Vencar1150r napsal:
Mam v plánu Lucembursko,Belgii,Holandsko a Dánsko.
Obdobným směrem vyrážíme v květnu.
Jinak nevynechej cestou údolí Mosely a Rýna a když už budeš v Lucemburku, kousek je to do Francie k Verdunu. Oblast bojů I.světové války stojí za to....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Určitě párkrát Slovensko, uvažujeme Skotsko ale zatím to není jisté, možná bude nějaká náhrada. A na podzim Rumunsko na malých motorkách s Monkey-Gorilla klubem.
Tak ja som dlho nevedel kam a s kým, minulí rok som skoro nikde nebol (prerabka bytu zožrala čas aj peniaze). Už 5 dní sa mi začína plniť môj ďalší cestovateľský sen, "votrel" som sa do rozplánovanej expedície Kazachstan a všetky ostatné stany. Bude to zaujímavá skúsenosť, na expedíciu zatiaľ ide 1 MAN 4x4, Toyota HZJ , Hyunday 4x4 a ja s BMW F800GS. Cesta sa zatiaľ len plánuje, všetko je ešte vo hviezdach, ale hlavné je že už sa niečo okolo cesty deje.
Vencar1150r napsal:
Mam v plánu Lucembursko,Belgii,Holandsko a Dánsko.
Obdobným směrem vyrážíme v květnu.
Jinak nevynechej cestou údolí Mosely a Rýna a když už budeš v Lucemburku, kousek je to do Francie k Verdunu. Oblast bojů I.světové války stojí za to....
Díky za tip.Minulý rok,když jsem jel do Normandie tak jsem se podíval do Verdunu.Ten Rýn si prohlednu.Jinak v Belgii mě zajímá Bastogne.Dějiště bojů 2.světové války.
Upravil Vencar1150r dne 10.02.2012 17:51
Plánů bylo loni spousta, ale nevyšlo skoro nic.
No, nen vždycky posvícení.
Na letošní rok se těším na Monte ****o koncem dubna, začátkem května s Pařízkem a Ondrou. Možná mrkneme i ne jeden dva dny do Albánie.
Během roku plánuji takové dvě jízdy na otočku do Říma a případně do Holandska.
Příští rok nebo na podzim bych se rád podíval na okruh Polsko, Litva, Lotyšsko, Švédsko, Dánsko, Německo.
Loni jsem se chystal do Albánie, ale ta nevyšla. Letos v červenci se tam tedy chystám autem s manželkou a ne na moto.
Upravil Misik dne 22.02.2012 22:09
Misik
V květnu na Jawa sraz do Holandska, v létě na Lofoty a v září opět do Dolomit a okolí. Loni mi vlastně všechny plány vyšly, doufám tedy, že tomu tak bude i letos
nejkratší cestou přes rumunsko k černému moři a po pobřeží do bulharska a pak se uvidí
s kámošem chcem jet už v červnu,nechci se někde mačkat ve frontách na pivo
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
[quote]Misik napsal:
Plánů bylo loni spousta, ale nevyšlo skoro nic.
No, nen vždycky posvícení.
Na letošní rok se těším na Monte ****o koncem dubna, začátkem května s Pařízkem a Ondrou. Možná mrkneme i ne jeden dva dny do Albánie.
Tak to se tam možná potkáme Jedem asi 6 moto. Už aby to bylo
Když to dopadne, tak do Helsinek lodí z Německa a pak Finskem na sever, přes Kostamukšu do Ruska do Petrozavodsku (Karélie), Petrohradu a přes Estonsko, Lotyšsko,Litvu,Rusko (Kaliningradskou oblast) a Polsko domů.
Upravil lpes dne 31.03.2012 23:15
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Zatím to vypadá, že nás bude asi 5. Až do Laponska bychom to nestihli, zhruba na úrovni Bílého moře je přechod do Ruska, tak přes ten a pak už dolů.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
já nikam.. mě by to pak mohl zase někdo předhodit, že si žiju "nadstandartním" životem.. dovolená je totiž když člověk celej rok pracuje, nadstandart..