První katalog sem si koupil ve 13letech v roce 2000 a koukal jsem zejména po husqvarnách ,ducati a nové jawě 125.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak tenhle katalog poslala kámošovi tetička z Němec. Bylo to v době kdy jsme si udělali čerstvě noty na tu obrovskou kubaturu 50. Ladili jsme na dvorku keplíky Jawa 20,21 a podobný no a chvilkama jsme čuměli kam že bysme to chtěli dotáhnout. Já už tenkrát pokukoval po R100GS Paris Dakar a do dneška se mě to nesplnilo ale život jde dál,třeba se ještě dočkám. 1150 je taky dobrá
No a kluci co u týhle bible klečeli vedle mě tak buď nemotorkaří a ti co vydrželi tak většinou skončili jako já po projití japanofilie v sedle BMW
Musím se toho týpka zeptat jestli tu bibli ještě má,je to zrovna z těch co nevydrželi u řidítek. Možná si ještě vybírá tu pravou,kdo ví...
Jedu? Tedy žiju!
V té době mi bylo šest let a teprve jsem se těšil na své první pořádné kolo. To jsem pak jezdil trápit na motokrosovou trať, když tam zrovna kluci netrénovali. O pinckovi jsem si mohl nechat jen zdát. Teď jezdím na HP2 enduru a kluci, co měli ty uřvané pionýry trápí fóbie a oktávky (motorku z nich nemá nikdo)
Jó to byly časy.Tenkrát mě zajímali jen dvě věci,kde vzít prachy na Startky bez filtru a ČŮČO.A pak jak se co nejdřív zbavit panictví.
Až teď si uvědomuju, na čem to tenkrát v 80.letech přijeli Němci k nám do města .Obrovský motorky s obrovskejma nádržema.BMW R80 G/S
je podle nej taky vybiralhondu transalp,kua to byla laska.o rok pozdeji jsem pro ni jel do brna a cestou zpet jsem delal machry na srazu v Heralci(choper klan Bohemia).no **** chlapi uz jsem v tom!!!!vim co jsem delal pred 20 lety ale nevzpomenu si co jsem mel vcera k obedu.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.