Myslím že toto fórum je nedno z nejlepších na kterých jsem kdy byl....samozřejmě že se najde pár slabších kusů,ale většina lidí co tady je jsou přátelští lidé a rádi pomohou.Pokud jsem se na něco ptal, max. do půl hodiny už jsem znal odpověď na mou otázku.Ať už přes fórum,nebo že mi někdo ochotně zavolal a věc vysvětlil.Myslím že napadání a jiné chujoviny jsou zbytečný.....Mám tohle fórum rád a vetšina lidí je tady slušných a přátelských.já osobně už se tedy těším,až některé z vás poznám osobně a posedíme u sklenice dobře vychlazenýho piva...!!
...jo, chlape, jinak a líp to snad ani vystihnout nejde...
Je to jako s malejma dětma. Pokud tomu z jakéhokoli důvodu nechceš naplácat na pr.del, nejlepším lékem je toho malýho nevychovance ignorovat... Vyvzteká se to a časem to dá samo pokoj...
A kazit si tím náladu?? Proč??
Odcházet kvůli tomu?? Proč??
Je tu okolo přece spousta jiných lidí, se kterými si člověk má co říct...
zetor napsal:
Myslím že toto fórum je nedno z nejlepších na kterých jsem kdy byl....samozřejmě že se najde pár slabších kusů,ale většina lidí co tady je jsou přátelští lidé a rádi pomohou.Pokud jsem se na něco ptal, max. do půl hodiny už jsem znal odpověď na mou otázku.Ať už přes fórum,nebo že mi někdo ochotně zavolal a věc vysvětlil.Myslím že napadání a jiné chujoviny jsou zbytečný.....Mám tohle fórum rád a vetšina lidí je tady slušných a přátelských.já osobně už se tedy těším,až některé z vás poznám osobně a posedíme u sklenice dobře vychlazenýho piva...!!
Klid ono se to uklidní a bude zase dobře!! A koukej dorazit na nějakou akci a opravdu poznáš , že jsou tady lidi se kterejma je sranda a to co se tu dělo byl jen uplně nesmyslnej hec kterýho se nejmenovanej jedinec chytil a kopal okolo sebe!!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
zetor napsal:
Klid ono se to uklidní a bude zase dobře!! A koukej dorazit na nějakou akci a opravdu poznáš , že jsou tady lidi se kterejma je sranda a to co se tu dělo byl jen uplně nesmyslnej hec kterýho se nejmenovanej jedinec chytil a kopal okolo sebe!!!
Mně je to úplně jasný.... ....No hlavně abych už měl doma nějakýho toho Bé eM Wáka....
zetor napsal:
Mně je to úplně jasný.... ....No hlavně abych už měl doma nějakýho toho Bé eM Wáka....
Koukej dořešit toho černocha!! Ať mužeš začít začít rajtovat český silnice!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
zetor napsal:
Koukej dořešit toho černocha!! Ať mužeš začít začít rajtovat český silnice!!
No snad do tý soboty mi ho Marty podrží.MALI říkal že se se mnou na to pojdede mrknout.
O víkendu jsem si dal lyže a koukám, že jsem o hodně přišel, když jsem si sebou nevzal počítadlo... Coby nováček jsem se mohl pečlivým sledováním diskuze poučit kdo je tady na fóru kdo...
No nic, snad to příště vyjde. A určitě to nebude dlouho trvat, že?
Čest (a) buch, Old K.
Old Kojak napsal:
O víkendu jsem si dal lyže a koukám, že jsem o hodně přišel, když jsem si sebou nevzal počítadlo... Coby nováček jsem se mohl pečlivým sledováním diskuze poučit kdo je tady na fóru kdo...
No nic, snad to příště vyjde. A určitě to nebude dlouho trvat, že?
Tak to určitě ne. Ale někdy zažije člověk i milé překvapení změní názor, když dojde na osobní pochlastání
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Chlapi, musím říct, že já sem chodím rád. Příspěvky mimo mísu u technicky zajímavých vláken a inzerce buďto přejdu s povzdechem a očima vsloup, nebo se u nich v duchu dobře pobavím na úkor autorů, ale rozhodně mě to nepohoršuje, abych měl problém se sem vracet.
Chodím sem už skoro 3 roky a vnímám to tu jako partu dobrejch, i když někdy trochu urejpanejch, fajn chlapů. Dámy a slečny (kterých je bohužel drtivá menšina), bych řekl, že jsou tu konstruktivní, slušné a schopné.
Celkově mám z webu skvělej pocit, a mockrát jsem díky němu a lidem tady, vyřešil problémy, které už přede mnou řešil někdo jiný.
Forum je zejmena o komunikaci. Spousta lidi se tady zna osobne a tak chapu, ze se lehce da sklouznout ke vzajemnemu spickovani a hecovani atd. Pokud to preroste do rozmeru vzajemneho napadani, osocovani a nadavek, tak je to smutne. Nicmene zijeme v demokratickem systemu, a tak mame podle me pravo si i zanadavat nebo si dat po cuni, nejde li to jinak. Pokud je k tomu vyhrazeno samostatne vlakno, kde na sebe par lidi bude hazet spinu, proc ne? Zivot nabizi i tyto stranky. Nikdo jiny to nemusi cist, pokud nebude chtit. Jina situace nastava, kdyz se zvrhne a zapleveli vlakno solidni, kde lidi hledaji informace a rady a nechteji se kvuli nim prodirat tunama balastu. Samozrejme by bylo lepsi, kdyby duvody k napadani nebyly a forum si udrzelo vyssi standard, ale pro me je to jasne. Hledam, co chci, ctu co chci a reaguju na to, na co chci. Pokud me nekdo oznaci za ****** a uvede i duvod, jsem ochoten to prijmout a zamyslet se nad sebou. Tot vse
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Ja na toto forum chodim rad a je to jedno z najlepšich stranok,ktore rad vyhladavam a rad si prečitam,pozrem nejako to foto a proste som tu rad.Nestretol som sa tu z agresiou,uražkami ani inym opovrhovanim.Nechodim tu často ale aspon čo sa mna tyka,ja na toto forum nedam dopustit.
Len dufam,že sa niekto nenajde a nesfukne ma
Ozaj.A su tu najkrajšie smajliky
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
PeDR napsal:
Víkend tady nejsem a su v řiti. Nic nevím. Ale podle reakcí to asi nic moc nebylo. Už abychom jezdili.
Kdo chvíli vedle stál, již stojí opodál....
O nic důležitého jsi nepřišel,jenproběhla trošku ostřejší výměna názorů,ale nic co by ohrozilo tohle squělé fórum..