byvalyVaranBohnice napsal:
No ale vypadá to divně - na dnes mám domluvený auto a koupi motorky s tím, že se majitel měl ozvat, v kolik bude doma, neozval se, na mail nereaguje, telefon nezvedá... zdá se, že mám smůlu, asi mě někdo předběhl a přeplatil držte palec
Zavolej mu z jiného telefonu a když Ti ho narozdíl od toho Tvého zvedne, jeď mu dát pár facek. Tohle křivé jednání s podrazem a následným nezvedáním telefonu a zapíráním se se teď rozmáhá... Tímhle stylem jsem právě dnes přišel o pronájem jiné, nové a větší autodílny...
Přímo od majitele objektu vím, že křivej parchant makléř za ním přišel s jiným nájemcem a nechal ho podepsat smlouvu za stejných podmínek, jaké jsem měl o týden dříve dohodnuté já a řekl mu, že já se už neozval. Přitom ho týden sháním, nebere mi telefon a nebo se nechává zapírat...
Ivan napsal:
Pěkné kufry jsou tady v inzerci za 4000,- oba...
Kdysi jsem měl jedno z prvních 1100GS v kraji a s kamarádem jsme si vyměnili moji motorku a jeho Varana. Do týdne ho prodával a kupoval GS. Nebudeš litovat. Nic proti Varaderu, pohodlná, velká a výkonná motorka ale vždy tvrdím že 10 let staré GS je lepší než nový Varan...:-)
Á někdo tady o mně beze mě..! Je to přesně tak, byl jsem Varaderista, díky Ivanovi už jsem Geesista..! Tímto mu dodatečně děkuji za otevření nového obzoru..!
Urrráááá, takže panu majiteli jsem spíše křivdil, sice se neozval, ale odpoledne ano, takže jsem skočil do auta, pak do druhýho auta, vše se vyřídilo a GSo už parkuje vedle 520i :-) tak a mám to, dobře mi tak
Bylo mi to divný, v sobotu jsem to jel obhlédnout a v neděli jsem se na tom projel, celý týden jsme spolu nekomunikovali, až to zahaprovalo v den nákupu, ale nic, v pohodě, pan majitel byl velmi korektní a jsem spokojen s přístupem, ještě doufám dodá padáky z DE a bude to hotovo
Zavolej mu z jiného telefonu a když Ti ho narozdíl od toho Tvého zvedne, jeď mu dát pár facek. Tohle křivé jednání s podrazem a následným nezvedáním telefonu a zapíráním se se teď rozmáhá...
O čestné jednání dnes zavadíš snad jen náhodou...
Naštěstí to byl jen momentální, i když pro mě kruciální, výpadek komunikace, vše se korektně dořešilo a v poho, hodně štěstí, lidi jsou svině, to je fakt, ale naštěstí ne všichni
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
no to bylo rychlý, takhle jsem taky kupoval, i když mě pan majitel dovezl až k motorce a k informačnímu šumu došlo pouze při dohledání se na metru!
Hodně štěstí na cestách necestách, třeba svou neprodám a potkáme se někde )doufám jen, že to nebude v Bohnicích!
Sakryš, koukám, že jsou nás celé houfy. Varadero a následně BMW GSA (nebo GS). Asi to nějaký důvod má. Ale na Varana nebudu vzpomínat ve zlém. Rohzodně líp svítíl. Ale na novou sezónu s GSA se už moc těším. Tak trochu jsem ji zahájil v neděli.
prouky napsal:
no to bylo rychlý, takhle jsem taky kupoval, i když mě pan majitel dovezl až k motorce a k informačnímu šumu došlo pouze při dohledání se na metru!
Hodně štěstí na cestách necestách, třeba svou neprodám a potkáme se někde )doufám jen, že to nebude v Bohnicích!
Prouky, Bohnic se neboj, klidně dojeď, v areálu léčebny je krásně, je to úžasný park na procházky s kočárkem, ale spíš se stav tak v květnu, to vykvetou zahrádky kolem, samozřejmě ty pivní
TAZY napsal:
Sakryš, koukám, že jsou nás celé houfy. Varadero a následně BMW GSA (nebo GS). Asi to nějaký důvod má. Ale na Varana nebudu vzpomínat ve zlém. Rohzodně líp svítíl. Ale na novou sezónu s GSA se už moc těším. Tak trochu jsem ji zahájil v neděli.
TAZY zatím jsem s tím najel tak 30 kiláků a oproti Varanu 03 mi přijde, že je to takový víc auto, než motorka, klidná kochačka, taková pohodička, ale asi mi ta střelba na Varanu bude chybět
Co se svícení týče, tak tahle předělávka má 2 kulatý světla místo 1 obdélníkového, nevím, jak svítí originál, tohle svítí řádně
Na Varánka nikdy nezapomenu, zvlášť, když je jeho nový majitel můj kámoš a potkáváme se :-) mimochodem ten můj bývalý Varan je zřejmě začarovaný - když jsem ho prodával, byla žena ve 4. měsíci a teď je jeho žena taky ve 4. měsíci... teda doufám, že jiný spojení, než ten Varan, tam není
Ivo má pravdu a zvlášť v zatáčkách budeš mile překvapený, zvlášť když přitvrdíš podvozek a budeš mít dobré gumy - GS se nezavlní, drží stopu naprosto precizně, míň řadíš... Je fakt, že projev motoru Varana je sportovnější ale to nic neznamená. BMW klame...:-):-)
Bob napsal:
To velkej Venda varan bohnice čekatel Gssista:Ahoj Václave,kamaráde,to jsi mě udělal velkou radost ani jsem tomu nechtěl věřit,že ta tvoje se...trika tě někdy povolí motorku,doufám,že v létě přijededeš ke mě na grilování a trošku poškádlíme tu naší bandu varaderistickouMáš u mě dárek vytuněný plexi na 1100.
To Bob a Vjetrník: právě mě moje ženuška informovala o tom, že není žádná se...trika, že byste to měli vědět, taky že mě v motorkách podporuje, že s tou se...trikou jsem to zapříčinil já tím, že jsem o ní šiřil (ne)pravdy atd. Já jen dodávám, že taky není pravda, že toto píšu pod nátlakem a hrozbou fyzické likvidace já ji varoval, že když napíšu pravdu, nikdo tomu neuvěří...
To Bob: Bobe, předem díky za dárek, já to skoro přehlídnul, tak tos mi udělal radost, je sice fakt, že slibem nezarmoutíš, ale to by mi fakt bodlo, větší plexi - půjde to na tu předělávku?
Upravil VasekPraha dne 21.01.2011 15:57