Vjetrnik napsal:
to Jarda: jsem pro 18:30...mám tedy zadat rezervaci?
No určitě! Ať to Stáňa blokne klidně třeba od půl sedmý, kdo se však dostaví dřív, nejen že bude mít u mne malé, bezvýznamné +, hlavně se ale vyvaruje možných problémů s figurou. Ty, jak známo, způsobují často pozdní večeře
Jo a skočte si před tím k lazebníkovi, sibyla bude jistě a jde jí to moc pěkně
Můžou se dostavit i mimopražci?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Taky jsem si myslel, že by se tohle téma spíš mělo nalézat v tradičních "Pražáci a okolí", ale nekomentuju to, protože Vjetrník vždycky dobře ví co dělá a měl asi dobrý důvod, proč tedy právě takto. Podle ohlášeného bluesberyho teď Praha končí někde za Uherským Brodem, tak jestli nebydlíš dál, jsi taky náš...
Jarda napsal:
Taky jsem si myslel, že by se tohle téma spíš mělo nalézat v tradičních "Pražáci a okolí", ale nekomentuju to, protože Vjetrník vždycky dobře ví co dělá a měl asi dobrý důvod, proč tedy právě takto. Podle ohlášeného bluesberyho teď Praha končí někde za Uherským Brodem, tak jestli nebydlíš dál, jsi taky náš...
Jen bych poopravil malou zeměpisnou nepřesnost - Uherský Brod končí někde za Prahou... Budu se snažit dorazit, prac. cestu už mám naplánovanou
No no no, ty ses bluesbery nějak rozvášnil. Vezmi nějakýho toho vašeho kartografa, co ti tohle bulíkuje, s sebou. Dostane prostor k obhajobě svých teorií
Rád bych ještě upozornil váhající, že rezervace se nahlašuje na počet míst a kdo to nechává na poslední chvíli, je určitě taky vítán, ale pravděpodobně na úkor pohodlí všech.
Jsem se už fakt těšil, že aspoň některé z Vás uvidim opravdu on-line, leč pracovní osud mne ve středu a čtvrtek odvane do Blavy, takže si tu plzeň halt budu muset dát tam. Tak snad příště...
GS 1200 R Adventure
Jarda napsal:
Rád bych ještě upozornil váhající, že rezervace se nahlašuje na počet míst a kdo to nechává na poslední chvíli, je určitě taky vítán, ale pravděpodobně na úkor pohodlí všech.
Já se tedy taky přijdu podívat. Tak aby se neřeklo,že jdu bez ohlášení...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS