(skontrolujte si aj či nemáte alternatívnu páčku, nie vždy sedí s originálnou práve v bode kde zatláča čidlo spojky)
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
tak som na tom začal pracovat. pačku mam origo BMW a mam ju aj ošuchanu od spinača. ale prepískol som ho a je zlý. jeto rozpínací kontak. ked je páčka v základnej polohe tak je kontakt rozopnuty. a ked ju stalčíš tak sa zopne. skušal som to vyklemova(skratovat) a motorka chytila aj z jednou zaradenou. takže sa idem kuknut na ten vypínač do čriev. uvidime čo tamnajdem. neskôr prihodim aj fotky.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
tak čistý čas asi 2hodiny.
rozobral som variacou vodou tu gumičku a odletoval spínač. rozrezal som malou bruskou zalisovany koniec a vytiahol ho von.
našiel som zlomenu pružinku
a zaoxidovane všetky tri dosadacie plochy .
premazal vymenil pružunku poskladal zaletoval odbrusenu čast. a zalepil chemoprénon. preistotu ešte zmrštovacia bužírka.
a všetko funguje ako má. štartujem už aj z rýchlostou. oujee.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Chalani dnes som vytiahol moto asi po 2tyzdnoch a motorka mi nechcela chytit.Teda normalne mi chyta hned na brnk,ale teraz mi chytila az na 3x (3x vypnuty,zapnuty klučik).Inak bezi vsetko tak ako ma a dalej chyta perfektne.Zase sa to zopakuje len po dlhsom stati.
Toto iste mi urobi po zimnej prestavke.Chcem sa teda opýtat či niekto nevie čím to može byť?
Chalani dnes som vytiahol moto asi po 2tyzdnoch a motorka mi nechcela chytit.Teda normalne mi chyta hned na brnk,ale teraz mi chytila az na 3x (3x vypnuty,zapnuty klučik).Inak bezi vsetko tak ako ma a dalej chyta perfektne.Zase sa to zopakuje len po dlhsom stati.
Toto iste mi urobi po zimnej prestavke.Chcem sa teda opýtat či niekto nevie čím to može byť?
momul napsal:
Napadá mě, jestli ti neodešel snímač teploty venkovního vzduchu nebo jesli k němu není přetržený drát, najdeš ho napravo před airboxem, v takové té nasávací rouře..
Zkus na jeho kontaktech měřit odpor, měl by se měnit s teplotou
To pak dělá to, že studená motorka špatně startuje.. ale jistě to nebude jediná možná příčina
Upravil Pete1427 dne 13.06.2012 19:56
Pete-vdaka za radu.Ale nepr. ked zajtra dojdem k motorke a yacnem ju startovat tak mi chyti krasne na brnk a tiez pri studenom motore.Ja som skôr myslel ze by to mohlo byt palivovim čerpadlom alebo s nicim okolo toho
momul napsal: Pete-vdaka za radu.Ale nepr. ked zajtra dojdem k motorke a yacnem ju startovat tak mi chyti krasne na brnk a tiez pri studenom motore.Ja som skôr myslel ze by to mohlo byt palivovim čerpadlom alebo s nicim okolo toho
když otočíš klíčkem slyšíš jak čerpadlo zavrčí? Nevím jistě jakým způsobem čerpadla odchází ale spíš se celé zastaví a nejede vůbec, nebo by dělalo problémy i při jízdě.
Jo kolik máš najeto? A co palivový filtr? měnil jsi ho někdy? Kouknul bych taky na svíčku, případně vyměnil, a nebo mě jště napadá odcházející baterka, což by asi nejvíc odpovídalo že se tomu nechce startovat po delším stání