Hoši myslím že by jste si tedy měli vzít ,,zetku enduro" tam rozhodně žádné lektovychytávky nejsou.
Ne vážně, je tady týpek ,,3Xů a má taky nějakou K6- kebo 7. Má dva metry 110 kilo a jezdí jako dobytek po poli. Řekl jsem si že když to vydží ADV s ním tak se mnou určitě. A vzal jsem ji.Testnul v Albánii a super.
Klasická 12 mi byla malá, nejsem moc vysoký ale mám dlouhé nohy- asi jako Sklenaříková.
Dá se docela kouzlit s výškou pomocí sedadla, koupil jsem ještě jedno z normální 12 a dosáhne i má žena.
Je jasné, že pokaziť sa môže čokoľvek. Najprv pôjdem omrknúť tú 12ku. Moc sa mi z fotiek páči, má vypletené kolá a aj farebné prevedenie podobné predchádzajucej gsxr Ale 1150 Adv. je kus poriadnej motorky... No uvidím.
Základné veci na čo si dať bacha pred kúpou ako tak viem, veď nekujujem motorku prvý krát.. Len by som chcel vedieť čo znamená ten trojuholník na displeji:
http://bmw-r.autobazar.eu/1200gs-id2102786.html
Predpokladám, že bude baterka zrelá na výmenu.. Alebo to môže byť aj niečo iné?
Dík za pomoc. Som tu nový a ešte som nemal čas vyskúšať ako sa sem vkladajú obrázky. Na každom fóre je to trošku inak... Tak sorry za amaterizmus, polepším sa
http://bmw-r.autobazar.eu/1200-gs-adventure-id1868832.html toto si nebol pozerat ?
je to sice + 1000 eu [ ak je prihlasena ] ale je to o rok mladsie [ asi uz bez posilovaca ] a adventure
Aj na tú som už dávnejšie pozeral. Na motoride.sk ju inzeroval, ale už tam nie je. Myslím si, že je predaná. Ale informatívne mu zavolať môžem.
Ono tisíc nie je veľa, ale musím ešte kúpiť kompletne druhé oblečenie + kufre, servis, tak ešte bude nejaká tá tisícka potrebná..
to je jasne ze kupou investicie nekoncia ale zacinaju.ja asi pojdem po moto vonku, tu je slaby vyber a hlavne zatial nemam prehlad ako ma taka gs po cca 30/40 tis km vyzerat.nedavno som pozeral na zivo jednu v nemecku , bola aj na predaj, bola to 05 a km 30 tis , mala aj servisku ale prisla mi taka vyzita na tie km, gumene gripy na riadidlach mala uplne zodrate aj rohy sedla trochu. robim z autami a viem ako vyzera auto bmw po 50 tis km ale ako ma vyzerat gs po tych km zatial neviem, tak nechcem kupit prvu a potom zistit ze sa dalo aj lepsie kupit.
inak na tej 05 tiez blikala baterka a zlty aj cerveny trojuholnik, potom uz len zlty ,mala aj bmw alarm a chlapik hovoril ze ten alarm je tak akurat jeden problem.
ak to pojdes pozret tak napis ako to vyzeralo
V utorok alebo v stredu ju idem pozrieť na východ... teda dúfam. Mám nejaké trable s autom, hádam to dovtedy vyriešim...
Potom napíšem ako som dopadol.
Byl bych opatrnej, když jsem loni v tuhle dobu kupoval já, pohrdl jsem nabídkou Vladi-adv na otestování diagnostikou. Prodejce pak tvrdil, že motce sice nejede ABS, ale posilovač je "úplně v pořádku" - já jsem v té euforii na to skočil
Tak přeju chladnou hlavu ....
Tom
hifo33 napsal:
to je jasne ze kupou investicie nekoncia ale zacinaju.ja asi pojdem po moto vonku, tu je slaby vyber a hlavne zatial nemam prehlad ako ma taka gs po cca 30/40 tis km vyzerat.nedavno som pozeral na zivo jednu v nemecku , bola aj na predaj, bola to 05 a km 30 tis , mala aj servisku ale prisla mi taka vyzita na tie km, gumene gripy na riadidlach mala uplne zodrate aj rohy sedla trochu. robim z autami a viem ako vyzera auto bmw po 50 tis km ale ako ma vyzerat gs po tych km zatial neviem, tak nechcem kupit prvu a potom zistit ze sa dalo aj lepsie kupit.
inak na tej 05 tiez blikala baterka a zlty aj cerveny trojuholnik, potom uz len zlty ,mala aj bmw alarm a chlapik hovoril ze ten alarm je tak akurat jeden problem.
Ak chces vidiet 12 GSA 08po 50t km,tak pridi pozret do Trencina. Teraz jednu predavam
hifo33 napsal:
... u nas doma padlo nejehke rozhodnuti ze brambora pujde do sveta ... (prui zhodnoceni kolik casu jsme meli na jezdeni loni - jeden delsi vylet, a kolik bude letos ... max jeden vylet na max 4 dni ... )
... GSA v plne vybave, vysperkovana, apline weiss 2006, najeto cca 30tis km, garazovana v teple, servisovana ve znack servisu ...
hifo33 napsal:
... u nas doma padlo nejehke rozhodnuti ze brambora pujde do sveta ... (prui zhodnoceni kolik casu jsme meli na jezdeni loni - jeden delsi vylet, a kolik bude letos ... max jeden vylet na max 4 dni ... )
... GSA v plne vybave, vysperkovana, apline weiss 2006, najeto cca 30tis km, garazovana v teple, servisovana ve znack servisu ...
... bez skrabance ...
... kdybys mel zajem se podivat ...
slavek ty uz budes asi z dalej , tak nejaka fotka by nebola ?
a nejaka cenova predstava ?
to gixerak: Presne to DWA zasvietilo aj mne po tejto zime (GS 2005). Dobil som baterku (stara ani nie 1 rok), zhaslo to a uz to nezasvietilo. Viac som to neriesil.
Vyzera, ze ked je dlhsie nedobijana baterka tak poklesne napatie niekde v systeme imobilizeru, kde je mozno este daka dalsia baterka, ktora sa tiez dlhsie nedobijala... ale to si vymyslam, to ma len napadlo.
Ta modra 12 vyzera fajn, akurat neviem ci si si vsimol, ma znizene sedlo. To by mne prekazalo, ale inak na obrazku fajn.
My sport is transport....
Tak som sa pred chvíľou vrátil z celodenného tripu.
Tá 1200-ka nebola v dobrom stave... mala určite aj viac km, plasty hrkotali, kotúče KO, nebrzdilo to poriadne lebo nefungovalo ABS, atď...
EŠte som po ceste omrkol staršiu 1150, ktorá bola v určite lepšom stave, ale bola dosť popadaná, ale v celku funkčná.. Mal som pocit, že zadný tlmič mala akýsi unavený - aj som šteloval tuhosť, nejako to nereagovalo a dosť bola sadnutá aj pri mojej mini váhe.