taky koukal,ale tohle se mi jeví jako lepší právě proto že je progresivní.
A na kolik to prosím Tě u Raptora vyjde?
No nevim jestli zrovna tahle je nej ale cena je dobrá a je progresívní.V každým případě bude lepčí než ta originál co na ní mám 130 tisíc.Zrovna si nechám udělat tlumič-už ho mám rozebíratelný repasoval sem ho před 50 ti tisícama.Takže budu mět nový tlumič do 5 ti tisíc a počítám že do 200 tisíc mám pokoj...
Kupredu spatki ni krok...
Nevím,myslel jsem si že jsou stejný,ale tady vidím že mají na 1100 jinou než na 1150 http://www.ready2...1028-4-BMW
Myslím že to má nastudovaný Bohumil,protože objednává sobě na 1100 a Zmijonovi na 1150.
Upravil L dne 05.01.2011 16:56