Ale joooo, což o to, hadry ale máme... Spíš něco lehkýho na léto... Nejsme takoví ti bezmozci, co jezdí v sandálkách, kraťáskách a tílkách... Já v létě jezdím v chráničích a dresu... Mi neříkejte, že vaše batůžky něco takovýho taky nemají...
xHackerM napsal:
Ale joooo, což o to, hadry ale máme... Spíš něco lehkýho na léto... Nejsme takoví ti bezmozci, co jezdí v sandálkách, kraťáskách a tílkách... Já v létě jezdím v chráničích a dresu... Mi neříkejte, že vaše batůžky něco takovýho taky nemají...
Nějaká odkazy jsem ti hodil vejš...jinak to chce asi zkoušet...
Upravil zetor dne 21.07.2011 13:17
Velitelka má věci šité na míru od Hubíka a mě plně postačuje Rockway. Krásně to stírá vzájemnou tepelnou potřebu. Já jezdím bez všech vložek, ženská má triko navíc a membránu napevno a je to akorát Pokud máš babu štíhlejší, neřeš a kup pánské (unisex) - lecos se dá dohonit stahovacíma páskama. Pokud máš dámu jako já, nezbyde ti než dámský střih a nejlépe na zakázku. A ať jsem pátral, jak jsem pátral, nejlépe mě vyšel Hubík. I tam je možno vybrat z různch modelů a navíc se s tím opravdu babrali trpělivě a dotáhli to do zdárného konce. Moje ženská je přes několik konfekčních velikostí.Holt atyp vždycky něco stojí Chráničovou košili bych na takovou postavu opravdu, ale opravdu, chtěl vidět A když si vzpomenu, jaký to bylo před 20 lety a dvěma dětma................Inu, taky už nejsem ten správnej "pohlavní svalovec"
Takže za mě - HUbík a kvalitní termoprádlo. Dělaj i podprdy, ale zase na žabule, na maminy toho moc néní
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak teda k tématu.Pro ženu jsem koupil bundu beze jména,ale naprosto vyhovující.Má všechny ochranné prvky a je hodně vzdušná,protože z 50% je tam jakási síťka.Ktomu je vložka na chladnější letní rána a nepromok.Je to bunda na léto.V zimě by v tom zmrzla.Koupil jsem ji u nás Na Slunci v Eurocycles.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Tak teda k tématu.Pro ženu jsem koupil bundu beze jména,ale naprosto vyhovující.Má všechny ochranné prvky a je hodně vzdušná,protože z 50% je tam jakási síťka.Ktomu je vložka na chladnější letní rána a nepromok.Je to bunda na léto.V zimě by v tom zmrzla.Koupil jsem ji u nás Na Slunci v Eurocycles.
Kasak napsal:
Byla by fotka a cenovka?
Zkusit to mužu fotky mi moc nejdou,většinou mi je tam dává synovec nebo dcera.Zapoměl jsem napsat,že chrániče jsou všitý,takže i docela funkční oproti těm,co jsou zastrčený do kapes.Vložený jsou jen záda.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Byla by fotka a cenovka?
Zkusit to mužu fotky mi moc nejdou,většinou mi je tam dává synovec nebo dcera.Zapoměl jsem napsat,že chrániče jsou všitý,takže i docela funkční oproti těm,co jsou zastrčený do kapes.Vložený jsou jen záda.
xHackerM pritelkyne ma chranicovou kosily Alpinestar Stella a max spokojenost. Narozdil od Acerbisu je i vcetrne loktu coz u vetsine zenskych verzi chybi. Da se sehnat i za rozumnejsi penize nez prodava vetsina obchodu
3/6 Marines SEMPER FI
2 Mosquito: To myslíš tohle?
Ty prachy za to jsou fakt strašný... Se mi nejvíce zamlouvá nějaký unisex a nebo letní bunda, jak výše zmiňoval Kasak...
Upravil xHackerM dne 21.07.2011 20:57
Tuhle košili v pánském vozím na EXC a nedám na ní dopustit.....cena je normánlí, není na ní nic strašnýho
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."