MARCO napsal:
to invelt-Jirka : Kolik by stál,prosím tě,u vás přední světlomet na 1200GSA ??
č.d. 631 277 13 387
Děkuji.
ahoj, ted mi psali kuci z nahradnich dilu a cena je:
Dobrý den,
cena světlometu vč.DPH je 9.897 Kč
jirka
Zjišťovat ceny zboží u prodejce přes diskuzní fórum mi přijde poněkud těžkopádné
Nebylo by lepší kliknout na webové stránky Inveltu, v kontaktech najít prodej ND a zeptat se přímo tam ?
MARCO napsal:
to invelt-Jirka : Kolik by stál,prosím tě,u vás přední světlomet na 1200GSA ??
č.d. 631 277 13 387
Děkuji.
ahoj, ted mi psali kuci z nahradnich dilu a cena je:
Dobrý den,
cena světlometu vč.DPH je 9.897 Kč
jirka
Zjišťovat ceny zboží u prodejce přes diskuzní fórum mi přijde poněkud těžkopádné
Nebylo by lepší kliknout na webové stránky Inveltu, v kontaktech najít prodej ND a zeptat se přímo tam ?
Zdar,sorry,musel jsem reagovat,na služby,autorizovanýho prodejce,
Kdybych měl opravdu o světlo zájem,určitě bych volal
Ale,když se to týká tématu,,náhradních dílu BMW,,tak jsem,se prostě zeptal na cenu,lampy v Inveltu,včetně kávičky a pěkné recepční
Zajímal,mne rozdil v cenach,i když bude ruzný i po celé republice,,záleží jak kdo a kde má slevu ,,rabbat.,,
Přední reflektor na R1200GSA č.d. 631 277 13 387
BMW-Invelt - 9897,-Kč
BMW-Krotil - 9425,50Kč
BMW-Polsko - 1300Zl cca 8255,-Kč
BMW-Německo - 315,3Eur cca 7724.8Kč
Čaute,
tak jsem vyzkoušel hocha jménem "motoblb" a opravdu tak jak píše, spotřebák na báwo má skladem a ceny super. Do dvou dnů jsem měl desky, baterku, sprej na filtr a ještě nejaké ptákoviny doma. Takže to funguje, bez keců, věcně, šup a je to doma
Originál díly bych asi bral z Německa nebo Rakouska, v Čechách to je, abych neurazil, zbytečně předražené (prodejci odpustí). Nechápu jak můžou být ceny tak vysoko, například i KTM má podobnou strategii jako BMW, motorky i díly u nás prodávají nejdráž z okolních zemí! S tím se jen těžko smiřuji a pokud bude možnost tak určitě upřednostním nákup ze zahraničí.
Pokud máte někdo tip na Německého prodejce tak ho písněte, prosím.
Miki242 napsal:
Čaute,
tak jsem vyzkoušel hocha jménem "motoblb" a opravdu tak jak píše, spotřebák na báwo má skladem a ceny super. Do dvou dnů jsem měl desky, baterku, sprej na filtr a ještě nejaké ptákoviny doma. Takže to funguje, bez keců, věcně, šup a je to doma
Originál díly bych asi bral z Německa nebo Rakouska, v Čechách to je, abych neurazil, zbytečně předražené (prodejci odpustí). Nechápu jak můžou být ceny tak vysoko, například i KTM má podobnou strategii jako BMW, motorky i díly u nás prodávají nejdráž z okolních zemí! S tím se jen těžko smiřuji a pokud bude možnost tak určitě upřednostním nákup ze zahraničí.
Pokud máte někdo tip na Německého prodejce tak ho písněte, prosím.
Miki
Ahoj Miki,
já kupuju ve Schwandorfu u "Zweirad Schisslbauer", http://schisslbauer.de/
je to poměrně velký motoservis a prodejna dílů Bmw a Honda. Je to na dálnici A93, asi 30km severně nad Regensburgem. Loni jsem tam nakupoval originál díly do převodovky na Báwo. Jednání, super, poradili mi dobře, kde můžou být chyby s vyskakováním kvaltů... Ceny proti našemu zastoupení byly zhruba o třetinu nižší. Když chci poptat ceny, pošlu jim objednací čísla na: teilelager@schisslbauer.de a obratem mám odpověď. Objednání bez zálohy, akorát je bohužel levnější si díly vyzvednout osobně. Zásilka do ČR stojí tušim 26EUR...
Zrovna se chystám nakoupit ložiska do rozvodovky a nenašel jsem zatim nikde lepší nabídku. Bohužel.
Pic, Mel.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Scofield napsal:
Olej Castrol 20W50 můžu obstarat za 148kč s Dph za litr,tak kdyby někdo chtěl...
Bluesbery to rozveze po republice,jinak odběr dle dohody....
Po dohodě i vyměním....
Sakra Emile to je tuze dobrá cena!! Asi se ozvu!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak třeba svíčky NGK nebudu složitě rozepisovat odkud kde a kam výrobce Japan GS 1100 BCP7ET za 90,-ks, GS1150 BKR7EKC za 132,-GS 1200 DCPR8EKC 153,- DCPR8 EIX 251,-vyčerpávajícívše s dańovým dokladem
Upravil motoblb dne 21.01.2011 17:02
Olejové gs 1100 a1150 má hiflo hf 163,ale jsou umělci co tam cpou z benzínové felicie gs 1200 má hiflo hf164.Vzducháš na GS1100 a 1150 je hiflo hfa7910 na GS1200 do roku 08 je HFA7912 chceš i ceny?
GS 1200 DCPR8EKC 153,- ???!???****,jsem sehnal nejlevnejsi se slevou za 245.- myslim ze ta firma tu ma i reklamu.je pravda ze nepisou ze jsou nejlevnejsi.
Upravil Danes dne 21.01.2011 18:01
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Danes napsal:
GS 1200 DCPR8EKC 153,- ???!???****,jsem sehnal nejlevnejsi se slevou za 245.- myslim ze ta firma tu ma i reklamu.je pravda ze nepisou ze jsou nejlevnejsi.
Scofield napsal:
Olej Castrol 20W50 můžu ob****at za 148kč s Dph za litr,tak kdyby někdo chtěl...
Bluesbery to rozveze po republice,jinak odběr dle dohody....
Po dohodě i vyměním....