koukám že jsem rád že jsem na tomto webu jen "hostem"
být administrátorem asi bych některé odkázal aby si svoje žabomyší války vyříkali mezi sebou třeba přes ICQ.
Ostatní lidi tyhle "problémy" nezajímají a nemají na webu co dělat.
v případě nepochopení by poté následovaly restrikce v podobě blokace účtu atd...
Na Klecanskem RC letisti to (jednu dobu, nevim jak ted) bylo skutecne o zdravi.
Chodivali jsme tam combatit, ale pote, co se tam natahla skutecna zběř, co nedodrzuje zakladni bezpecnostni pravidla, ignoruje kanaly a pritom leta s pomerne velkymi (= nebezpecnymi) modely, uz tam nechodim.
Ono kdyz vam nekdo pristava se stredne velkym vrtulnikem kousek u hlavy, nebot misto aby pristaval na plose leti na parkoviste ke svemu autu -- extra nebezpecne, list rotoru proleti telem jak nic, staci jen o neco trochu skrtnout.
Pripadne lide notoricky ignorujici kanaly = riziko, ze nekomu na hlave skonci treba 10kg model, spatny technicky stav modelu (byl jsem svedkem rozlomeni cca 2m modelu ve vzduchu (spatny technicky stav) co malem nasledne spadl na dite).
atd.
proste temer co navsteva, to nejaky incident.
Upravil hicks dne 14.02.2011 11:57
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To Vevis: To jsem se zase jednou po dlouhé době při čtení duchaplných vstupů jednoho pána neudržel - i ve středním věku může člověk udělat mladickou nerozvážnost .
Svůj vulgární příspěvek jsem smazal. A nechám na zvážení každého ze členů aby posoudili co škodí webu víc a co ohrožuje jeho budoucnost.
Laco napsal:
To Vevis: To jsem se zase jednou po dlouhé době při čtení duchaplných vstupů jednoho pána neudržel - i ve středním věku může člověk udělat mladickou nerozvážnost .
Svůj vulgární příspěvek jsem smazal. A nechám na zvážení každého ze členů aby posoudili co škodí webu víc a co ohrožuje jeho budoucnost.
JA UZ VIM, KDO JE LACO.
To je ten, co tu prodaval to Rallyecko za sileny penize a vybydlel jsem mu inzerat
no tak to joo.. to je cestny clen Hixova fanklubu, to se musi uznat.
17 cm
Radosek napsal:
Super nápad... Na pražské srazy bohužel nechodím. Za prvé to mám z ruky a za druhé... no, nebudu zase vířit emoce...
no ja take nechci virit emoce, nicmene na Prazske stredy si nevzpominam, ze bys byl kdy pozvan...
Ta jedina verejna nedavno byla vyjimka... svolavame se mimo web.
Upravil hicks dne 14.02.2011 14:45
17 cm
Laco napsal:
Ja to taky vymazal.Je to tak lepsi.Ale chci rict,ze jsem vetsi kamarad s lidmi co se tady do Hickse poustej(MR GS,TOLI,Kubrt) nez s Hicksem.Ale na rozdil od nich znam Hickse osobne a vim,ze je to ve skutecnosti hodnej a chytrej kluk.Klidne tady do nej sijte,protoze si to obcas zaslouzi.Ale bez urazek a myslim ze osloveni Pic...,je trochu ubohost.Skomolit se da spousta jmen a prezdivek a asi nikomu by se nelibilo,kdyby ho nekdo oslovoval urazlivym zpusobem.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
kruci kluci... Ctu jen veelice zbezne, ale reknu vam jedno. Mate velky problem se nad vecma povznest. Pokud se mi neco nelibi, tak to proste neresim a nebo slusne kontruju. Pripomina mi to tady jedno moudro - "Hadat se na netu je jako bezet zavod mentalne postizenych. I kdyz vyhrajes, porad jsi ****."
Jsme na foru, co clovek, to nazor, tak se nezblaznete z toho, ze ma nekdo radikalnejsi nazor. Pokud nechcete nazory, nechodte na forum ani mezi lidi
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
parizek napsal:
kruci kluci... Ctu jen veelice zbezne, ale reknu vam jedno. Mate velky problem se nad vecma povznest. Pokud se mi neco nelibi, tak to proste neresim a nebo slusne kontruju. Pripomina mi to tady jedno moudro - "Hadat se na netu je jako bezet zavod mentalne postizenych. I kdyz vyhrajes, porad jsi ****."
Jsme na foru, co clovek, to nazor, tak se nezblaznete z toho, ze ma nekdo radikalnejsi nazor. Pokud nechcete nazory, nechodte na forum ani mezi lidi
zrovna dneska jsem si TAKE vzpomel na muj oblibeny
17 cm