Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

jak som na pumpe skoro dostal infarkt !
Lamark
Přidané 17.01.2011 17:48

Registrace: 09.07.08
Kasak napsal:
Neni to tak uplně pravda.Shel,omw i agip většinu paliv vozí z Rakouska nebo Německa.Když ji berou tady,tak si nechají udelat svoji várku,se svými přísadami a aditivy.Na kvalitu si dávaj majzla,ještě se mi v zimě nestalo,že nafta od šelu nebo omw by zatuhla ve filtru.Nafta z parama,kde udávali -30 mi při -15 kvuli parafinu neprotekla filtrem.

Tak Shell bych zrovna nejmenoval... stačí se podívat na test paliv kde byl vzorek premioveho paliva ze Shellky v ČR a vzorek z DE. Byl tam prokazatelný rozdíl. Už si nepamatuji co přesně (tuším že hodnotili cetanové číslo u nafty, a pak snad i "želvípower"...).

bystricke
Přidané 17.01.2011 18:09

Registrace: 04.11.07
Kasak napsal:
bystricke napsal:
stáčí se to fšecko na jednom místě akorát jednou jeto šell a podruhé é em fau a taky no name,pokud tyto dvě velké značky budou mít dostatek zákazníků,cena poleze jen nahoru,nebo nahoru o koruny,dolů o haléře
nějak se mi nechce věřit,že unás najedeš na benzín víc km kdyžse do benzínu přidávají bio složky,řek bych že je to placebo efekt
Neni to tak uplně pravda.Shel,omw i agip většinu paliv vozí z Rakouska nebo Německa.Když ji berou tady,tak si nechají udelat svoji várku,se svými přísadami a aditivy.Na kvalitu si dávaj majzla,ještě se mi v zimě nestalo,že nafta od šelu nebo omw by zatuhla ve filtru.Nafta z parama,kde udávali -30 mi při -15 kvuli parafinu neprotekla filtrem.
pokud vím,tak z rakouska se knám dováží jen ředidlo N 95Grinbo je levné a není zatížené takovou daní
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
Jarys
Přidané 17.01.2011 20:44

Registrace: 10.12.10
Beru naftu skoro pravidelně u Agipu už několik let a letos poprvé mi zatuhla nafta bylo -22 a auto přes víkend stálo jinak s Agip jen spokojenost

http://jarys73.rajce.idnes.cz/
mencas
Přidané 17.01.2011 21:02

Registrace: 21.05.08
...ok budu konkrétní, takovalo se na benzínce (UNIcorn-Janov, pak se přejmenovala a cena byla pryč) tak jsme přešli na slovnaft je tam motorest "Na pumpě", je u větší křižovatky a odbočky z obchvatu Svitav (kamioňáci znají) tam se pravidelně tankovalo od prázdné do plné (plus mínus, tankovalo se podle najetých km) neřeším deci ani metry, auto jezdí denně stejný okruh v okolí Svitav, stejný šofér (já) nejsu žádnej tavič, pak se dala autíčku čichnout OMV a já už chtěl podle km tankovat, ale palivoměr ukazoval přes 1/4 nádrže, nechtěl jsem uvěřit.....tak jsem schválně jezdil jezdil, až se takto několikrát natankovalo a vyjelo tak to opravdu vyšlo plus mínus 150 km navíc, jedná se o bývalou Aralku ve Svitavách, je ve směru na Brno po pravé straně....kdo kolem jezdí mosí znát...dneskaj tam mají viva nebo co.......kdo chce ať si to na svém autě zkusí....nebudu mluvit o lepším startu apod. protože to by mohlo být mým subjektivním názorem...ale ty km jsou jasné....takže jezděte, zkoušejte, tankujte, plaťte ať po vás obsluha neháže dlažebníma kostkama a nemáte pavoučka na zadním skle hilarious
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy...... hmm!

Jarys
Přidané 17.01.2011 21:16

Registrace: 10.12.10
Jednou mi přítelkyně natankova auto u ONO v J.Hradci a auto blbě startovalo, motor řval a auto jelo tak na hovno že sem až chtěl jet do servisu byl sem rád že jsem na nádrž najel o cca 150 km míň než obvylke takže jak už se tady psalo lepší vzít dražší ale kvalitnější phm protože ve finále ještě ušetříš annoy

http://jarys73.rajce.idnes.cz/
Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 110
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,730
Nejnovější člen: Stepan2

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.11 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI