Milda napsal:
Zajímavá 9ti dílná repase ohlins http://www.youtub...re=related člověk si aspoň umí představit jak to vypadá. Mít tlumič navíc tak bych se nebál ho rozebrat nebude to taková věda. Myslím že jde jen o to uříznout dno rozebrat vytočit závit + nové dno namontovat ventilek vyměnit "O" kroužky a musí to makat. Jenom zjistit na kolik se to musí foukat a čím.
Safra ten ucházející vzduch by mě tam pěkně sr.al....
Kubrt napsal:
mahomaho : to Ty jsi psal ten mail?
Jak jsi to nakonec vyřešil?
jj :-) musím vymontovat tlumič a dojet k tomu strycovi cos mně poslal kontakt i s hyperpro pružinou. No a musím nějak stáhnout bafo do Prahy bo parkuje v Uh. Hradišti. .......a jsem z Val.Mezu. Mám to veselé :-)
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
a kua,tak to máš celkem štreku čeče A volal jsi mu? Co Ti řekl?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Volal jsem tam a v pohodě. Práce 2-3 tisíce. Takže při chvilce to musím dát do kupy a dovézt mu to.
Makám v Praze takže daleko to není.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
to milda: mam ted tlumic taky po repasy
vypada stejne jak bohumiluv i stim ventilkem bo nekdo prede mnou se vnem uz pekne vrtal tak dostalo to horni ulozeni zabrat. prej jsou ale schopni to natlakovat i tak aby tam ten ventilek nemusel byt. jinak tlak plynu (dusik) v horni polovine je 12 atm. tak mi bylo sdeleno od p.Prochazky z čerčan co mi to repasoval. spodek se da rozsroubovat .
repasovat ten tlumič ? to fakt jako jde?
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
tady sou pekny tlumice(oba dva) koupit vymenit prodat dal (i ta barva je vyjmecna) http://www.tipmot...50-gs.html Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
milan - dobre pises najlacnejsia alternativa od hyperpro stoji este stale 440 eciek a dostanes novy tlmic s novou progresivnou pruzinou - naviac na rozdiel od originalu je myslene na repas
ja som do noveho nesiel iba preto lebo sa mi doslova za par susnov podarilo kupit zadny zanovny z malinko kilometrami
milan enduroskola napsal:
není lepší si koupit nejlevnější, ale přesto stavitelný a servisovatelný hyperpro s progresivní prižinou za 11000 a mít klid?
hele Milane a ma za tuhle cenu hydraulicky stelovatelne predpeti?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2