Tak přátelé startér rozebrán,vyčištěň,magnety OK.ALE po sestavení startér vysouvá,ale nemá sílu točit.Zkoušel jsem ho mimo motorku na jiném zdroji.Kde je chyba.Připadámi,že jde hrozně ztěžka.
Jo a ty tři podložky na kotvě,v jakém mají být pořadí.Při demontáži mi skočily na megnety.
Prosím odborníky o radu.
jo takhle. tak ty maji byt pod tou malou segrovkou. Uvnitr jen ta osazena. Takze kdyz to das zpet do motorky tak to nefachci?Nebo si to zkousel tedy jen venku?
Dělá mi něco podobného. Po té co my praskla litinová část startéru co je zastrčena do převodovky jsem byl nucen startér rozhodit a nechat svařit. Když jsem ho následně vyčistil promazal a složil už netočil tak rychle a s takovou silou jako předtím.
Problém odstraněn!!
Jediná chyba byla ve slabém zkušebním zdroji.Startér jsem namontoval do motorky a startuje .
Akorát mě to stálo den nervů.
Po 20ti zborkách a rozborkách ho teď složím i poslepu.
Díky všem za snahu.
Bacha u toho skladani.Kdysi se to tady resilo a dost nas udelalo chybu pri montazi drzaku uhliků a pruziny uhliků.Ono to laka zahaknout tu pruzinu jen pod ten plastovej drzak.Pak ti to po povoleni sroubu hned cele vyskoci.Je potreba pruzinu zahaknout pod tim plastem ke kovovemu dilu. http://www.bmwgs....rowstart=0
Tady toho je taky dost!
Upravil vevis dne 15.02.2011 16:29
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Bacha u toho skladani.Kdysi se to tady resilo a dost nas udelalo chybu pri montazi drzaku uhliků a pruziny uhliků.Ono to laka zahaknout tu pruzinu jen pod ten plastovej drzak.Pak ti to po povoleni sroubu hned cele vyskoci.Je potreba pruzinu zahaknout pod tim plastem ke kovovemu dilu. http://www.bmwgs....rowstart=0
Tady toho je taky dost!
Jó to jsem všechno přečetl,..až jsem ho rozebral.Taky jsem s tou pružinou bojoval,než jsem přišel na to jak tam má bejt.
Nojo tuhle chybu jsem taky napoprvé udělal, ale všimnul jsem si toho. Troufám se říct, že jsem ho složil správně. Zkoušel jsem to přímo na motorce. Zatím vždy naskočila, ale ten zvuk je jinej, hlubší a točí se pomaleji. Asi ho budu muset zase vytáhnout a prozkoumat
Kdyz tu pruzinu zahaknes spatne,tak to taky v pohode funguje.Ale ten drzak uhliku se muze casem rozlamat.Ja tak s tim normalne jezdil.Ale stale mi vrtalo hlavou,jak je mozne,ze pri prvnim rozebrani mi tam ta cast s uhlikama normalne drzela a pri dalsim mela snahu vyskocit.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
S tou pružinou sem si taky nevěděl rady. Nakonec jí stačilo vyndat, dát tam ten plast, uhlíky a pak jí tam zezhora nacvaknout a ona zajede i pod ten plech. Je tam na to i náběh. Starter vyčištěn, namazán a točí pořád stejně dobře.