zetor napsal:
Emilio Alzamora napsal:
Já taky nevím,že všichni chrápou.....Tak Zetora teď vypravuje mamínka do práce,ale co ostatní?
Ty voe...jsem seděl na ****u a hned po ránu 3 telefony..."Máme tady pro Vás to turbo"....druhej..."kdy budu mít to turbo"....další..."v neděli mi přivez to auto"....člověka nenechaji ani vysr*t...Abych řídil celej svět z ****u nebo co...
moc peknej prispevek... takovej primerenej.
By mě zajímalo,jak to s tím turbem dopadlo.Jinak Zetore,jsi sprostám a když budeš mluvit sprostě,tak ti bude smrdět z tlamy.
Když je hlad,je i husa dobrá.
At nezakadam nove vlakno, tak bych se chtel zeptat, proc bylo smazano vlakno "Curak"
Vec byla zrejme vyresena, ale ne vysvetlena, coz mi prijde skoda a cenzura zbytecna.
Splněný sen moje 1100GS
Nedorozumění , těžko něco řešit když vám někdo nebere tel :-( Je to vyřešeno
doplňky Touratech, diagnostika a servis moto BMW,KTM, a jakékoliv dle dohody ...
už víte proč dávno na forum nikam nechodím , protože nemám čas na flame ... doplňky Touratech, diagnostika a servis moto BMW,KTM, a jakékoliv dle dohody ...
Ano posral jsem že jsem neměl čas (neudělal si ho ) shánět ovladač co on ztratil a tak mu nechtěl za ovladač dát kauci co na něm je na garáž kauce na klíče a ovladače to je celé doplňky Touratech, diagnostika a servis moto BMW,KTM, a jakékoliv dle dohody ...