No Vašku, nikdy jsem se netajil tím, že mně tyhle pizzerie moc neoslovují a taky teď otevřeně říkám, že nebýt party, se kterou se člověk rád uvidí, na večeři nebo pivo pivo bych tam nevlez. Což neplatí o jiných podnicích, kam jsme již chodili - Karel IV, Plavčíci, Švejk, Černá plíce... Ale chápu i další aspekty jako dýchatelno, přijatelná úroveň atd. To jen že ses tak ptal, jasně, že každý má jiný představy o tom ořechovým a když tam přijedu, oceníte, že je to kvůli vám (a že občasnou změnu přežiju )
Jarda napsal:
No Vašku, nikdy jsem se netajil tím, že mně tyhle pizzerie moc neoslovují a taky teď otevřeně říkám, že nebýt party, se kterou se člověk rád uvidí, na večeři nebo pivo pivo bych tam nevlez. Což neplatí o jiných podnicích, kam jsme již chodili - Karel IV, Plavčíci, Švejk, Černá plíce... Ale chápu i další aspekty jako dýchatelno, přijatelná úroveň atd. To jen že ses tak ptal, jasně, že každý má jiný představy o tom ořechovým a když tam přijedu, oceníte, že je to kvůli vám (a že občasnou změnu přežiju )
pojeď pojeď, moc si to oceníme a povážíme, to mi věř!
Já osobně bych raději kombinaci geniálnípečenážebra/tankovépivo/nekuřák/rozumnácena na Praze 8 > je něco takového? Do Kobyly nechodím, tam mě nemaj rádi, pořád se jich totiž ptám, kolik ten půllitr stojí plnej a nedělám si z nich srandu, já bych si klidně FAKT připlatil za plnej půllitr > mám taky rád The Pub http://www.thepub..., kde si člověk točí sám z pípy v prostřed stolu... taky jsem byl párkrát Na Radnici ve Vysočanech http://www.hospud...adnici.cz/ > není to nejlevnější, ale...
ja bych to prostridal.. jednou vic jidelni (to mam zase radsi ja)... jednou treba vic hospodni.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jej, tak tohle jsem nejak prehledl... Cihelnu mam par metru od officu. Tak snad jste se dobe bavili
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
Já se musím omluvit, mám to s tou dopravou trochu složitější, ale vypravil jsem se jako obvykle, leč autobus mi fouknul před nosem, mráz jak prase a další skoro za třičtvrtě hodiny, tak jsem to nakonec skrečoval a když už jsem měl obutý ty boty na sezení, utekl aspoň na pár kousků do tepla místní osvěžovny . Ale posílal jsem hned omluvnou sms Mirkovi že by měl jinej telefon ?
Radošku, máš recht, nebylo to tam zlý. Stejně tak by asi nebylo chybou zkusit tu Vysočanskou radnici, jak sem prdnul ten odkaz Venca. Rezervace v obou případech nezbytná...
Věřím, že jste si užili zábavy nejmíň tolik, jako bych tam zabíral místo i já a slibuju, že se polepším (ještě, že už s námi nechodí ten Čáslavskej švihák, jinak čerstvej vlastník moc pěkný motórky , muž mnoha tváří a nicků , to by mě jistě pokuta neminula )
Upravil Jarda dne 24.02.2011 11:21