Jsem si vsiml hned rano, ale taky mam dojem ze ma narozeniny uplne jindy, je to hold pocitacovej analfabet. Ma dve registrace a ani u jedny se netrefil
A nebo vyzaduje dary 2x rocne, v tom pripade ale ocekavam poradnou oslavu
strýčku Bobo, tak ti teda pěkně ....gratuluju ...at se ti ty kola na vozíku točí, tak, že nebudou stíhat dovážet mašiny.... bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
To tady ví snad každej ne Jinak takovou fotku jakou máš na mysli fakt nemám, ale můžeš mi nějakou poslat - pak budu ty ženský muset odhánět Zatim to teda neni nic moc. Dneska jsem stál v Berouně před přechodem na Báwu a šla kolem nějaká bába cca 50 let a pořád na mě čuměla. Když přešla, tak se mě ptala, jestli se náhodou neznáme. Řekl jsem jsem jí že určitě ne. To je prej ale škoda. Když jsem se na ní podíval pořádně, tak jsem slušně odvětil, že ani moc ne. Tak Ti nevim jestli vypadám tak starej, že po mě jdou 50ky Asi se budu muset taky přihlásit do místní seznamky, ale když vidim jak si z toho děláte prdel, tak radši zůstanu sólo
Upravil MALI dne 09.02.2011 21:08
No já Ti nevim, kdyby mi třeba taky koupila 2010 a vůbec nic by po mě nechtěla Dědek 80 let? Jestli on si třeba jenom nechce pokecat o mašinách Jsi prostě k sežrání
Upravil MALI dne 09.02.2011 21:12
Bobe, at mas nebo nemas narzky, tak vsecko nejlepci ... zdravi, silny jatra, spoustu krasnej heeeerecek kolem a tak ... a hlavne stalou pohlavni svezest a pevny zapesti pri drzeni riditek ...
Kamarádi,kolegové děkuji moc za přání,jsem dojat,ale pravda je,že narozeniny mám opravdu 2.9. asi v tom začátku jsem to Milošovi poslal obráceně nebo to tam dal on to už nevím
To Holubb:nepoužívám 2 adresy pouze jednu pan vedoucí Miloš mě to potvrdí, nejsem Scofield,soudce hardcastle,Emil apod
Po tolika přáních jsem se rozhodl na moje echt narozeniny 2.9.udělat Vám pěknou party( gril.kýty,sudy)
Včera jsem strávil moje skoro narozeniny na cestách.