musím trošku navnadit.. na pondělí se chystá představení docela zajímavého produktu.. získali jsme zastoupení na bezva kamery a už jen dva dny a uvidíte tu parádu.. Dopředu mužu prozradit jen to že záznam je samozřejmě FULL HD, v zařízení je použitý čip 5 megapixelů CMOS, podpora záznamu na SD karty do 32 GB, hodně příslušenství v balení a video ze zařízení, které používají i profesionální filmaři.. Jediná negativní stránka věci je ta, že "kolenovrti", kteří chtějí super video (nejlépe v DVD kvalitě, což z tohoto zařízení je..) z internetu do 50 USD, budou muset brouzdat stále po ebayích a spekulovat.. stojí to nějakou korunu, ale stojí to za to.. bude to pro opravdové "fajnšmekry"
Ježek>Nevím jestli patřím do kategorie kolenovrt, nicméně jsi se projevil jako schopný obchodník.
Jen možná ne vše co je dražší je vždy lepší, a většinou co prodávají naši ,,lidumilové" obchodníci, bývá dražší než v okolních a ne vždy ekonomicky slabších zemích.Nemluvě o tom že né každý si prostě může dovolit za kameru dát 5000> , tak se snaží najít co nejlepší a mu dostupnou variantu.
Omlouvám se za OT.
no, snazim sa tam najit nejaky zasadni rozdil a snad krome svetelnosti v noci nic extra nevidim
ktera je teda ta nej z te trojice? z toho klipu to nejsem schopen odhadovat.
Z by za to mohla ta posilvestrovska unava?
proc sa jim tam seka obraz?
neřek bych že se seká... pokud ano, tak je to těmi 30sn/s taky jsem náročnější divák a už i 30sn/s je mi málo :-D
a nějakého znatelnějšího rozdílu jsem si taky nevšim...
Upravil HonzaGS-SV dne 01.01.2011 15:27
ContourHD snad ani není HD kamera (mrkněte na youtube, na testy od svengalie) GoPro je dobrá ale má svá ale.... takže z těchto tří Drifta (nejnovější, malá, náhled). Jak píše HonzaGS-SV to si radši kup MD80 ale nepoužitelné audio v tom je lepší Muvi 55mm, 2MPix cena okolo 2 tis. Asi nejlevnější FullHD je EVOLVE 2100 cca 2,5 tis blbý je že to není sportovní kamera a musí mít vyklopený displej při natáčení, jenže za ty prachy točí naprosto luxusně z šikovným držákem na dobrým místě jí sice asi i tak člověk rozštípe ale třeba padáte míň než já Vlastně abych nekecal tak jsem kdysi koukal na ebay na HD mini kamery jako Mini DV HD 1280*960@30fps, kličenka z HD kamerou atp... to už jde mimo mě, ty ceny jsou fakt divný pár liber, dolaru... na šmírování to asi nebude špatný
rozlišení při 5 megapixel MOV formát je 1920x1080 a při 8 megapixelů 3200x2400.. bezdrátové dálkové ovládání k upevnění kamkoliv je samozřejmostí.. "dlouhovýdržná" baterie 1800mAh také součástí balení..
ono pak už není moc možností.. buď web kameru v "outdoor" obalu za pár šupů nebo něco fakt dobrýho.. ale to prostě něco stojí.. ale kdo chce dělat fakt hezký video..
NakasiBMW napsal:
ContourHD snad ani není HD kamera (mrkněte na youtube, na testy od svengalie) GoPro je dobrá ale má svá ale.... takže z těchto tří Drifta (nejnovější, malá, náhled). Jak píše HonzaGS-SV to si radši kup MD80 ale nepoužitelné audio v tom je lepší Muvi 55mm, 2MPix cena okolo 2 tis. Asi nejlevnější FullHD je EVOLVE 2100 cca 2,5 tis blbý je že to není sportovní kamera a musí mít vyklopený displej při natáčení, jenže za ty prachy točí naprosto luxusně z šikovným držákem na dobrým místě jí sice asi i tak člověk rozštípe ale třeba padáte míň než já Vlastně abych nekecal tak jsem kdysi koukal na ebay na HD mini kamery jako Mini DV HD 1280*960@30fps, kličenka z HD kamerou atp... to už jde mimo mě, ty ceny jsou fakt divný pár liber, dolaru... na šmírování to asi nebude špatný
Já teda nevím. Buď jsem málo náročnej, nebo asi slepej. Ale video z Contour HD 1080 na televizi o úhlopříčce skoro 1,5 m z letošního Stelvia je úplně super. A určitě má velmi slušné rozlišení.
http://www.sportkamery.cz/Drift-HD170.html
Aco říkáte téhle, mě přijde zatím nejlepší, konkuruje jedině Go-pro, které nemá samostatnou spoušť ani displej k náhledu
Left
100bubu napsal:
jezek: novy rok je tu. daj nejaky link
Psal,že příští týden...nebo na slovensku už je pondělí?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
lafi: nic moc klepe se u toho obraz jako u levnějších senzorů... a cena stejná nebo lehce vyšší než GoPro960 (točí 1280x720 nebo 1280x960 případně WVGA)
no to som si nevšimol že piše v pondelok. ale my už tu mame aspon novy rok.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/