Tak som sa správne včera rozbehol po goretex-ovom návleku na spacák, dík za tip glack7.
Inak tá predpoveď je príliš dopredu, ťažko veriť keď nikedy ani pár dní meteorológom nevychádza.
Ale treba asi počítať s menej priaznivým počasím...
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
Nie je to až také zlé ako to vyzeralo včera. Podstatné ale je, aby nepršalo. Dlhodobá predpoveď je dosť nepresná, uvidíme čo budú predpovedať o 10 dní
Glock-plastik fantastik :-)
Tak tak, mne sa to zdá tiež veľmi neisté takto vopred...
Áno včera som si našiel čas a večer okolo ôsmej som skočil do Prešova... vyšlo ma to 75€ , asi cez net sú lacnejší (ale keď som tam už bol, škoda nezobrať), vyzerá to dobre, testovať nemám kedy, preto potom až naostro...
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
Nic zásadního nechci, jen že se už dóóóst těšim:-) Dneska jsem koupil teplý spodní prádlo, takže teď už jen novou E 10, nějaký jídlo, vypnout telefon a tradááá!!!
Koukám pánové, že se chystáte za albáncema, dávejte na sebe bacha, my vyrážíme rovněž jen o dva měsíce později, dejte sem pak nějaké tipy. Před loni jsme Albánii jen tak trochu lízli a tak sem docela zvědavej. Pamatuju si jen jak se na nás sesypala na tom opěvovaným dřevěným mostě kopa cikáňat a servaly co nebylo přišroubovaný. Ale v horách to bude trochu jiný kafe...doufám.